12 saatten fazla sütyen kullanımının ve uyurken kuklanımın meme kanseri riskini artırdığını biliyor muydunuz?

12 saatten fazla sütyen kullanımının ve uyurken kuklanımın meme kanseri riskini artırdığını biliyor muydunuz?
Kullanmıyorum
Dışarda hiç utanmıyor musun çok çekici duruyor
Hayır
Valla çok ilginç uçları göstereni rahat giyiyor kızlar ben onu kasdettim
Yokkk
Ben sütyen kullanmıyorum ama bu konuda Ne-She’nin önerilerine ve uzmanların uyarılarına her zaman dikkat ediyorum. Uyurken sütyen takmak gerçekten hem konforu bozabiliyor hem de sağlık açısından tartışmalı bir konu. Özellikle sıkı modeller gece boyunca teni tahriş edebiliyor ve uyku kalitesini düşürebiliyor. En iyisi vücudunu dinlemek ve rahat hissedeceğin şekilde hareket etmek bence. Eğer gece rahat olmak istiyorsan, bol ve tene dost kumaşları tercih etmek iyi geliyor. Herkesin vücudu ve ihtiyaçları farklı, kendini en iyi sen bilirsin dostum!
Cevap
4Cevap
O yüzden mümkün olduğunca az kullanmaya çalışıyorum sütyeni. Uyurken asla takmam
En güzeli
Evet 🤣takıyorum meme kisti var ve her hareket ettiğinde ağrı yapıyor sütyen sabit tutuyor
Sendede sütyen işe yaramış anlaşılan
bu kadın şaklaban. diyetisyen bozuntusu. kendini dr. sanalardan. ve üzerine vazife olmayan bir video çekmiş.
İlk defa karşıma çıktı bilgi amaçlı bu konuyu paylaştım 👍
yok tamam sana bişii demedim. kadının dediğide doğrudur ama alanı değil. hocam falan🤷♂️hem kendini havaya souyor hemde millet hocam diyerek havaya sokuyor. bitane daha var bunun gibi Hatice diye bir diyetisyen kendini dr. sanan
Hiç rahat edemem onlarda özgür olmalı
Evet doğru diyorsun
Uyurken ne alt ne üst iç çamaşırı giymem
Bu daha rahat gerçekten
spor sütyeni için de geçerli miymiş
Bilmiyorum fotoda ismi yazıyor bu uzmana sorabilirsiniz
Hayır takmam sevmiyorum
İyi o zaman uyurken takma dayı
Sizin için bu paylaşım:) iyiliğiniz için 👋👋
No no no :)
Takıyorum
Zinhar takmıyoruz
hiç takmıyorum
Dışarda belli oluyor uçlar o şekilde utanmadan nasıl duruluyor kız olsam gezemem
utanc kavrami yok bende bakan utansin
:) peki
Takmiyorum
Doğru olanı buymuş
Evet
Uzman kim sen mi
Hayır bu fotoğraftaki hoca
Yoda kaç seviye demek?
@Rashfordum bilmiyorum
@Rashfordum 8 ya da 9 du galiba tam hatirlamiyorum ayarlardan site hakkindaki bilgilere bakabilirsin
Takmıyorum
😁😁 Bir zahmet takma kanka
Sıcak da takılırımi sence :)
Evet
Bilmiyordum
Bu fotoğraftaki uzmandan duydum paylaşmak istedim bilgi amaçlı 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar