http://i.hizliresim.com/BENAkg.png
Saçımı kestirmek istiyorum. (Resimli)?
http://i.hizliresim.com/BENAkg.png
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım benim kardeşim de aynı senin gibi çıtı pıtı kibarcık zayıf yani ona biz bu kadar uzun saçı hiç yakıştırmıyoruz ve onun da bu kadar uzamıştı gitti kestirdi hem bakımlı duruyo hem de kilosuna boyuna yakışıyo şu an göğsünden 3 4 parmak aşağıda saçları çok hoş oldu sana herkes beğenmiş sana tavsiyem birazcık kestir saçlarını :)
Dimi bencede :) çok teşekkürler tavsiyeniz için :))) bencede en mantıklısı 😊
Bencede fazla uzun hoş durmuyor ama bu kadar uzun saçıda bianda omuz hizasında kestirirsen bunalıma girersin :) sırt hizasında katlı bir kesim yaptır daha hoş olur
Düşünürüm teşekkürler :)
yuh o saçlar ne öyle. saçımı süpürge ederim denecek kadar uzatmışsın bence hiç bekleme ve kestir. birde bakımsız pis gözüküyor saçların ya bakım yap ya da düzenli yıka. su sabun şampuan kaç para ki pis pis dolaşıyorsun
Fotoğrafta öyle duruyor https://i.hizliresim.com/BENAkg.png
al bak başka bir fotoğraf bilip bilmeden aptalca yorum yapmayın
ben uzun saç severimde seninki bayaaa abartı olmuş. ben sevmedim ve kırıkların çok fazla
Tamam
Muhtesem saclarin var.. sacmalama.. beline kadar kestir kezbanlik yerini dayanilmazliga birakacak.. omuzlara kadar mi... sakın !
Tamamm :))
Teşekkür ederim tavsiyeler için düşünücem mantıklı :)
Cevap
62Cevap
Bende kararsızım uzun ve gür saçım hergün bakımını yapıyorum ama dökülüyor abi bende arkadaşlarıma soruyorum saçımı kestirsemmi diye "uzun saç sana yakışıyor, kesme pişman olursun," diyorlar. Düşünüp duruyorum kestirsem bana yakışacak mı, pişman olur muyum feln. Omuz hizasında düşünüyorum bide önlerini yan kahkül yaptırmayı düşünüyorum ama yakışcak mı düşünüyorum. Saçımı en son 5 yıl önce kısa kestirdim V şeklinde, alışana kadar pişman oldum. Okulda herkesin saçı kısa benim uzun ve farklı hissediyorum bende kestirsem mi diye düşünüyorum. Siz nediyonuz?
bence mantıklı aynen :) omuzun bıraz assagısında kestırebılırsın :)
Bencede :)
aptallık edersin uzun saç candır. biraz hareketli bir kesim yaptır sadece
bir 2 3 parmak kestiriyim mi ozaman acaba? Kararsızım ya..
Bence omuz hizasinda da kestirme sadece uclardab temizlet ve keratin bakimi yaptir istanbuldaysan kuafor onerebilirim cok ustadir kendisi asla pisman olmazsin
Yok İstanbul'da değilim canım ya..
kes gitsin:DDDD
Hadi erkekler kadınları aşağılamak için ''kezban'' tabirini kullanıyor sizin derdiniz ne kuzum?
Güzel saçların var bakımı zordur biraz kısaltsan yeter.
Tamam düşünücem :)
Saclarin ikinci resimde iyi ama daha. Hos ve modernlik icin onu normal boyuta getirmelisin fazla uzun omuzda yaptirmaya kalkma kesimden sonra kafayi yersin
Ben aslında ilk resmi boyu daha iyi belli olur diye atmıştım..
Birden kestirince bana da iyi gelir diye düşündüm ama..
Ama degisiklik de iyi gelir ya. .
Aynen öyle düşünüyorum
rapunzel senin yanında küt saçlı kalır kaç sende uzadı bunlar
2 sene önce omuzlarımın 4 parmak altında kestirmistim. Geçen sene de kırık aldırdım
iyi uzatmışsın helal olsun ben 1 sene uzattım omzumu geçmedi saçlar dalgalıymış tiftik keçisi gibi kıvır kıvır oldum
Bemiks kullanabilirsin :) uzatıyor diye duymuştum :)
altı dalgalı üstü düz nasıl bişi olurum bende bilmiyorum :D arkadan bağlayınca toka tutmuyordu düşün :)
Ahaha :D kısa kestir sende ksjd
Şu anda 3e vurdurdum zaten :) saçlarım dökülmeye başlamıştı önlem aldım 3-4 aydır böyle :)
Hmm anladım :))
Ama cidden benim saçtan kat kat daha hızlı uzuyormuş
Senlik bir durum değil. Uzun saçlı erkeklere bakarsan genelde seninki gibi. Düz olanların ise ultra yıpranmış duruyo.
Şöyle 1 sene böyle takılayım da sonra yeniden uzatacam artık ne kadar dökülürse
Inşallah dökülmez. .
Uclarindan aldir ama omuzlarında kestirme kezbanlikla alakasi yok uzun sac daima iyidir sekil verdirebilirsin katli kestirebilirsn ama boyunu çok elletme
Katlı da düşündüm ama hiç kullanamiyorum ya :(
Belki şekil verilebilir, biraz kısalabilir ama kesinlikle daha kısa değil, çünkü cansız görünüyorlar.
Fotoğraf da öyle çıkmış
https://i.hizliresim.com/BENAkg.png isterseniz buna da bakabilirsiniz.
Çok uzun bakımı daha zordur eminim omuzunun altında kestir biraz ama iyi para eder ha o saçlar bedava bırakma kuaförde. :D
5.000 teklif etti bir tanesi ama çok kısa kesicekmis. O kadar kısaya cesaret edemem :D
Yok ya bide uzamazsa bidaha. Göze alamam.
Ahah bilmiyorum artık :D
Güzelim Saçları sakın omuza kadar falan kestirme çok güzel saçların var bence arkadaşların seni kıskanıyor
Fazla uzun değilmi ya
Kestireceksende 3 4 cmden fazla kestirme gayet iyi durumda bence
Az Daha Uzatsaydın? İğrenç..
Cok az kestir. Uzun güzel oluyor. En fazla 4-5 parmak kestir. Kiyma saclaraa :)
Bende o fikre daha yakınım :))
Kafanda kestirme fikrine yer verdiysen kestirceksin eminim. Ben hic kiyamam saclarima. Ama belime kadar olan sacimi 5 parmak falan kestirdim. Uclari duzeldi iyi oldu :)
Yani bencede uzar yine sonuçta
Polisi arayacam cinayet işliyor bu kız diyecem kıyılır mı bu saça :(
Çok uzadı ya :/
Cok uzun onceden boyle uzatinca kezban derlerdi simdi kalkti o saclar uzun seviliyo ama senin saclar baya bir uzamis kestir katli olsun yakisir
Katlı kullanamıyorum ya
hoş durmuyor ama kıymak da mesele şimdi.
nasıl yıkıyorsunuz la bu saçı? enteresan.
Çok zorlanıyorum... ama saçlarım çabuk uzuyor. Problem olmaz benim için.
küsüyormuş diyollar kesince.
Ahah bilmiyorum artık :D
Kestirenler pişman
galeri12.uludagsozluk.com/.../...-ersoy_675907.jpg
saçmalama sakın kestirme saçın sadece bakımsız ve soluk duruyor bakım yağları falan kullanırsan düzelir bence kestirme yazık saçlara
Kırıklar gitsin ama düz kestirme. V seklinde ya da kat olur :)
Kullanamiyorum canım öyle :) düz kesim en iyi benim için :)
kesme ya asıl kesersen kezo olursun :D ne güzel işte up uzun millet para verip uzatıyo sende var kıymetini bilmiyon
Karar veremedim şu an kestirme isteği ağır basıyo.
Bencede biraz kestiriyim. Hem daha sağlıklı görünür. Çok yıprandı.
Hintli karilar gibi o ne yahu yakar o saç seni kestir şunları 😂
Kestir canım bende kakcama gelen saclarini profildeki gibi kestirdim harika oldu dünya varmış dedim
Dimi degisiklik iyi geliyo
Aynn sennasıl bir kesim istiyirsun
Düz omuzların 5 parmak altinda
o sac kalcayi gecmwmeli onun disinda uzun sac iydir.
Bende öyle düşünüyorum.
Poponun üstüne kadar kestir. Kesileni de bana ver peruk yapacam :D
Ahah olur :)
Uzunlugu çok iyi ama çok bakimsiz duruyor. Biraz uclarindan aldir ve bakim yaglari falan kullan derim hint yağı argan yağı gibi saclarin dahasaglikli ve parlak görünür
Saclarini cok begendim ama cok uzun bir 4-5 cm kestir ve cok duz yani dumduz uzamis duz kesim yaptirma bence
Teşekkürler canım ama katlı, v kesim filan kullanamıyorum çok kabariyo saçlarım.
Kestirceksen loseve bagisla sacini ciddiyim hem sevap kazanirsin. boyun kisaysa kestir gitsin ayrica
nasıl oluyor o
bilgin var mi
bunu duymuştum araştırmak lazım
bu kadar uzatmamış olsan omuzlarına kadar kes küt kes vs. derdimde çok uzun be kıyma bence saçına. bakım yap sadece ha üşenirim diyosanda sen bilirsin
Yok usenmemde.. bir 3 4 cm daha uzasa çok kötü durmaz mı?
Ayaklarıma mı gelsin :D
2 3 parmak kestiriyim ozaman..
Uçlarından 3-4 santim kestir birazda bakım yap saçına rengi çok tuhaf duruyo son olarakta uçlarına balyaj attır.
Ombre düşünüyorum ama? Daha 17yim olurmu ki Balya?
Balyaj
Saç telleri aşırı kalın zaten. Fotoğrafta bakımsız çıkmış biraz da yakınlaşırdım ben fotoyu. Normalde parlak saçlarım. Ombreyi düşünüyorum kesinlikle :)
oha nasıl uzattın o kadar onun taramak bile 45 dakka sürer heralde :)
Çok uğraştırıyo ya :)
onu demek istedim bende bakımı bile ayrı bir dert sabah bir yere çıkacak olsan 1:30 saat öncesinden kalkman gerek
Yok o kadar değil ya :) normalde duzlestiriyorum ama sürekli bu kivircik hali
bu Kezban saçı mi yani. seninki de laf. gayet iyi
şekil vérdirrebilirsin
Hiç bilemedim ki ya..
sıkıldı n bence. o yüzden. . ya da cevrendekiler hep saç kestiriyor
Evett
boşver sonrada ozlersin bu saçı. ds
Geri uzar ya..
kestirdikten snra da dicek mı n acaba bunu:Dd kısaltma yaptır ama omuz hizasii çok kısa.
Biraz aşağıdan yapmayı dusunuyorum
sırtını nn ortası iyidir.
Olabilir
Düz kestir çok kısa olmasın en azından kol dirseklerine yakın tarzda olsun
Katlı filan kullanamıyorum zaten
Sen o saçları bir 45 dakikaya kurutuyorsun herhalde , cesur ol kazıt yanlardan :p
Yok ona cesaret edemem :D
Kırıklarını aldır madem :)
Onu kesin yaptircam bu hafta içinde.
uzun saç çok kıymetlidir her telinde bir şiir yatar kestirme :(((((
Ahahah :D çok duygusal oldu ama :)
ama kestirme :))
Bakıcaz artık çok sıkıldım ben de..
peki madem :)
kestirrr cok bakımsız ve uzunlar kısa daha modern hem sacların canlanır.
bence de kestirme muhteşem saçların var pişman olursun. renginde oyanama yapabilirsin ama boyunu elletme bence.
Saclarin fazla uzun ama çokta kıyma en iyisi bel hizanda kestirmelisin gayet güzel olur :)
Tamam canım saol :)
Benim saçlarım da bu boydaydı ve kestirdim. Pişman oldum baya. Uzaması zaman alıyor. İyi düşün.
Hadi ya :((
Tamam canım saol :)
Uzun sac her zaman iyidir. Balyaj attir gecisli uclarina ama kestirme
Bilmiyorum canım düşüncem
Belde düz saç çok daha havalı gösterir seni :) kıyma bu saça o kadar :)
sac uzunlugun cok guzel ama cok yipranmis kat kesim yaptir kiriklari alsin
sen o saçları bir kestir adresini bulur seni döverim.
Ahahha :) niye ki ya kdj
çok güzel şaçların var kestirme sadece bakıma ihtiyacı var okadar.
Çok kararsız kaldim. .
Bence kes bende bugün kescem ama benimki seninki kadar uzun değil zaten uzar yine kes bence çok eziyet ettiriyor bayada uzun saçın varmış bence kes. Derim çook uzun
bende aynı durumdayım naptın kestirdin mi canım saçlarını benım sadece hep düm düz ve boyadan cok yıprandı herkes kestirme diyor ama değişiklik istiyorum nasıl olucak bılmıyorum offf
🌹 muhteşem saçların var kestirme uc kisimlarini DÜZelt BİRA
Bence de kestir çok uzun.
uçlarında kırıklar varsa sadece kırıkları kestir saç daha sağlıklı olur
Biraz boyu da gitsin diye düşünmüyo da degilim..
Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap derim
bende saç yok sendeki saçlara bak :D 30 tane peruk çıkar bana kestirince yolla :D
Ahah yollarım :))
canım bak şu fotoda dirseklerin varya onların hizasında kestir biraz da bakarsan saçına çok güzel olur
Bencede ya :) daha güzel durur..
çok kısaltırsan üzülürsün bana göre, kestirince yine foto koy ya maşallah çok güzel saçların var :)
Koyucam mutlaka :) Teşekkürler yorumlar için :))
Rica ederim :)
Deli misin sakin kestirme
kesmemelisin güzel saçlarını böyle iyi bence.
Aşırı uzun durmuyo mu ya :(
kesinlikle kestirmemelisin uzun saçlar hem moda hemde havalı :P
İyi bir kuafore git yardimci olurlar yazik etme saclara
kestirmeeee ben kestirdim pişmanım :/
Bilmiyorum ya
kestirme güzelim saçların var uzatmaya çalışıyorum ben çok tipsiz duruyo uzama aşamasında bişey de yapamıyosun kestirme derim ben
Bilmiyorum çok da yıprandılar
yıpranan yerlerini kestir sende ama çok kısa kestirme
Kestirmek yerine bakım yap, çok bakımsızlar ve kestirme pişman olursun.
Bakım kesin yaptırıcam evet.. ama resim biraz kalitesiz çıkmış gerçekte bu kadar renksiz saydam değil.
O halde yazık etme bu kadar uzun ve güzel saçlara :)
Korusam mı acaba bu uzunluğu.. daha da uzayınca bu boyuta mı getirsem tekrar? Karar veremedim hiç. .
Bana başka bir resmini atar mısın, buradaki bakımsızlıklarına takıldım ben! Ayrıca, kestirme uzun saç çok seksidir ;)
https://i.hizliresim.com/BENAkg.png
buyrun :)
Kesme bu saçları gebertirim seni! :)
Niye ki :)) aşırı uzun diye düşünüyorum ben :)
Mesaj at bana! :)) aşırı uzun değil çok çekici.
anaa yazık ulan şu saç kesilir mi be :D
Ama çok kezban durmaya başladı bence artık
ne kezbanı arkadaş sizde tutturdunuz bir Kezban ya :D
saçını satmak istermisin eğer kestirmediysen
Fazla olmuş o git kestir :/
yazık edersin saçına bence
Hadi ya :(
Kötü duruyo artık gibi geliyo ya :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar