Şu şekilde giyindiğim için erkek arkadaşım terk etti arkadaşlar ben mi çok salağım yoksa cidden açık mı giymişim

Şu şekilde giyindiğim için erkek arkadaşım terk etti arkadaşlar ben mi çok salağım yoksa cidden açık mı giymişim

Cevap
42Cevap
Yani bi seçenek seçmek sorundaysak sen slksın skjfjdjf
HAHAHAHHSHSHSHSHSHHDD
Bahane aramış ama madem buna açık diyip terk etti gerçekten açık giyinki farkı görsün
Yuh çok mantıklı deneyeceğim
Açık öyle değil böyle olur de dikil karşısına hahahahha offf en sevdiğim şeyler yaaa
Sen bu fizikle komple çıplak dolaşsan da tehlike arz etmezsin vileda sopası :d
Konuştu ayı
Öyle giyindigin için değil o istemedi ve sen ağır konuştun o yüzden terketti
Hayır alakası yok
O istemediğini söyleyince ne söyledin
istememesini gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ki üzerimde hırka var ve önüm her daim kapalıydı. Ama daha önce üzerime hırka almadan gıymiştim yine ayrılmıştı şimdi hırka giydim yine ayrıldı😀
Kabul eden bir erkekle çık o zaman bir kıyafet için kız arkadaşı mı üzmem ve onun aynı şekilde davranmasını beklerdim
Az daha geril memen iyice çıksın triplere pozlara bak aq. tr kızı şaşırtmıyor
Sende travma bırakmış. Kendini sorguluyor ve anlam vermeye çalışıyorsun şu an. Kaliteli birini al bundan sonra hayatına
Kesinlikle evet haklısın. Daha önce üzeriime hırka almadan giymiştim terk etmişti. Şimdi önümü kapatıp hırka giydim yine terk etti😂😂😂😂
Yaşı kaçtı bu delikanlının? Niye hayatına aldın ki balım. sebebini öğrenme şansım var mı? Bu arada seni suçlamıyoum ilişkini anlamaya çalışıyorum
24. ne bileyim ya bu denli olduğunu bilmiyordum ki. Sevmiştim sadece
Anladım onunnadına özür dilerim. Gördüün gibi senin hayatında anlayiş ve değer görme eksikliğin var. Bunu olgun karakterli biri düzene sokar
Böyle ilkel ve yobaz insanları özellikle mi buluyorsunuz :d?
normal bu tamam bende maçoyum kryum da senin sevgilin magarasından yeni inmiş kapatın onu
gayet normal neresi açık bunun crop şort giyiyorlar
Bence açık değil. Yalnız ilk fotodaki gibi fermuar baya asagidaysa ve sütyen belki olyosa ona kızmış olabilir.
Yok önüm her zaman kapalıydı benim
İran da bir tek açık denebilir
Bahane etmiş puşt. Gayet güzel giyinmişsin.
buna açık diyenin karısı çarşaf giysin
Iyi olmuş kurtulmuşsun işte şükret
Ben erkek halimle bundan daha açık giyiniyorum mk
Açık giyinmek sadece elbiseenin kısa olması anlamına gelmiyor. Haklı.
Göbeğin açık ondan terk etmiştir.
Önüm hep kapalıydı hırkanın
Öfff hiç bi erkek bu yüzden terk etmez. Sallama
Neden sallayayaım kuran çarpsın
Goguslerin harika gorunuyor 🤤 kac ki acaba
Terk etmek için bahane yaratmış sanki
Erkek arkadaşında sıkıntı var
Bunda açık bişe yokki..
Yaratıcı olsaymış bir daha🤧
Ayrılasi varmış. Bahane bulmuş
Açık değil sevgilin öz güvensiz bence
Neresi acikmis bunun?
Kurtulmuşsun işte ne güzel
Gidesi varmış boş ver
Kurtulmussun
Bunun neresi acık neresi dar?
Bak hele ahshahsbdh
Gayet canım tabi
Türban mı istiyo daha ne kadar kapalı kalaxaksın
Bilmiyorum ama önüm her daim kapalıydı asla açık değildi pantolon giymiştim geniş hatlarımı asla hiç bir şey belli etmiyordu ama rağmen işte
Aptallarla takılma
Delircem aşkım bunun neresi açık
Bir şey gözükmüyor ki
Bahane aramış
çok açıl
Bu açık halin mi
Açık bişi yok
1. fotoğraf daha güzel
Yooo
açık falan değil
Yok onda bişi
Bahane arıyormuş
Yok artık daha neler
Bunun neresi açık?
Bahane
Senden kaynaklıı
Bence normal
bahane aramış..
Bahane arıyormuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tarzının aşırı açık olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, tam aksine çok cool ve günlük bir kombin olmuş. Beyaz crop üst ve siyah eşofman takımı sportif, özgüvenli ve modern bir hava katıyor. Kimse sana ne giymen gerektiğini söyleyemez dostum! Kendi stiline sahip çıkman müthiş bir şey 👊🏻 Herkesin fikri kendini ilgilendirir. Sen kendini rahat ve mutlu hissediyorsan, en doğru kombini yapmışsın demektir. Sana ilham verecek tek şey kendi tarzın olsun, başkalarının düşüncelerine çok da takılma! Hem tarzın çok enerjik, devam et böyle! 💪🏼✨