Aşırı sinir oluyorum şu laflara bizde insanız dimi bizim de nefsimiz var ve güzel görünmek istiyoruz kapandık diye tüm ibadetleride eksiksiz yapıyoruz anlamına gelmiyor nasıl Müslüman olup kapanmayanlar varsa aynı şekilde kapalı olup makyaj yapan hatta namaz kılmayan ağzında küfürü olan bir çok insan var
Evet bu doğru mu değil ama her doğruyu da biz yapmıyoruz maalesef mesela kapalıyım kapalı olmak ağır gelmiyor ama makyaj yapmamak bana ağır geliyor olabilir yani236 Yorumla
Soran1 yılzaten ben sizi eleştirmiyorum yanlış olduğunu söylüyorum sen de bunu doğruluyosan aynı şeyi söylüyoruz. ama bence sizin daha sikkatli olmanız gerek çünkü bence kapanın kişinin güçlü bir iradesi vardır mesela ben de yok olsa kapanırdım
- 1 yıl
ne diyorsun yaw islam değiştide bizim mi haberim
z yok - 1 yıl
Güzel bir söz vardı
Tam başörtüsü özgürlüğünü kazandık derken, başörtünün altındaki kafaları kaybettik - 1 yıl
@Zekai_kirişçi efsaneymiş birde davalar acılar içinde kazanılır refah içinde ölğür var baş ortusu için insanlar can veriyordu be
Soran1 yılya zaten peygamberimiz ne demiş hatasız kul olmaz diye. ama bzaılaro cidden abartıyor. ya kapalı olup tayt giyen var madem nefsini kontrol edemiyon niye kapanıyon diye sorarlar
Soran1 yılevet çok doğru çünkü kimse islamı tma yaşıyamaz belki peygamberimizin devrinde olabilir
- 1 yıl
@moonenurr canım kardeşim eger kapalı isen ya kapalı gibi davran ya da kapalıyım diyemezsin kapalı ama tayt giyer kapalı ama makyaj kapalı ama vs yok oyle bunları yapıyorsanda kusura bakma islamı kullanna münafık derim
- 1 yıl
münafıgın anlamına bak bakalım oluyor musun oolmuyor musun
- 1 yıl
kadınlarla yan yana degilim elhamdulillah 5 vakit namazımıda kılıyorum
Soran1 yılöylede ama doğruyu öğrenmemeiz için bazen tartışmamız gerekir
- 1 yıl
insanlarla tartısılır bunlar insan degil küçük akıllarıyla islamı değiştirme cabasındakar
Soran1 yıl@ölümmeleği00 öyle demesek
Soran1 yılsonuöta aklımızı kullanrak tarışıyoz
Soran1 yılbenimle mi
Soran1 yılya seni eleştirmedim yanlış anlama seninki bir küçük günah. makyajoda örnek diye verdiö mesela tayt giyebler var sözüm onları kauura bakma
Soran1 yılya hatta ben size özeniyom çünkü kapananlar bence iradesi güçlü kişilerdi zannımca. meesela ben kapanamıyom
- 1 yıl
Ben küçükken kendi irademle kapandım ama küçüktüm neyin ne olduğunu bilmiyordum büyüyüncede çok araştırma yaptım şu an halimden çok memnunum Allah’a yakın oldukça çünkü bu başörtü beni çok mutlu ediyor tabiki bununla bitiyor mu hayır erkeklerle mesafemi koruyorum kuran okuyorum namaz kılıyorum bunlar bana ağır gelmiyor artık çünkü Allah’a yakınlaşıyorum ve huzurlu oluyorum bu makyaj konusundada çok özgüvensiz biriryim o yüzden makyajsız kendimi hiç iyi hissetmiyorum inşallah onu da bir gün bırakırım sende bunu düşünüyorsan ben yapamamam ben edemem diye sana tavsiyem ilk başta kapanmak değil araştırmak hutbeleri dinlemek ve namaz kılmak olur bunları yapmanı en azından denemeni öneririm o huzuru yakalarsan bidaha bırakamazsın çünkü 🫶
Soran1 yılya benim geçmişim kabarık ne hayalahanem gibi kanalları izliyorum izledikçe vicdan azabı çekiyorum bylel olucna izleyesim gelmiyor. bi de ben kapanırsam açık giyinecdiğim düşünyüom bu da kapanamma engel oluyor. onun dışında bazen anamaz kılmaya çalışıyom. kapanmayı kaldırabilri miyim bilmiyorum
Soran1 yılöyle mi diyon. elimden geldiğince kılmaya çalışıyom. ama sen dedin ya özgüvenli olmak için makyaj yapıyom diye bende onu giyimde kullanıyom dikkat çekmeye çalışıyom o yüzden kapanamam gibime geliyor
Soran1 yıltutrsızım gibi hissediyom bi andan namaz kıllar diğer yandan g. tümü açmam işte bunların yüzden olmuyor yani yakınlaşamaıyourm
Soran1 yılama şeyden korkuyom kapanırsam açık giynmekten
- 1 yıl
denemekten zarar gelir once giyim olarak kapan sonra yavas yavas basını
Soran1 yıl@ölümmeleği00 işte yapamıyom ben
En İyi Cevaplar
pardon ama türkiyede dikkat cekmek icin kadın olmak yeterli oluyor illa kapalı diye carsaf giymek zorunda degil kasını alsa bi maskara sürse hemen bu nasıl kapalı söyle böyle cok yanlıs bir algı kisi eger bunu kendisi icin yapıyorsa bir sorun olmuyor ki cogu kadının da dısardakilere kendini begendirmek icin makyaj yapıp guzel giyindigini sanmıyorum kaldı ki kimsenin yaptıgı bir seyi ilgi icin yapıp yapmadığını da bilemezsiniz bunun acıgı kapalısı yok
25 Yorumla
Soran1 yıliyi de diyelim dikkat çekmek için yapmıyorum ama yinede zaten mekruh haram yani. dediğin gibi ne kadar kapansanda bakan bakıyor bunu yapcak bşley yok. ama makyaj bence başka niçin yapılır
Soran1 yılya zaten bence kapalılık öyle kafayo kapatmayla olmuyor haketmen gerekiyor. kapalıların özellikle seçildiğini düşünyüorum. çünkü ben kapanamam mesela. tamam seninki küçük bişey ama bazıları direk tayt giyiyor ya kapalı olup bu sence özgüvenle alkalı mı
Soran1 yılya biliyom zaten genelleme yapmadım öyle olanlar dedim zaten. kasmaya gerek yokda ben kapalı olsam rahatsız olurdum açıkçası çünkü tesettürü kirletiyolar
Sen kapanmayınca süslenmenin günah olmayacagını mı düsünüyosun yani kapalı değilsin her seyi yapabilirsin sence? İnsanları gördügünüz kadarıyla yargılamayı bırakmanız icin illa ki yasadıklarını yasamanız mı gerek? Belki kendisini beğenmiyor, iyi hissetmek icin iki makyaj yapıyor her makyaj yapan süslenen erkekler icin mi süsleniyor? Sen erkekler icin mi giyiniyorsun da bu sekilde niyet okuyorsun
41 Yorumla
Soran1 yılyani ne alakası var ben kendim için giyiniyom çıplak mı dolaşıyım. ama bende diyom kapalılık zaten gözden kaçmak değil mi. neden makyaja yaparak göz önüne geliyor bana göre absürt. yarın bende kapansam makyaj yapsam yine ben kendede absrüt derim
Genelleme yapmak yanlış her kapalı süslenmez ama süslense bile sana saygı duymak düşer onların kendi tercihi kendilerini öyle iyi hissediyorlar bunu düşünebilmek bu kadar da zor birley değil , kapalı olanlar açıklar niye açık değil çıplak diyince suç oluyo ama çıplaklar mükemmel eleştiriyo kapalıları, bu da ayrı bi gündem tabi halk arasında
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tarzını seçmek ve kendini iyi hissetmek herkesin hakkı dostum. Kıyafetlerimizle hem kendimizi ifade ediyoruz hem de modadan, renklerden keyif alıyoruz. Kapanmak veya süslenmek birbirine zıt şeyler değil; tarzını yansıtmak, kendine ve gününe renk katmak tamamen kişinin kendisine özel. Hayat kısa, kimsenin mutlu hissettiren küçük detaylardan vazgeçmesine gerek yok bence. Tarz olsun, ışıltı olsun, kendini iyi hissettiğin her şey modanın ta kendisi!🌈✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u 1 yılkendi hayatları karışılmaz
00 Yorumla
1 yılBi bilsem.. Nefis derdim ama bu herkeste var ve tesettürlüysen buna inanıyorsan ona uygun hareket etmek zorundasın
113 Yorumla
Soran1 yılde mi yani bazıları kapalı tayt giyiyor ne alka diyor insan. sonrada nefsi bahane ediyolar
- 1 yıl
Öyle şeyler gördüm ki.. Bazısı bence açık ama islamı karalamak için yapıyor burada vardı bir zamanlar başı örtülü ama vücudu ortadan olan bir üye. Kaç kez şikayet etsem de önemsemediler..
Soran1 yılnasıl yani vücudu ortada. valla bencede banada öyle geliyor insan bu kadar tutarsız olamaz ya
- 1 yıl
Bir bluz vardı güya kapalı her yeri ama ayan beyan ortada yani. Vücut hatları vs iğrenç ya gerçekten
Soran1 yılvalla tesettür kirletiyorlar bir de şey var sunroof mu ne yarı açık yarı kapalı. kapanamazsalar daha iyi
- 1 yıl
Neler var neler Allah sonumuzu hayır etsin
Soran1 yılvalla ben kapalı değilim ama bunun yüzünden kapanmak istemiyom
- 1 yıl
Bir arkadaiım da böyle demişti ama bence bunların farkındaysan aynı olmazsın daha bilinçli bir kapalı olursun evde ufak denemeler yapabilirisn 🌱
Soran1 yılya benim korkum şu ben açık giyinmeye severim buna engel olamıyom. işte kapanırsam açık giyinömekten korkuyom
- 1 yıl
Evde giyebilirsin yine o kıyafetleri ya da dışarıda da giyersin ama içinde olur. Üstüne bir abaya vs giyersin. Hiç çıkarmazsın ama aynı zamanda gitmiş de olursun nasıl fikir 😄
Soran1 yılvalla g0zel fikirde ben biraz özgüvmesizim bu özgüvensizliği tarzımla kapatmaya çalışyıroum bu da benim sıkıntım ne yapsam olmadı bırakmadım
- 1 yıl
Bunu konuşmak ister misin belki sana da iyi gelir bir çare bulabiliriz 🌱
Soran1 yılekledim konuşalım
Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. Çünkü amaç Allah rızası için kapanmak değil. Yakışıyor ve modern görünüyor diye düşündüklerini için
139 Yorumla
Soran1 yılişte bu tsettürrün sanki moda gibi bişeymiş gibi gösteriyolar açıkçası ben tesettürü herkesin yapamayıcığını düşünüyom seçilmişler bence. çünkü mesela ben seçilmemiş kapanmadım. o yüzden kapalılar benim gözümde daha iradeli gibi duruyor. ama bunlar işte işi bozuyor
Soran1 yılvalla bazen öyle düşünüyorum. ççünkü kapalı olup tayt giyenler var düşünebiliyon mu. ben bile zor giyiyorum. ya bence tesettürlü olmak için iyi bir iman gerkiyor çünkü bence önemli mertebe
- 1 yıl
İşte bu ilimsizlikten kaynaklı.. yeterince ilim alam insan öğrenen insan farkındalık oluşturur bunu hayatına adapte eder.. insanlar o kadar uzak ki ilim almaktan öğrenirsek sorumlu oluruz yapmak isteyip korkup geri çekiliyorlar.. hâlbuki bilmiyorlar ki hayır ben bilmiyorum diye Bir şey yok öğrenip hayatına geçirmek zorundayız.. rabbim imam ilim zenginliği versin
Soran1 yılamin valla ben de mesela kapanabilirm ama latında kalacağımı bildiğim içni kapanmıyom. insan kendini bilir zaten kapandığında ben tesettüre uygun değilim diye bilir bence. mesela siz bence gerektiği gibi kapalısınız. kapandığınız gün demişsinizdir ben kapanabilirim diye değil mi
- 1 yıl
Hayır böyle düşünme en iyisini yapamam Deme asla bu şeytanın vesvesesidir insana nasıl olsa kapanamazsin aman diye.. kapan inşallah bu konuda da YouTube hayalhanem va videolarii muhakkak izle.. bende önce kapandım ama hakkıyla değil sonra sonra ilim aldım yavaş yavaş içime daha da işledi şimdi evet hakkıyla yapıyorum şükür.. sen bismillah de dua et kapan rabbim olması gerektiğini gibi nasip edecektir.. ama muhakkak öğren öğrenmeden olmaz.. ben neden kapanıyorum de kendine ne için bunu devamını getirecek gücü zamanla iman arttıkça çok rahat bulacaksın emin ol
Soran1 yılbilmiyom ben açık giyiniyom. kapandığım zamanda açık giyinmek isteyeceğimi düşünüyom kapalı olup açık giyinmek yerind açık olmayı tercih ediyom. kafam karışık zaten tesettürle birlikte bir sürü sorumluluk geliyor bu da kafamı karıştıryo. gözüme çok geliroyr o yüzden mesela senin gibileri seçişmiş gibi düşünüyom
- 1 yıl
Önce öğrenmen lazım o zaman senin.. senin için önemli olan nefsin mi Allah'ın rızası mi eğer buna karar verir öncelik bu olursa hayatında inan daha kolay olacak işte o zaman imam varsa imkan var demiştim ya bu sözu tam anlamıyla hayatında görürsün. Yola çıkarsan işte o zaman hiç aklından bile geçmeyecek açık giyinswmmi özledim vs diye.
Soran1 yılamin canım. ama işte onda korkuyorum. anapcaığımı bilmiyorum
Soran1 yılnerde olsam. bazen izliyom sonraz vicdan azabı çekiyorum. haketmediğimi düşünüyom
Soran1 yılçok sağol hangi şehir ki. izliyecem sence kapanabilir miyim
Soran1 yılevet ama işte kapanmıyorum arada ksldım
Soran1 yılben de İzmir . ama geçmişim biraz kabarık izledikçe vicdana azabı çekiyorum. çektikçe bakasım gelmiyor anlatmama yani zro bir durum
Soran1 yılumarım dediğin gibi başarabilirim
Soran1 yılyaa geçmişimi anlatsam sen bile şaşırrsın. bakarım. senide rahatsız ettim kusura bakma
Soran1 yılvalla inan belki senin sayende kapanırım dedikşerine uyucam kapanırsamda gelip sana yazarım hatırlarım. seninde yolun açık oksun
Soran1 yılinşallah bacım
Soran1 yılkapandım kız
Soran1 yılvalla ciddiyim
Soran1 yılAminn bacım Allah senden de razı olsun. valla daha namazları kılmaya başlamadım ama çalışıyorum
Soran1 yılvalla giyimdede daha sıkıntılarım var ama elimden geldiğince bol giyinmeye çalışıyon
Soran1 yılvalla şu aralar çok zorlanıyorum kız ama dayanamaya çalışıyorum gerçekten kapanamka kolay iş değilmiş onu anladım
Soran1 yılvalla çok doğru ya. biliyon mu noluyor bi yerlerimi sçmsk iatiyom dar giymek istiyom. bunların yüzünden dışarı çıkmaya korkuyom
- Moda & Stil konusunda 741 cevap paylaştı.
m 1 yılbak şimdi türbanlı var ve tesettürlü var türbanlı demek kafası kapalı ama pantolon giyer tayt giyer yuzune bir ton masaj yapar parfum sıkar afedersin kıvırtarak yurur ama tesettürde bunlar yoktur o yuzden gunumuzdekiler tesettürlü değüil türbanlı diyoruz türban oluncada sadece basını kapatıp kendine eziyet ediyor baska açıklmaması yok
119 Yorumla- 1 yıl
Türban ne yaa
- 1 yıl
@Zehraaaa362727 açıklamayı oku
- 1 yıl
Kimse açıkların çok açık az açık diye ayrıştırıp konu haline getirmiyorsa sizde artık bizden bir uzak durun kimseyi ilgilendirmez bizim tesettürümüz
- 1 yıl
@Zehraaaa362727 ciden beyninizde problem var arkadasım açık zaten açık ona kim ne desin kafanıoz mı basmıyor anlamıyorum ki islam net emir ve yasaklar net siz nefsimiz iyipte normalleştirmeyin ya uyun ya da uymayın buna zorlayan yok ama yok nefs yok istek dersen sana kaybol derler
- 1 yıl
Senin çok basıyor kafan belli. Bende diyorum ki kapalıları peygamber ilan etmeyin. Açıklara da nefis var Allah var din var. Birazda açıklar niye kapanmıyor emirleri niye çiğniyor diye tartışalım. Sonuçta TÜRBANLI bile olsa dekolte veremez açıklar verebilir Allah buna zaten açık yaa olsun mu diyor
- 1 yıl
@Zehraaaa362727 cidden anlama sorunu var sana diyorum ki o kadar acık kadın kimse artık zaten dinden uzak ne diceksin ona zatn kabul etmiyor ama kapalı olupta makyaj yapmak dinde yokkkkkkk
- 1 yıl
Şöyle ki sürekli bir ayrım içine girerseniz her iki tarafta birbirinden nefret eder. Ben sonuçta dört dörtlük veya değil kapanabilmişim böyle bir devirde. Senin yorumun yine en normaliydi ama diğer yorumlara bakıldığı zaman bize karşı niye böyle bir nefret besliyorsunuz. Laik bir ülkeyiz güya. Ben dinimi bu kadar yaşamak istiyorum niye bizi sürekli dört dörtlük kapanmak zorundayız gibi eleştiriyorsunuz. Açıkların hepsi mi hristiyan o zaman senin dediğine göre
- 1 yıl
@Zehraaaa362727 bak canım kardeşim sana cok sakin bir şekilde anlatıyorum
şimdi diyelim ki fatma kişisi kapalı başı kapalı ve allah için kapandıgını soyluyor ama makyaj yapar tayt giyer atıyorum kısa pantolon giyer suslu puslu olur
ayşe kişisi ise açık ve allahın emrini takmıyor islam ne emretmiş umrumda değil diyor
şimdi konu şu allah için kapandı ise nedn emirlere uymuyor tek başına sadece başını kapatmak saçma değilmi sence
sana bunu demeye calısıyorum lutfen mantıklı oku ve beyninle dusunup karar ver kendi açından bakma islam açısından bak - 1 yıl
Benim sinirimi bozan tamam günahı bunun bunları yapan kişilere. Ülkede o kadar taciz tecavüz cinayet olayları varken cidden bunun tartışma konusu olması komik.
- 1 yıl
@Zehraaaa362727 ya sabır ya selamet ablacım su an konu onlar mı
- 1 yıl
şu an konu bu da olmasın işte 🤗
- 1 yıl
@Zehraaaa362727 soruya bak allah rızası için
- 1 yıl
Ama ben genel konuştum sıktı çünkü artık bu konu 🥹
- 1 yıl
@Zehraaaa362727 o zaman konuya gelme ayrıca sen kapalı mısın
- 1 yıl
Evet o yüzden konuya gelirim. Beni ilgilendiren bir konu. Ama bir erkeği özellikle hiç ilgilendirmez.
- 1 yıl
@Zehraaaa362727 kaç yasındasın allah için
- 1 yıl
Ne alakası var yaşla.21 yaşındayım
- 1 yıl
@Zehraaaa362727 zeka yasın 14 te hadi iyi gunler
- 1 yıl
Offf baya iyi laftı çok mu düşündün bunu
Çoğu aile baskısıyla kapanan kişiler, seküler kesime özeniyorlar ama işte..
21 Yorumla
Soran1 yılaile basıkısyla kapananlar başka bişey zaten tayt giyiyolar kapalı olmalarına rağmen
- Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılKatiliyorum
Bu bende de hep bir soru isareti olmustur 🤷♀️
22 Yorumla
Soran1 yılde mi yani
- 1 yıl
E sizde kapanın o zaman çok dini düşünüyorsanız. Açık olmakta günah
Tesettürün gayesi dikkat çekmemektir ama öyle kapalılar var ki normal sacı acık kadınlardan bın kat daha dıkkat cekıcıler popo meme meydanda yuzlerinde makyaj yani sadece sacı örtmek tesettürün kıstası değil bence
00 Yorumla
1 yılÇünkü Allah'ın "örtünün" emrini yanlış anlamışlar o yüzden.
22 Yorumla- 1 yıl
Saçı kapattım bitti sanıyorlar dar giyiniyorlar makyaj yapıp süsleniyorlar. Allahın emri saçı kapatın gerisini açın gösterin değil
Soran1 yılvalla ya tayt giyen var
1 yılGüzel bir söz vardı;
Tam başörtüsü özgürlüğünü kazandık derken, başörtünün altındaki kafaları kaybettik
00 Yorumla
1 yılNefslerden dolayı oluyor
26 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani
- 1 yıl
Kendisi de biliyor günah olduğunu ama etrafına bakıyor yüzde 95 i yapıyor kendi yapmasa çirkin veyahut ortama giremeyecekmiş gibi hissediyor yetersiz görüyoru ve içten içe kapalıyım ama hafif makyaj yapsam bir şey olmaz diyor sonra biraz eyeliner çeksem bir şey olmaz diyor diye diye tam ve ağır makyaja kadar gidiyor iş günah dese bile kendine söz geçiremiyor
Soran1 yılhee dopru ondan olabilir ama zaten kapalıların nefsinü kpntrol edebilecek birileri değil mi. bence herkes kapanamaz seçilmişler. mesela ben kapanamam biliyorum.
- 1 yıl
Değiller maalesef evet bir noktada nefsini yenmiş ve kapanmış ancak nefs aaa bu kapandı artık karışmayayım demiyor daha çok üstüne gidiyor daha çok uğraşıyor ve bazen öyle ufak ufak etki ediyor ki hevesle kapandığında bir bakıyorsun açılmışsın yani kısaca nefsin kişinin üzerinde etkisinin olmaması için o kişinin hayatının sona ermesi gerekir zira nefs son nefesine kadar seninledir
Soran1 yılvalla zor yabi nefsi kontrol etmek sonuçta peygamberimiz hatasoz kul olmaz demiş. bilmiyorum senin dediğin doğru bence bende kotnrol edemiyprm bazen
Aklın başa birşeye çalışıyormu mesela iş kurma meslek vs
00 YorumlaKapali olupta nasil dikkat cekeriz olayi var ama kapali😅
00 Yorumla
1 yılBunu ben de anlamıyorum. Açık kızlardan daha çok dikkat çekiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnlarda kadın olduğu için güzel görünmek istiyorlar, abartıya kaçmadıkları sürece bana normal geliyor.
01 Yorumla
Soran1 yıldeğil bence
Kimisi tarz için diyor kimisi böyle seviyorum diyor.. Yani diyorlarda diyorlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar sonuçta çok zor değil yani süslenmek için açık seçik mi olmak lazım
02 Yorumla
Soran1 yılama abrüt oluyor
Cevap sahibi1 yılOkta güzel duruyor ama olmaması lazı o ayrı
Gizli Üye(18-24)1 yılDikat çekmek için çünkü
239 Yorumla
Soran1 yılyani absürt oluyor
Cevap sahibi1 yılÖyle evet
Cevap sahibi1 yılBaşı kapalı sırf güneş geçmesin diye
Soran1 yılvalla ya bazıları tayt bile giyiyor ben giymem mesela
Cevap sahibi1 yılAhahah sen onları kapalı sanma
Soran1 yılvalla artık hiç bir kapalıyı yakından tanımadan kapalı sanmicam
Cevap sahibi1 yılSanma yahu çarşaflıların altında bile bi boklar yatıyor sen daha onu bilmiyon bi bilsen şu kapalıları geçen 2 kız gördüm kapalı böyle görsen neler giymiş neler iki tonda makyaj erkeklere ego yapıp sallanıyordu bizede göz devirdi amî karalar
Soran1 yılvalla ya müge anlıya baakrsın çoğuda kaaplı zaten. dedim ya tayt gşyeni gördüm daha ileri var mı
Cevap sahibi1 yılMüge anlıdakikerin çoğu esc zaten sen geç onu amînankouim ben
Cevap sahibi1 yılO kapalıların
Soran1 yıldjfjfjfj valla doğru diyon. bide bneim kuzen var düğünde bende dar giymişti. acaba yasak hoşlarına mı gidiyor ne
Cevap sahibi1 yılErkoları görüp dikkat çekmek için öyle giyiyorlar hani işte kapalıuım ama içimde bir gizem yatıyor seksi falan kafasını sîkîmmonların yaz kış kapana kapana amcîkları kurumuş
Soran1 yılvalla bencede öyle g. t oynatıyor bi de fmjcf. kız o ne biçim küfür öyle kfjcjc
Cevap sahibi1 yılKapalılar patlak kanka patlak
Cevap sahibi1 yılÇarşaflılar bile veriyo bilmiyom bıkmışlar
Soran1 yılfjfjf ben zaten kapalılardana dah çok şey bekliyorum artık
Cevap sahibi1 yılZıplıyolar kanka onlar hararetli onları sadece 20 cm söndürüyor aq karıları
Soran1 yıljdjfjf niye kapalılar öyşe peki kanka.
Cevap sahibi1 yılİşte diyom ya buda onlar için fantezi haline gelmiş böyle kapalıyım ama altımdaki vücudu bilmiyorsun erkekler gizem sever bunlarda kapanıp büyük gôtlerini kapatıyor sanıyolar
Cevap sahibi1 yılVersinler anam versinler Allah'ta onlara bi güzel verecek
Soran1 yılvalla çok doğru erkeklerde bunu anlamış herlade onlarda fantezi haline getirmiş. nbazıları sadece elbise giyiyor g. tleri ortada valla sana katılıyom
Cevap sahibi1 yılOnlara katılmada kime katılıyosan katıl 😄😄
Soran1 yılveriyolar bence onlarinki daha büyük günah
Cevap sahibi1 yılOnlar cayır cayır yanacak
Cevap sahibi1 yılOnlarla aynı cehennemde bile olmak istemem aw
Soran1 yılyok kız ya onları asla kapansamda yine onlara katılöam thjhgg
Soran1 yılsadece kendilerini kandırıylar hem bu dünyayı bağladık hem de diğer dünyayı
Cevap sahibi1 yılHee aman boş ver sok onların gôtüne erkoalrı
Soran1 yılggjtfd kız küfürlerin ne güzel öyle. istediklerini alıyolar bence
Cevap sahibi1 yılAlsınlar en son çürük amcîkları ile bir köylü oğlu alır sonra kapının önüne bırakırlar
Soran1 yılne ekerlerse onu biçerler yapacak bişey yok
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah
Soran1 yılinşallah canım
- 1 yıl
Varoş
Cevap sahibi1 yılNoldu kapalısın sanırım zoruna gitti
- 1 yıl
Yok acıdım mahalle dilberi gibi konuşmana falan yazık sana
Cevap sahibi1 yılNoldu battımı kardeşim
Cevap sahibi1 yılOc..
- 1 yıl
Kime battığı belli oluyor
1 yılSüslenmiyorum
21 Yorumla
Soran1 yılsüsleeler için dedim. size saygı duyuyorum
eşlerine süsleniyorlar başkalarına değil
25 Yorumla
Soran1 yıldışarda mı
Soran1 yılnasıl yani dışarda eşeleri için nasıl süslenebilirlr hem bekarlarda süsleniyor
Soran1 yılya olmazda dikkat çekiyolar ama
Açık kapalı herkes beğenilmeyi sever de ondan
00 YorumlaModa & Stil konusunda 526 cevap paylaştı. Zevkler ve renkler
13 Yorumla
Soran1 yılöylede absürt ama
Soran1 yıltamam saygı duyarım
Mahalle baskısıyla kapanıyorlar çünkü
03 Yorumla
Soran1 yıloda kafamı takılıyor niye sadece kadınlar kapanıyor erkeklerde kapansın jccj
1 yılİnsanlar ya onlarda hani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar için bence
21 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani
- Moda & Stil konusunda 645 cevap paylaştı.
1 yılDikkat çekmek istiyorlar bence
00 Yorumla
1 yılSonuçta onakr da insan
00 YorumlaOnlar Allah rızası için kapanmayanlar
00 Yorumla
1 yılO saçmalığı anlamıyorum zaten
00 Yorumla
1 yılÇünkü şeytan içlerinde
00 YorumlaModa & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. ilgi görmeyi her kadın istiyor çünkü
01 Yorumla
Soran1 yılo zaman açılson
1 yılKapalı açığı yok nefis var herkeste
00 YorumlaOooooo onlar hakkında neler var neler bildiğim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılamacı dikkat çekmemek mi :D bir daha düşün :D
01 Yorumla
Soran1 yılneden
Katılıyorum
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılOnlarında hakkı 😇
13 Yorumla
Soran1 yılorası öyle de kağpanamanın manası kalmıyor
- 1 yıl
Herkesi olduğu gibi kabul etmek en güzeli bence takılmamak gerek😊
Soran1 yılöyle tabi
1 yılBende bilmiyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılİşte onlar süslüman
00 Yorumla Çok fenalar
00 YorumlaBeğenilmek herkesin hosuna gitmez mi
00 Yorumla
1 yılSeni ne ilgilendirir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 713 cevap paylaştı.
1 yılTeşhirci çoğu
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılDikkat çekmek için
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılamaç farklı demekki
00 Yorumla
1 yılyasiniz kac sizin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKapalı mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılonlarinda ihtiyaclari vardir bir erkege yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİcleri alevvv
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılAnlam veremiyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne