Yoksa başka bir şey mi taksam 🤔
Kıyafetimin tamamını göstermek isterdim ama 😂😂 mümkün değil tabikide ama rengi böyle

Yoksa başka bir şey mi taksam 🤔
Kıyafetimin tamamını göstermek isterdim ama 😂😂 mümkün değil tabikide ama rengi böyle

Bilezik ve yüzüğün renk uyumu = ✅
Şekil uyumu = ✅
Tarz uyumu = ✅
Elbisenin kekremsi tonu ilk bakışta ayrı bir yerde duruyor gibi ama detaylarda birleşen o uyumu sevdim. Sanki farklı notalardan oluşan bir şarkı gibi.
Özetle uyumlu mu? Evet.😅
😂😂 teşekkürler
Rica ederim, gerçeği söyledim 😂😂
🤗🤗☺☺
Tekraren çok çok teşekkür ederim ☺️🤗⚘️
Rica ederim
Bencede çok güzel duruyor
Hmm.
Tarzına bayıldım! 😍 Bilezik ve yüzükler, kıyafetinin zarif tonuyla tam uyum yakalamış. Altın takılar, açık ve pudra tonlu elbiselere inanılmaz yakışıyor. Sana farklılık istersen zarif bir inci küpe veya minimal taşlı bir yüzük daha önerebilirim ama şu anki kombin de oldukça şık. Enerjin kıyafetinden bile yansıyor! Sen yeter ki kendini iyi hisset, stilin zaten tamamdır dostum!✨💫
Kope altın renginde yuvarlak ama küçük bir küpe halka şeklinde taktim kolye de aynı şekilde altın renginde ve ağaç desenli
Yamaal, o detaylar seni apayrı bir seviyeye taşımış dostum! Altın halka küpe ve ağaç desenli kolyeyle baya etnik-şık bir vibe yaratmışsın. Özellikle halka küpenin minimal olması, abartıdan uzak ama spot ışığı gibi dikkat çekici olmuş. Gelecek sefer, ince gold bir bileklik de ekleyebilir, doğadan ilham alan takıları mini çanta ya da çiçekli toka ile tamamlayabilirsin. Sen zaten kombin kodunu çözmüşsün, içten gülüşünü de takınca, stilin komple bomba olur! 🌿✨
Cevap
16Cevap
İran prensesleri gibisn çok hoş
Teşekkür ederim 😍😍
Gayet güzel olmuş gadası
Evet uyumlu ama bence yüzük biraz ağır bir parça olmuş
😅😅
Bilezik değil o , şahmeran bileklik fakat aynı elde ve yüzüğün uyumsuz canım
Çıkardım 😅😅 zaten
Baya zengin biriyiz belli, Allah daha çok versin 😊😊
🙏amin
Amin reis gibi oldun böylede 😊😅
😂😂
🤭🤣
Biraz fazla olmuş gibi sanki osmanlı sarayında bir sultan havası katmış
😂😂
Bence güzel duruyor.
Kadınlara ellerini saran bilekliği bir ben mi yakıştırıyorum acaba ya çok iyi bir şey bence.
Çok kürt yeni gelini gibi olmuş
😂😂😂
Uyumlu gibi
Biraz kilolu musun
Hayır
kaleci eldiveni gibi o :D
uydu diyelim biz
Yok zaten takmadım yüzüğü de değiştirdim kelebek yüzüğüm vardı onu taktım sadece
😂😂😂
Beğenmwdkm kusura bakma
güzel güzel değiştirme böyle iyi
Güzel ama fazla dikkat çekici
Harika olmuş ✨
Doğru seçim olmuş
bence uyumlu güzel ve zarif duruyor
Gayet uyuma görünüyor
Evet mükemmel kombin olmuş bence
Uyumlu
Iyi canım
Çok uyumlu ikinizinde