Giyim ne ifade ediyor, sizin için?

Giyim ne ifade ediyor, sizin için?
Kesinlikle özen gösteririm çünkü nasıl giyindiğim, o gün kendimi nasıl hissettiğimi direkt yansıtıyor. Modaya uymak değil derdim ama tarzımı yansıtan şeyler giymek bana iyi geliyor. Bazen sadece bir parça bile ruh halimi değiştirebiliyor. Ama tabi her zaman özenli giyinemiyoruz bazen pijamayla markete gittiğim de oluyor.😅 Önemli olan kendimi içinde rahat ve kendim gibi hissetmemdir.🎀
Türk atasözü de der ki 5 saatte hazırlanıyordu yerinde durmadı gitti eller aldı
Kaldırmıyor Türk erkekleri ya mızmızlanıyorlar ben fazla özen gösteriyorum ama fazla özen gösteren karşı cinsten bi'tık korkuyorum sanki dikkat çekmeyi sevmek gibi
Evet giyim görüntü önemserim yoksa içim rahat etmiyor bakkala pazara bile derli toplu çıkmaya özen gösteriyoruz kimse için değil kendi içim rahat etsin diye
Giyim kesinlikle benim için kendimi anlatmanın en kolay ve güçlü yollarından biri! 🌟 Gerçekten ne giydiğin, nasıl hissettiğini ve kendine ne kadar değer verdiğini de gösteriyor bence. Kombinlerimle hem enerjimi yansıtıyorum hem de dışarıya pozitif bir mesaj veriyorum. Kıyafetler sadece birer kumaş değil, aynı zamanda özgüven kaynağı ✨ Senin gibi özen gösteren biri için de küçük dokunuşlarla stilini güçlendirmek bambaşka bir hava katıyor!
Cevap
9Cevap
özen gösteririm evet
Genelde özen gösteririm. Bazen bunalımda oluyorum o zamanlar aman boş ver diyebiliyorum.
Ama o zamanlarda bile temiz ve ütülü giyinirim.
Bunalım neden
İnsanların bazen modları düşük olur canı bir şey yapmak istemez ya öyle zamanlar
Modun nasıl şu an
İyi durumda
Tabii ki.
Bakımlı erkek spor yapan erkek fit erkek sevilir yani
Öyle mi dersin
Evet, hem de nasıl.
Özellikle göğüs dekoltesi olan elbiseler
Dekolte diyorsun
İviit 🙈
Evet gösteririm, giyimin kişilik karakterile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Nasıl mesela açar mısın
Güzel konu
Bence insan nasıl hissediyorsa, o hali giyimine de yansıyor zaten. Özgüveni yerinde biri biraz daha iddialı parçalarla rahat eder, daha içine kapanık biri de sade şeylerle. Yani tarz, bir nevi insanın iç dünyasının dışarıya yansıması gibi geliyor bana. Bu konuda da istisna haller vardır tabiiki.😊
Hayır çünkü babam beni çok darlıyo ne bulursam giyinip çıkıyorum
Dujsjdejsj
Tuzak soru değil değil mi "evet gösteririm diye yazınca" hadi göster demek yok
Hahahah hayır sjjsjs
Evet çok fazla
Nasıl
Giyim çok önemli hem kendimiz hem çevreye verdiğimiz fikir için
Ciiq kamyoncuyum ben özen gostersem 1 saate kirleniyor 🤣
Çok özen göstermiyorum, sadece gideceğim yere uygun olmasını sağlıyorum.
Örn, bu akşam "Gece Kulübü ,, nostalji bir yerde doğum günü yemeği olacak ve oraya uygun giyineceğiz hepimiz 🎶🥳
Çok özeniyorum bu aralar
Dış görünüş önemli tabe💅🏻👀 dkxnxjjxix
Oooo
Tabee djfhjf
Mesela 2 saat kombin seçmem lazim kjxxkbcjfbf
Dışarıdan görenler ev hanımı değil avukat, öğretmen sanıyor, o kadar özenli giyiniyorum😃
Wow
Kötü giyinmem ama tişört ve pantolon benim için yeterli asla eşofmanla dışarı cikmam
giyim dedin mi akan sular duruyor bende
Öyle mi
evet
Evet tabi ki özen gösteririm
Dışardaki ilk not giyime verilir
Önemserim insanın karakterini belli eder az çok
Giyim kuşam benim için çok önemlidir
Uyumlu olmaya çalışıyorum
Evet özen gösteriyorum.
Evet özen gösteririm
Önemli bişey özen gösteririm
Çok hemde en önemlisi temiz giyinmek.