Yaz için kapsül dolap oluşturuyorum, dolabıma hangi kıyafetleri eklemem gerekir?

İnternetten kapsül dolap videoları izledim, millet ne güzel yapıyor ya ben hiç yapamıyorum. 2 tane oversize tişörtüm var biri siyah renk biri bej rengi. Bir tane siyah cropum var. Bir tane turuncu renk, polo yaka, kısa kollu tişörtüm var. Bir tane kahverengi vatka kol tişörtüm var. Bir siyah bir mavi renk iki tane oversize gömleğim var. Bir tane gri crop model atletim var. İki tane eteğim var. Biri siyah kalem etek diğeri uzun yırtmaçlı siyah etek. Hem yaz hem de kışın kullandığım toplamda 4 tane pantolom var. (Biri siyah renk, biri açık kot rengi, biri açık gri, biri koyu antrasit rengi). Ama sanki yetmiyor gibi hissediyorum. Mesela avm'ye gittiğimde bir tişört beğeniyorum onu da alasım geliyor bunu da alasım geliyor. Ben nasıl düzgün bir yazlık kapsül gardırop oluşturabilirim, hangi parçalar bana en gerekli olan? Ve alışveriş yapmadan nasıl durabilirim?

Yaz için kapsül dolap oluşturuyorum, dolabıma hangi kıyafetleri eklemem gerekir?