Temmuzda nişanım var ben sade elbise seçmek istiyorum çünkü benim tarzım öyle yani aşırı taşlı süslü şeyleri sevmiyorum ama sevgilimin ailesi yok olmaz çok sade senin farkının olması lazım diyip duruyorlar çok sinirim bozuldu. Neden kendi tarzıma uygun giyemiyorum anlamadım ki Mesela koyduğum fotoğraftaki giyilmez mi?
Tatlım çok haklısın tabiki ama bu evde olursa evet uygun ama bir mekan içinse hayır olmaz sen gelinsin ve ordakilerden farkın olmakı evet azıcık süs kimseyi bozmaz dimi bak bugünleri bir kere yaşıycaksın tekrarı olmuycak bırak abart biraz ya ne olcakki o günün gözdesi sensin dimi
Arkadaşım da sade seviyordu senin gibi taşlı sevmiyordu nişanında çok sade ve şok abiye giydi bulunuyor elbise gibi modeller var. Bu özel gün ilk defa oluyor her gün değil o yüzden özen göster.
Canın ne isterse onu al ve giyin. Bir şey diyen olursa o günün sen ve damat için özel bir gün olduğunu söyle 👍 yani sizin mutluluğunuz önemli başkaları mutlu olsun diye istemediğin bir şey giyme.
En büyük zenginlik, sadeliktir bence. Kendine ait özel bir günde, ne giyeceğine de karışmasınlar bir zahmet, saygı duymayı, senin isteklerinin daha önemli olduğunu öğrensinler.
Tarzın her şeyden önemli!✨ Nişan gibi özel bir günde kendini nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan onu giy. Senin fotoğraftaki elbise bence oldukça zarif ve şık. Klasik abiye kalabalığının içinde böyle sade ve asil bir elbise seni çok daha özgün ve fark edilir kılar. İnsanların beklentileri bazen fazla klasik oluyor ama asıl önemli olan kendi tarzını yansıtmak. Unutma, en güzel moda kendin olabilmekte! Senin stilin senin imzan 🕺🏻 Gücünü abartıdan değil, sadelikten ve zarafetten alıyorsun. Sen nasıl hissetmek istiyorsan öyle devam et, bu senin günün!
Eğer nişanın davet salonu ya da evdeyse giyilir. Salon tutup yapacaksanız yeterli değil. Bunu demeleri kötü bir şey değil. Bu tarz gibi giyinenler olacak gelin ayırt edilsin diye kuyruklu kabarık modeller tercih ediliyor
Bence giyilir. zaten nişan senin nişanın. illa taşlı ya da pullu ışıltılı abie giymek zorunda değilsin. bu da çok güzel durur. sen nasıl istiyosan öyle giyin bence.
ben olsam baya süslü bir abiye tercih ederim ama tarz meselesi. zarif sade bir şeyler de giyilebilir attığın tesettür için gayet uygun ve şık bence. hayırlı olsunn
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bence görseldeki kıyafet gayet güzel giyilebilir sade ve şık duruyor bana göre...