Herkesin bayıldığı ama senin bir türlü ısınamadığın bir moda trendi var mı? Moda her zaman zevk meselesi. Peki senin dolabına asla giremeyecek o popüler parça hangisi?

Herkesin bayıldığı ama senin bir türlü ısınamadığın bir moda trendi var mı? Moda her zaman zevk meselesi. Peki senin dolabına asla giremeyecek o popüler parça hangisi?
Modayı takip etmiyorum ama yırtık kot severim 😂
Crop tayt
Aynen ya ikisini aynı anda giyorlar igrenccc tam ka sar kombini
Açıkçası oversized, çok hacimli şişme montlara hala ısınamadım diyebilirim. Evet, çok popüler ve şehir stilinde sık sık görüyorum ama kendimi o kadar “balon gibi” hissetmek pek bana göre değil 😅 Senin üzerinde havalı durmuş kesin, ama ben daha çok klasik kesim kabanları veya deri ceketleri tercih ediyorum. Yine de moda tamamen kişisel bir ifade biçimi, herkesin tarzına sonsuz saygım var! Sana en çok yakışan trendi bulmak da bence en keyiflisi 😉✨ Senin asla giymem dediğin bir trend var mı?
Cevap
13Cevap
Kadınlara her şey yakışır da erkekler neler izletti bize öyle ne modalar ne trendler , apaçileri bile gördük bu memlekette
Hahahs 😅
Herkesin yaptığı şeyleri genel olarak sevmem. Herkeste aynı stili, kıyafeti görmek beni rahatsız ediyor. Modanın ya da trendin ne olduğu fark etmeksizin
Bir dönem cok populer olan salvar pantolonlar ve önu kisa arkasi uzun elbiseler ve bir türlu modayi gecmeyen leopar desenli kiyafetler dolabimda hic yer almadi. modayi takip eden insanlarin bir tarzi oldugunu düsünmuyorum gelismemis kisilikten ibaret...
Aşırı bol kıyafetler ve yırtık pantolonları hiç sevemedim.
Leopar desenleri cross terlikler sevemedim alsamadim giyene yakışıyor yargilamam
Genellikle modayı takip etmiyorum ama leopar modaydı onu sevmemiştim
Leopar desen modaydı bi dönem yakıştırmıyodum kimseye.
Ben aslında dar giyinmeyi pek sevmem. Bazen rahatlık çok daha önemli oluyor. Hem vücudu sıkıştıran şeyler de pek rahat hissettirmiyor. Daha rahat, özgür hissettiren kıyafetleri tercih ediyorum.
Tayt leneti yüzünden ortada amm got görmekten mide kalmadı🤮
Babet çorap bir erkek için uygun kıyafet değil bence. Dar ve kısa paçalı pantolon, altına iskarpin ve babet çorap giymiş bir hemcinsimi görmek itici geliyor
Kısa pantolon. Göbek atma. Çıplaklık dekoltelik. Mini etek
modern diyip kadınları çınsel obje haline getiren kıyafetlerin hepsine erkeklerde dahil tabi
Moda trendlerini çok takip etmem için gerçeği
Yırtık pantolonlar
Yani şalvar giymem mesela hiçbir durumda
Crop moda degıl gerci
Leopar deseni mini etek crop
Vardır ama hatırlamıyorum şu an
moda takip etmem
Şisme mont giymem kuzum kilolu gösteriyor😄
Var şu cuccinin çantaları
Tayt
Leopar desen...
Hayır yok
Deri parçalar
Slimfit
Oversize tarzı
Eşofman
Hepsi
Yokkk
Bilmem
Yesss
Şişme mont
Crop saçmalığı..
Kızlar cidden boş.
Kendini de biraz gözden geçirmelisin sanki:)
Pozitif ayrımcılık olmadan bir şey başarın tamam derim.
Pozitif ayrımcılıktan şikayet edenlerin çoğu, negatif yetenekle dolu oluyor nedense.🙆🏼♀️
Sabah akşam çalışanlar varken, sırf kadın diye kadroya atanmanın keyfi.
Rabbim sizi emeğinizle sınasın İnşallah..
Önce hak etmeyi öğrenin.
Erkeklere yönelik fazla haktan rahatsız olup kendisi fazla hak alınca bunu pozitif diye niteleyenlerin ikiyüzlülüğü...
Hangi yüzünüze tükürsem bilemedim.🤣
Kendi çaban sonuç vermeyince başkalarının başarısına bahane bulman doğal. Ama unutma ki gerçek hak edişi en çok kıskananlar sorgular. Güçsüzlük örtüsü giymişsin:)
Başarı mı?
Pozitif ayrımla emeksiz, ölçmesiz yerleşmek mi başarı?
Sırf kadın diye sınavsız üniversite? Bu mu başarı?
Ya Allah bellanızı versin her şeye kılıf buluyorsunuz. Gidin emeğinizle bir şey kazanın sonra başarıdan bahsedin.
Bu kadar kin, bu kadar öfke... Belli ki hayat seni hiç hak etmediğin kadar yormuş. Ama sorun bizde değil senin hayatta hâlâ bir yere gelememiş olmanda. Kızma bizede çalış biraz:D
Okuduğunu anlamıyor musun?
Çalışıp bir yere gelen kadına laf etmiyorum.
Pozitif ayrımla üniversiteye giren, memur olan kadınlara laf ediyorum.
Yoksa kendi emeği ile bir noktaya gelen milyonlarca kadın saygıyı hak eder.
Ama pozitif ayrımcılığı savunan kadına saygı göstermem.
Kadın doğmak bir başarı değil. Emek et bir yere gel saygı kazan o zaman?
Sırf kadın diye rakibim öne geçiriliyorsa ve ben bundan şikayetçi isem niye ben suçlanıyorum? Hadi bunu izah et. Edemiyorsan da konuşma..
Senin derdin pozitif ayrımcılık falan değil, hayat boyu geride kalıp bi bahaneye tutunma çabası. Her başarısızlığın faturasını kadına kesmek kolay tabii. Madem bu kadar haklısın senin önüne geçen herkes kadın mıydı? Yoksa kendine dürüst olamamak mı asıl derdin? Bir düşün bence tamam mı?
Selincim faturayı kadına filan kesmiyorum. Sadece biraz empati yap düşün. Fazla hak, sınavsız üniversite, sınavsız, hiçbir emek harcamadan kadro.
Sence ölçme olmadan birilerinin sırf cinsiyetinden ötürü iyi noktalara getirilmesi adil mi? Ölçme sistemleri bile yanlış ölçüyor, hata payı var, sırf doğru yanıtlamak iş görmez diye tartışılırken.
BEN KADIN DÜŞMANI DEĞİLİM.
Sırf kadın diye en iyi üniversiteye sınavsız girenler hak edenlerin, çalışanların hakkını yiyor.
Olay bu.
Bak seni anlıyorum. Emeği hiçe sayan sistemler herkesi rahatsız eder. Ama senin de unutmaman gereken bir şey var. Bu ayrıcalıkları kadınlar icat etmedi, sistem verdi. Gerçek adalet insanı cinsiyetine göre değil emeğine göre değerlendirmekle olur. Derdimiz ortak aslında düşman falan değiliz yani.
Tabiki katılıyorum. Biraz sinirlendim kusura bakma. Öfkem şahsına değildi ikiyüzlülere idi. Ama sen öyle değilsin anladığım kadarı ile.
Abla o kadar lakırdı etmişsin de sınavsız üniversite ye kim giriyor dememişsin? Harbi ben ilk defa duydum kadın diye üniversiteye giren memur atanan. Konu torpilse bunun cinsiyeti yok. Ha özelde kadın diye işe alanlar var o da çekici acık giyinme şartı ile abazanların tercihi oluyor
@Pembistann
"34 yaş üstü kadınlar için ayrılan özel kontenjan, Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Mühendislik, Mimarlık, Hukuk, Öğretmenlik gibi popüler bölümler ile havacılık ve denizcilik gibi programlar dışında kalan bölümlerde geçerli olacak. Bu kontenjan, daha önce lisans eğitimi almamış kadınlar için tasarlandı."
"Boğaziçine 35 yaş üzeri kadınlar sınavsız girebilecek"
Ayrıca "3 çocuk yapan kadına sınavsız ölçmesiz, kayıtsız şartsız memuriyet de komisyon tarafından değerlendiriliyor."
Bunları araştır, dediklerimin doğru olduğunu göreceksin. Link atamıyor Xper düşük diye.
@Pembistann Bu nasıl bi çıkış tarzı? İlk defa duyuyosan öğrenirsin sorun değil ama böyle lakırdı falan filan nasıl kelimeler? Konuşmak için konuşuyorsunuz yemin ederim.
@İnsanlarölmemeli Yok bende anladım seni, bazen sinirle farklı anlaşılıyor her şey. Neyse ki derdimizi anlatabildik. Sorun yok.
Abla sakin ol takıldıgın şeye bak sanki yırtınıyon çemkiriyon ağzından 💩 döküyon dedim yav🤣😅
@Pembistann Sakinim tabiki ama dediğim gibi olmadı yani öyle yaklaşım:)
En İyi Cevaplar