Kelebek dövmesi yaptıran var mı? Anlamı nedir?

Kelebek dövmesi gerçekten hanımefendilerde fazlasıyla şık duruyor.
Kelebek dövmesi: Yeniden başlangıçları, doğuşu simgeler. Kişisel değişimin inanılmaz gücünü aktarmanın güzel bir yolu, bir dövme stili olarak kelebek oldukça popüler olmuştur. Kelebeğin enerjisi, denge, dönüşüm ve zarafetle bağdaştırılır. Uzak doğuda ise gençliği simgeler. Kelebek aşağı sırt, omuz ve bilek bölgesi için güzel bir motif oluşturur.
Kelebek dövmesi, daha çok el ve ayak bileklerinde, bel kısmında, boyun ve omuz kısmında, kalça kısmında çokça tercih ediliyor. Bilekte yapılanlar renksiz olarak tercih edilirken, kalça, omuz ve belde yapılanlarda renkli tercih ediliyor.
Kelebek denge ve zerafeti simgeler...Omuzda olabilir de bel saçma geliyor bana.
Kelebeğin ne anlamı olabilir, gel beni ye falan mı.
Görüş
11Görüş
Tam bilmiyorum ama int*har etmeyi düşünen insanlar bileğine kelebek dövmesi yaptırır böylece kendilerini durdurabilirler çünkü bileklerini keserlerse kelebekleride ölürmüş ve kelebeklerinin ölmelerini istemezlermiş bu yüzden yaptırırlarmış bunuda gittiğim bi dövmeci söylemişti bana genellikle bu nedenle yaptırırlarmış.
@iklimssss bilip bilmeden konusma ; int! har etmryi dusunmus ama yapmamis anlaminda o yuzden zaten noktali virgul hayatina nokta koyucakmis ama yapmamis
Anlamını bilmiyorum fakat böyle büyük dövmelerden -özellikle kelebek- haz etmiyorum pek.
ben geçici yaptırdım bi kere ama çok avam geliyor artık
bilmiom giriyim de öğreneyim die geldim kimsenin bildiği yok bi sen mi bilion acaba
Dövme yaptırsam sol kolumun bütün her yerine yaptırırım. Fakat güzel bir şey yok.
koza çatlamış çıkmış kelebek
zalımla yedim fırında mercimek
zanlımın zulmü varsa heyhat
Var at silahı üstünde bir kelebek
Kelebek dövmesinin farkı toplumlarda farklı anlamları varmış
Kaynak:
Bileğim de var bir tane bende anlamı yok sevdiğim için yaptırdım
karı dövmesi bilmiyorum
1 xper resim nasıl koymuş siteye
1xperken paylaşmamış Hesabı iptal edince 1xper gözüküyordur!
Plajda ateş şort giyen erkeğin kız kardeşidir.
dövmeden nefret ederim.
Tırtıldım kelebek oldum güncelleme lütfen :((
Kebelek işte la ne anlamı varmıs.
Hizli yasa genc öl
dövme sevmiyorum
Kelebek dövmesi, özgürlük anlamındadır.
Çok severim kelebek dövmeleri :) öperim bilen
anlamı .. ?
neymiş anlamı
En İyi Görüş