Eşimle çocuktan sonra hiç tatil yapamadık. Sözüm vardı, bu sene gideceğiz. Hazırlıklara başladı. Bu bikininin de linkini attı çok beğendim diye. Ona güzelmiş dedim ama biraz iddialı geldi bana. Çok da hevesli, spor ve diyet yaptı hamilelik kilolarını vermek için, hevesi kırılsın istemiyorum asla. Sizce nasıl bikini?

Kızlar Ne Diyor
evet biraz iddiali ama sanirim kilo verdigi icin fazla hevesli hevesini kirmayin giysin ama sonrasinda da acik olusundan rahatsiz oldugunuzu belirtin
evet özgüveni çok yerinde ve gerçekten çok giymek istiyor, ben de hevesi kırılsın istemiyorum. ne kadar kaliteli bir tesise gidecek olsak da güzel bir kadın ve fiziği de düzgün olduğu için dikkat çekecektir ve bakanlar olacaktır illa ki bu bikiniyle. nasıl davranmalıyım o an sence farkedince bakıldığını falan?
cok buyuk bir tepki vermemelisin. bakanlar illa ki olacaktir zaten ama turkiyede yasiyoruz dar bi tisort giyene bile bakiyorlar. yaninda bi tisortunu goturebilirsin denizden cikinca onu alabilir ustune hem de rahatsizligini belli etmis olursun. aksam eve gecince de rahatsiz oldugunu tatli bi dille dile getirirsen o da anlayisla karsilar diye dusunuyorum
güneşlenmek istiyor doğal olarak, tişort olayı uygun düşmez o yüzden. Dediğin gibi her şekilde bakıyorlar zaten. Eşini üzme, bırak rahat rahat giysin güneşlensin, sen de yanında uslu uslu otur diyorsun yani :)
sen de ayni sekilde yaninda guneslen derim. zaten tatil dedigin kac gundur ki sen onu biliyorsun o seni biliyor. birkac gunluk keyfiniz icin huzur kacirmaya deger mi hele de cocugunuz olmus zor bi surecten gecmissiniz ozellikle de esiniz yani… o yuzden iyi tatiller dilerim gunes kreminizi surmeyi unutmayin!!
Teşekkür ederim. Bir de bu modele brazilian tarzı deniyormuş. Biri hareket ettikçe arka kısmı biraz daha açılır falan dedi, olur mu hareket ettikçe?
evet acilma yapiyor 🫣 su an fazla erkek gozuyle baktim olaya yengeyle konusabilir miyim bi vazgecirmem gereken bi bikini var da ahshahahah
hahaha artık çok geç hayatta vazgeçmez çok istiyor, kafasına koyduğunu yapar her güçlü ve özgüvenli kadın gibi :) yalnız arasına girdiğinde direkt tanga bikini olur gibi bu di mi?
evet oyle olur. ama gideceginiz yer kaliteli bir tesisse brezilyan bikini giyen tek kadin o olmayacaktir belki bu icinizi biraz rahatlatabilir
İlla ki tek kişi değildir ondan eminim de ilk kez bu kadar iddialısını giyecek bikini modeli olarak. Bir de uzun zamandır fiziğini bu duruma getirmek için emek verdi, özgüveni çok yerinde şu an. Hani ilgi, beğeni kadınların hoşuna giden bir şeydir ya sonuçta, hani bakılması, beğenilmesi ne bileyim hani hoşuna gider mi içten içe, nasıl hisseder diye de merak ediyorum haliyle
kesinlikle hosuna gider. dogum sonrasi deforme olmus vucuduyla kendini cok ozguvensiz hissediyorken fizigini tekrardan cok iyi bi hale getirdigi icin birilerinin bakmasini begenmesini bekler. bu bikiniyi de ben bu duruma yoruyorum.
benim de aklıma o geldi. ister istemez geliyor insanın aklına, kafada sorular oluyor. dedim mesela biz güneşlenirken yan tarafımızda atıyorum gençler olsa, içlerinden mesela yakışıklı bir çocuk baksa güneşlenirken nasıl hisseder, hoşuna gider mi diye. Sence nasıl hisseder bir kadın olarak?
gider tabii gitmez diyemem ama sen esine guveniyorsan sorun yoktur. bir erkek olarak da dusunebilirsin. cok kilolu ve begenilmedigin bir donemden sonra sporla cok iyi bir fizik yapiyorsun. kadinlarin sana olan bakisinin degismesini ve seni begenmesini beklemez misin, elbette beklersin. bu da oyle bir sey
Anlıyorum, mantıklı söylediğin. Fiziği gerçekten çok düzgün şu an. böyle tangaya yakın bir bikiniyle de illa ki ekstra dikkat çekici olacaktır. Sonuçta evliyiz ve ben de oradayım ama hani böyle yan tarafında güneşlenen genç, yakışıklı bir çocuğun güneşlenirken vücuduna, ne bileyim kalçalarına vs bakması hoşuna gitmenin yanında hani heyecanlandırır mı onu dişil açıdan?
tabii ki heyecanlandirir ama bunu yanlis anlama. bu sadece bir icgudu. o erkegi arzuladigi anlamina falan gelmez.
yani direkt arzulam değil de hani yani çocuğun yakışıklı, çekici biri olmasının da etkisiyle güneşlenirken vücuduna, kalçalarına bakması hoşuna gider mi ve heyecanlandırır mı anlamında sordum. böyle zamanlarda kadında yükselmeyi sağlayabiliyor beğeni ve bakışlar. çocuk ona bakarken benim kesin elim ayağım dolaşır farkettiğimde. aşırı heyecan yaparım, saçmalarım kesin. böyle bir durumda da rezil olmaktan çekinirim yanlarında
oyle bi durumda sakin ol ve ne bileyim opebilirsin, sarilabilirsin, varligini belli edebilirsin. esin de anlar zaten kiskandigini hosuna da gider
bir yandan benim yaptığım hareket hoşuna gider, bir yandan da gözlerini fiziğinden alamayan yan taraftaki yakışıklı çocuğun bakışları hoşuna gider sanırım. O iki ilgi karşısında çok özgüvenli hisseder muhtemelen. Bir kadın olarak aklından ve içinden neler geçer sence o an?
ozguveni tavan yapar ama icinden ne gecer bilemiyorum 🤷🏻♀️
Bikinisi hareket ettikçe tanga gibi oldu ve o şekilde yüz üstü yatmış güneşleniyor şezlongda, çocuk da bakıyor haliyle, gözleri kalçalarında falan. benim el ayak titriyor olur zaten panik halinde olduğum için. O an yakışıklı bir erkeğin fiziğini gözlerini alamicak kadar beğenip gözlerinin kalçalarında olması hem özgüvenini hem de heyecanını tavan yaptırır, onu tanıyorum çünkü. Çocuk ne düşünür benim hakkımda diye de kafama takıyorum, eşim ve benim hakkımda ne düşünür sence?
genelleme yapmayacagim ama ben gorsem esine saygi duyan ve kendinden emin ozguvenli bir erkek oldugunu dusunurdum
Sen şu anda bir kadın olarak söylüyorsun tabii, peki bir erkek ne düşünür ne der içinden?
bilemiyorum valla acikladim zaten durumu dediklerimi yapin akisina birakin esinizin de kalbini kirmamaya calisin
Asla kırmam kalbini. Olacak olan belli konuştuğumuz gibi. Giyecek, ilgi çekecek ve bakanlar olacak. Ben de yanında heyecanımı, paniğimi bağırmaya çalılacam. Umarım canım bir duruma düşmem şapşik davranıp da
dusmezsiniz diye dusunuyorum. sakinliginizi korumaya calisin
Beni tanısan böyle demezdin :) heyecanına hakim olabilen biri değilim, bunun için geçmişte psikoloğa bile gitmiştim de pek yenemedim hala. Bir de böyle durumlarda çok aşırı heyecan yapıyorum, onum önünde hele bir de yakışıklı, çekici, onla ilgilenen bir erkek varsa ortamda bilemiyorum canım nasıl davranıcam
Gerçekten fazla açık