Soru açık minyon kısa ufak tefek zayıf kızlar mı yoksa uzun boylu daha kalıplı kızlar mı?
Ufak tefek kızlar
Kalıplı kızlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
uzun boylu kızı napalım perde mi astırıcaz :D hem ayakkaları da büyük oluyor uzun boylu kızların elleri de büyükc oluyor yüzleri uzun oluyor kız dediğin ufak tefek olcak dokunmaya kıyamıycan =) eli ayağı küçük olcak
tabiki minyon kizlar cok daha guzeldir birde guler yuzlu neseliyse yok daha otesi
bebegim @celibunbun senden bahsediyorum :D
Ahahaha banka soy dicemde o konuyu kapatmistik sagol kuzu:)))
onu yazmadim zaten o plani iptal etmistik ah sen yokmusun yine aklima dusurdun :))) @celibunbun
Ahahah ben cok fenayim ya yeni bisey bulcaktin bulamadin mi;)
yasal bisey buldum sen buraya gelince kadikoyden Beşiktaşa vapurla geciyoruz martilara simit atiyoruz hayvanlar marmaray yuzunden ac kaldi nasil bu olur mu :))))) @celibunbun
Ben nereye geliyorum benim neden haberim yok ulen ahahahah
sana sen gelince soyleyecektim :)))
tamam simit atilan bir vapur varsa izmire ben geleyim koordinatlar ver enlem boylam olsun @celibunbun
Ahahha kaciriyon mu len sen beni :)))
baban vermezse kacirim :D
derim babana butleride iyi gecmemis zaten sen ver benim olsun @celibunbun hadi hadi derim once olmad b plani
B plani ne be ahahaha bayagi uctun bak sen:))
a plani istiyorum b plani vermezse senin dedigin iste kaciriyorum seni @celibunbun yavrum sen hep beni suca surukluyorsun avukat oldugundan mi boyle :))))
Ahahah harbi ya bir kez de adalete uyan isler yap bee:))
az once oneride bulundum sonra sen beni kacir dedin aklima dusurdun @celibunbun yine sanik ben oldum :))))
Ben kacir demedimmmm
@celibunbun sen" kaciriyon mu len beni diye" yazinca
benimde kacirasim geldi bebegim :))) 47 kilo cimento torbasindan hafif minyon kiz guzel mi guzel zaten neseli guler yuzde var daha ne isteyecegiz
Bak seni doverim ama beni kacirmak oyle kolay degil:))
Ahahaha yok yok yazin canim istediginiz gibi :D
Kız dediğin minyon olur , sarılınca kollarının arasında kaybolur , böyle şeker minik bir şey olur. Sürekli sevesin gelir falan asdf
ahahah :D :D
Bu aralar 1.72 boylarında 1500kg olanlar revaçta , geri kalan herşey için master card diorum :)
Uzun kızları kıskanıyor olabilirim asdfg
=))
Cevap
21Cevap
Kalıplı kız derken neyi kastettin bilmiyorum ama benden uzun olmadığı sürece uzun boylu iyidir.
Boyun kaçki?
178-180 falan galiba.
Zaten senden uzun olan kızlar genelde itici oluyo bana göre öyle çünkü bir kız içim ideal boy 170-175
Aynen öyle
Kadin dedigin uzun olur uzaktan endamini gorur tekrar asik olursun yaninda kugu gibi durur birde sporcuysa uvvvv :)
Orta boy çıtı pıtı alsak 😄 1.75 benim için ideal mesela
Ufak tefek kızlar ismi bile çok şeker. Ama bize bakan olmuyor, boşa egolarını kaldırıyoruz...
Minyonlar çok kullanışlı ufak tefek ama ben uzun seviyorum.
O gün minyon diyordur ne o
Ben miyon sevmem hiç ilgimi çekmezler bana soğuk geliyorlar en çok olgun tipler ilgimi çeker çok hoşuma gidiyorlar.
Benim boyum 176:) benxe erkeklerde uzun boylu seviyordur.
Off dumanın olam uffle bir .
Kisa seviyolarmis ;)
Kalipli derken alman milli gulle takimi degil demi:)
Yok canim :D yani daha uzun boylu birazcicikta etine dolgun
Etine dolgun diyosan ben varim :)
Hadi ya tüh :(
Niye tuh
Kadın dediğin bastığı yeri titretmeli. Heybetli olmalı.
Yaşasın benim gibi 161 lik kızlar :(
yasa sen :)))
Ooo minyon kız, alıyorum bir tane..
160 lık kızlar ben gibi
Yerden yüksek tipi minyon 😁
kısa boylu olmayan minyon çıtı pıtı kızları.
Uzun boylu minyon kız
O nasil oluyor?
Minyonluğun boy ve kiloyla alakası yoktur. minyon tip demek minik, ufak tefek küçük tip demektir.. bu tip insanların yüzleri küçüktür, boyunları incecik, kolları bacaklarıda incedir.. istedikleri kadar kilo alsınlar sadece erkek iseler göbeklenirler, kadın iseler basenlenirler, onun dışında birsey degişmez gene miniciklerdir, minyondurlar.. minyonluk bir ypıdır bunun boyla ve kiloyla hiç ilgisi yoktur..1.70 boyunda ve 65 kilo bir kız incecik minicik ve minyon olabilirken, 1.60 boyunda 45 kilo bir kız inanılmaz iri yapılı olabilir. Buna artı olarak yüzü de bebeksiyse tam minyondur o kız.
minyonlar çok tatlı :)
Uzun boylu kısrak gibi hatunlar ilgi alanimda.
minyon ufak tefek.
orta boy normal kilo
uzun boylu
minyon olsun
Görmeden beğenmem
Çıtı pıtı seviyorum.
Kalipli
uzun boylu tabiki.
Ufak tefek kızlar
Ananı beğenirim
ikisi de kabulumdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?