Piyasaya göre çok uygun fiyatlarda satılıyor, bu sebeple benim de ilgimi çekmişti ve denemek istedim. Tabii ki öncesinde senin gibi kullanıcı yorumlarını çok araştırdım, genel olarak memnun kalmış kullananlar. Çünkü olumsuz yorumlar neredeyse yoktu, kötü bir anısı olan yok A Plus şampuan ile.
A Plus Natural şampuan nasıl?
A Plus Natural şampuan
Ben A plus şampuanın natural çeşidini kullandım. Hem saç kremini hem de şampuanını almıştım. Genelde bir şampuan alıyorsam, mutlaka saç kremini de alıyorum. Bu şekilde etkisini tam olarak gözlemleyebiliyorum. İçeriğinde faydalarını hepimizin bildiği argan yağı bulunuyor. Bu sayede saçları yumuşacık yapıyor, nemlendiriyor. Özellikle kuru saçlara sahipseniz bir şans vermenizi öneririm mutlaka.
A Plus şampuan kullananların yorumları neler?
A Plus şampuan kullananların yorumları
Sadece Natural değil, diğer çeşitlerini kullananlar da memnun kalmış. Vaat ettiklerini hayata geçirebilen bir şampuan. Tabii saç tipinize uygun olanı seçmek de alacağınız etkiyi tetikliyor. Kuru saçlarınız varsa ve yağlı saçlar için olan şampuan alırsanız saçlarınız daha çok kurur, hatta dökülebilir.
A Plus saç kremi kullananların yorumları neler?
Saç kremini de mutlaka aldığınız şampuan serisinden seçmenizi öneririm. Bu şekilde daha çabuk etki ediyor bakım ürünleri. A plus saç kreminin de saçları yumuşattığını, kolay tarama sağladığını söyleyenler olmuş. Benim saçlarıma da çok güzel bir parlaklık vermişti.
Bim şampuanları neden uygun fiyatlı?
Bim şampuanları
Bim'in kendine özel ürünlerinde sadece şampuan çeşitleri değil, daha birçok farklı ürün çeşidi bulunuyor ve hepsi çok uygun fiyatlı. Uygun fiyatlı olduğu için de maalesef tereddütle yaklaşıyoruz. Fakat her kesimin ulaşabileceği fiyatlarda ürünlere sahip olması bence çok iyi bir şey. Bu sayede alıp deneyebiliyoruz :) Uygun fiyatlı diye tereddütle yaklaşmamanızı öneririm. Yorumlar gayet olumlu neticede :)
Ben bütün şampuanları deneyen bir manyak olarak, yengemde yanlışlıkla kullandım ve o gün bu gündür aşığım bu şampuana. Normal şampuanlardan 10 kat fazla keratin var. Arada saçıma keratin yüklediğim için aynı etkiyi veriyor. ve tırnaklarıda güçlendiriyor. Saçlarım tiftik gibiydi şu an yıkayıp çıkınca bile kuaförden bakımla çıkmış gibi.
Çok güzel, ben beğendim. Bim ünlü markalarla anlaşıp kendi ismiyle piyasaya sürüyor birçok ürününü. Loreal kalitesinde, o kadar söyleyeyim. Saç kremini de kullanıyorum.
yeşil dalan sabunlardan kullan kız :) zeytinyağlı falan :D bunu kullananlarda memnun :D şaka falan bir tarafada cidden saçlarına iyi gelir , sadece kokusu olmaz o kaaa :)
Loreal kullan kremiyle kalite istiyorsan tabii... bim' in urunu kaliteli olur mu hic, sacını kece yapabilir, bit yapabilir... guvenilir marka kullan...
Ben de saçıma uygun bulamadım arkadaşımın tavsiyesiyle gittim kepeksiz saçıma, kepek için kullanılan şampuanını aldım :/ bu bitince yine bakcam uygununu bulamazsam blendax ı denicem.
çok mükemmel bir şampuan saçlarımı yumuşacık yaptı dökülmeleri durdurdu pırıl pırıl oldular hem ucuz hem de pahalı şampuanlarla aynı kalitede öneriyorum
Bim kalitesiz mi allah aşkına? Asıl sen cahilsin illa fakirler mi ordan alisveris yapmak zorunda? Zaten senin bu zekayla anlaman biraz zor. Ayrıca sanki senin baban sabancı ya kaliteyi ucuza almak en mantiklisi. Bide her fakir cahil olmuyor.
En İyi Cevaplar