https://i.hizliresim.com/RXD6pY.jpg sizce çekici mi? Geniş büyük kalça ince bel?
Cevabın nedir?
tipik türk kadini ölcüsü ama günümüzde bulmak zorlasti. herkes bir zayifliktir tutturmus gidiyor. yakismiyor ki!. al görüyosun iste kizin kalcalari o Kadar güzel ki, iki yaninda güzelligine güzellik katan iki yapragi ile ortadan boy atmis bir lale gibi duruyor. alirim bi'dal ondan;) zayifladigini düsünsene. olmaz yani! bir avrupa'li düsünür demis ki, bir kadinin en etkileyici makyaji onun Türk olusudur. bizde nedense özenirler biseylere.. ben cok begeniyorum asla da vazgecmem. siz cayi hangi bardaktan iciyorsunuz? neden?) caktin köfteyi atalarimiz farkina varmis hergün alimize aldigimiz bardakla bile ölümsüzlestirmis. birsey daha var.. kiz öyle dolu dolu duruyor ki, bence kendine güvenemeyen, kizin bu hasmetli güzelliginden tirsan tirsak tirskopat erkek ancak bu durusa burun kivirir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBuna yok diyene beğenmeyene 'Yılın Geyi Ödülü' var
1615 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi cevap gelmezse bunu eig seçecem :D
- +1 yıl
Bizden iyisi mezarda eig gelirse gizliliğimi kaldıracağım ;)
- +1 yıl
Heeeey nerde kaldı bizim eig? Yatıcaaz ama :D :D
- +1 yıl
@Doğaçlama kadını araştırdık rahat ol ;)
Soran+1 yıl@doğaçlama pardon da sana noluyor? Travesti fantazilerini burada paylaşma
- +1 yıl
Heeeytt bee soran cansıııınn!! ;)
Soran+1 yıl@convayneamca senin söylediklerin baya zoruna gitmiş :D
- +1 yıl
Ahahaha ayneen fark ettim :D ;)
- +1 yıl
@Sorad adamsıııınnn beee ! Gözün yaşardı ;(
- +1 yıl
Gözüm olucaktı
+1 yılEstetik de olabilir, ama ne olursa olsun hatun harika. Ben bile beğendiysem erkekler atlar emin ol :D
22 Yorumla- +1 yıl
he he :D
+1 yılkavrayasim geldi bu ne la adami dinden imandan cikari bayan halimle yuruyesim geldi :))))) r
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
171Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzü duruşu giyimi kalcalari durusu elleri tirnaklari saclari dudaklari kisacasi bu kadin benim hayalimdeki kadinlardan ilk 3 e girer. İlk seferde direk erken bosalma sebebi bu kadin harika bence bakin bence diyorum offff simdi yanimda olsa bu ne var yilan gibi kivrilir bu sicacik kadindir bu kim ile birlikteyse cok sansli adam coook
12 Yorumla
Soran+1 yılSende coşmuşsun -_-
Cevap sahibi+1 yılArzular şelale suna baksana yahu su gibi
- Moda & Stil konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılAdnan hocanın kediciği degil panteri la bu :p yalagım mırrrr
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel dimi ben bile kadını çoook beğendim 😮
- +1 yıl
Aynen ates ediyor şimdi olucak saat uygun vakit uygun yatak uygun 😄😄
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu derece guzel bur kadindaysa dert etmem hosuma gider.. kadinin yuzu gozu saci gogusleri herseyi muhtesem.. normal bir kizda ise itici gelir.. yani kisacasi , resimdeki kadinin artilari , bu eksiyi golgede sifir birakiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma bir mantık bu :D normal bir kızda itici gelirmiş ne alaka ya. Kadının artıları "bu eksiyi" gölgede bırakıyor derken? Amerikada brezilyada kadınlar böyle bir fizik için bıçak altına yatıyor
Soran+1 yılTürkiyede böyle bir fizik bulamazsın :D sokaklar doluymuş böyle kızlarla hhahhaha Türkiyede adnan oktarın kedicikleri hariç hiç kızda böyle bir fizik yok ne kadar balık etli olsalarda böyle kıvrımlı vucut hatları yok Türk kadınlarında
Sende uzanamadığın ete mundar diyenlerdensin- +1 yıl
Koca g. tlu bir kizi begenmek zorunda miyim? Ya da , baska guzelliklerine vurulup hosuma gitmeyrn bir fiziki ozelligini gormezden grlebiliyorsam, hangi uzanamadigim cigerden bahsediyoruz? Zevk benim degil mi? Ben ortada ciger falan gormus ya, da uzanmaya calismis degilim , biraz abarttin sanki. Hatta saniyorum ki , resimdeki kiz kadar guzel olmadigin icin bu yorum seni kizdirdi , sen o cigere uzanamadin ki mundar ettin :) bir kadin , bir kadina asla ve asla erkek gozuyle bakamaz bunu da unutmayin , zevkimize de laf etmeyin.. hangi cigere uzanamamisim da mundar etmisim? Sacmalama kuzen :)
Tam en sevdiğim şeyler bir arada :D
Beyaz ten, güzel vücut ve siyah giymiş...13 Yorumla
Soran+1 yılYa benim kadın olduğunum halde bayıldım. Beğenmedim diyen erkekleri görünce erkek mi bunlar diye şüphe duyuyorum :D
Soran+1 yılAynen yaaaaa :D ahahhahah
+1 yılTabikide beğenir bunu beğenmeyen zaten 3 kek degildir
113 Yorumla
Soran+1 yılBencede :D
- +1 yıl
Laf olsun diye mi sordun yoksa böyle fiziği olan birini mi taniyosun :)
Soran+1 yılBenim fiziğim de böyle ^^
- +1 yıl
Yaaa bırak :D
Soran+1 yılGerçekten bak :D
- +1 yıl
Kalça çıkıntısı yoktur bu kadar inşallah :)
Soran+1 yılKalçalarım baya geniş ama maalesef bunun kadar değil :D
- +1 yıl
O zaman on numara 4 yıldız birisin Mersinde mi yaşıyosun :D
Soran+1 yılMersin ne alaka :D
- +1 yıl
Ben Mersindeyimde canlı görmezsem inanmam :D Mersinde misin
Soran+1 yılHayır yurtdışında :D
- +1 yıl
Ya çok merak ettim bare bir tanecik fotoğrafını koy bana yolla bişeyler yap :D şu an orda saat kaç :D
Soran+1 yılSaat 3 burada :D
+1 yılorada dikkat çeken fizik değil vücut oranına göre giyinebilmesi. baseninde ki korseden destekli iç çamasırına kadar hepsi hesap içeriyor. bizim kezbanlar gibi büyük gözüksünde ne olursa olsun modunda değil :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun 😀
Fazla abartılı bence böylesini ancak rüyada görürüz
Dip not:Nefes alsın yeter imza türk erkeği14 Yorumla
Soran+1 yılSarander rüya görüyor oda öyleymiş rüyasında ancak :D
+1 yılYeni trend bu 90 60 90 demode oldu
şimdi bu balık etli mi
bir kaç kız karıştırıoduda ;)11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle amerikada brezilyada kadınlar böyle bir fizik için bıçak altına yatıyor
+1 yılBoyle bir bayani begenmicek biri cccikmazbukadinin neyi begenilmezki ya :))) das gibi hatun :)))
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :D
- +1 yıl
bır kız olarak sendemı hosalastın kız hatundan :D
Soran+1 yılHoşlanma derken fiziğini çok beğendim bence kadın dediğin böyle olmalı
- +1 yıl
:))) aynen öyle :D
+1 yılbeğenmeyen zaten çok afedersin puşt i*ne gibi bişeydir biraz kaba oldu ama..! :)
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle :D
Moda & Stil konusunda 365 cevap paylaştı. kadının fiziği çok hoş. Tanrı biraz daha özenmiş olmalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende çok beğendim
Kim kardashianı tarif ettin buda cok benziyo zaten 100de 80 erkekte begenir hatta bayılır
10 Yorumla
+1 yılYani evet tabi iri göğüsler büyük kalçalar.. çok çekici ♥ ama herkes aynı şeyi düşünmez tabi
10 YorumlaKadın dediğinin doğal güzelliği olmalı bu 1incisi makyaj güzeli olmayacak. Fiziğe gelirsek kalçası çok aşırı geniş olmadığı sürece iyidir kadının fiziğide gayet hoş açıkcası güdüleri hareketlendirebilecek bir fiziği var. :)
00 YorumlaBnce harika beyendm bn goguslee ve fiziksel hatlari muthis..
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Ben beğenmiyorum. Yılın geyi ödülünü de kabul etmiyorum. Standartlarım var benim. Bence kalçası gereğinden fazla geniş ben minyon seven biri olarak söylüyorum ki bu kadın kilolu.
10 YorumlaKadın 3. dünya savaşı çıkartırda yanında gezdiremezsin bunu 1-2 lavuk laf atmaya kalkar kan gövdeyi götürür sonra katliam çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte Türkiyede ki erkeklerin mantığı :D
Zayıf değil
Uzun boylu
Simsiyah saçlar
Everin la beni bununla dua edeyim size01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha :D olur
+1 yılİnce belli çay bardağı gibi bence :D
daha normal oranlarda kalçalara sahip olsa daha çekici olur bence00 YorumlaYa şimdi fizik güzelde benim gözümde , Genel evdeki bir Sürtükten farkı yok , Yani cinsel anlamda iyi bir fiziğe sahip , Evlenilecek gibi değil.
10 Yorumlagorunuste sıkıntı yok mukemmel gozukuyor da dıger ozellıklerınede bakmak gerekır mesella ses tonu cok ıtıcı olabılır ya da davranısları kı eger onlarda ıyıse erke bu kadına tapar ama nerdee boyle kadın ;)
00 YorumlaBegenmekmi yolda görsem kaçırıp sadece izlerim o derce sen nediyosun 4. Dünya sebebi bu :))))
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki :D
Soran+1 yılEvet
Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. konsomatris gibi, dost hayatı yaşanır bununla... fazlası asla...
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz Türkiyede ki erkekler kendinize güvenmiyor sunuz ;)
- +1 yıl
güven meselesi değil genç bu; sor bakıyım muhterem peder beyinize, validenizi bu şekilde dolaştırır mıymış?
ben mi kendime güvenmiyorum hahaha
genç ortak arkadaş bulsam c. başkanının kızına yürürüm ben!
öz güven problemi olan biz değil direkt olarak sensin. ben kendimi gizlemiyorum;)
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. şimdi kız güzel gerisi fazla önemli olmuyor bu durumda
10 YorumlaModa & Stil konusunda 770 cevap paylaştı. beğenmem diyen adamı sopayla döverler...:))
35 Yorumla- +1 yıl
Aynen baskan bunlar her gun miranda kerr ile birlikteler ya bu karıyı begenmiyolar la bu kadın en az 10 erkegi yer la
Soran+1 yılUtanmadan yok ben beğenmedim diyenler var :D
- +1 yıl
bunu beğenmedim diyen erkekler.. sokakta evsiz hayvanlara kerkiniyor... @KaptanMagaralı
Soran+1 yılÇok haklısın vallah 😀 laf olsun diye konusuyorlar işte
- +1 yıl
Bunu soranin kafasimi hos :) bu cennetten inen bir melek :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi :D bildiğin huri gibi :D
Bunu ne olarak beğeneceğimizi bütün erkekler olarak iyi biliyorum :D
010 Yorumla
Soran+1 yılBende az çok biliyorum 😬
Soran+1 yılEn iyisi koparıp atmak :D o lanet olası organ yüzünden erkekler beynini kullanamıyor :D
Soran+1 yılIyi kestırmemişsin sen ozaman, kökünden kestircen :D
Soran+1 yılHahaha 😂 işini yarım bırakmış beceriksizz
Soran+1 yılNe küfürü ya dayağı hak etti bence😬
+1 yılKardishan poposu fox yuzu sanki :D turk kadinlari boylee zaten genelde armut biciminde
03 Yorumla
Soran+1 yılTürk kadınları tahta gibi şekilsiz kalça falan
- +1 yıl
Kalçali olsak kilolu dersiniz zayif olsak tahta dersiniz :D Türk erkegi biraz bicimsiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim ilgimi pek çekmedi ben doğallıktan yanayım çok özenmiş , asıl güzellik makyajsız ev haliyle anlaşılır. fiziğe gelince on numara beş yıldız iki yorum :D
00 Yorumla
+1 yılSen böyle giyin cik dışarı bak bakalim beğeniyolarmi beğenmiyolarmı...:-)
10 YorumlaŞimdi gece gece yapılır mı bu? Yakışıyomu yani? Sebebi neydi ki? En sevdiğim pijama attırdım senin yüzünden
04 Yorumla
Soran+1 yılPardon :D bidaha olmaz
Soran+1 yılIstediğin pijama olsun:D
Şaka mı yapıyorsun. Bu vücut tipi benim 'ideal vücut' tanımladıgım şey.
10 Yorumla
+1 yılBen bile begeniyorum uaaa ateş ediyo 🔫🔫🔫💣💣💣💣
11 Yorumla- +1 yıl
haha :D
O ne l*n ortadan sıkılmış diş macunu gibi duruyor..
10 YorumlaYeme de yanında yat modelinin gerçek hali :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D
+1 yılharika en çekici kadın fiziği.
13 Yorumla
Soran+1 yılOlması gerektiği gibi bence
- +1 yıl
haklısınız. basenler her bayanı çekici gösterir
Soran+1 yılEvet
+1 yılYav erkeğin beğenmediği kadın mı var iki ciciği olsun bir vajinası olsun tamam gerisi teferruat.
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi :D sanki kadın buldularsa bunu beğenmeyecekler :D
- +1 yıl
Ya kadın bulsa da bulmasada affetmez orasına burasına da pek takmaz kafayı ıslak sıcak ve kaygan bir organ olsun yeter hahahdjfk😅😅
begenmekten ziyade götü düser dibi tutar sistemler error verir
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahha
+1 yılEvet ama yaşam alanlatı usa. Türkiyede mevcut değiller
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet Türkiyede böyleleri yok
+1 yılCogu erkek begenir, gorsel olarak goze batan bir yanı yok.
00 YorumlaDaha güzel giyinse herkesin dibi düşerdi popo candir sıkı oldukça hacim hep + :)
00 YorumlaVe Tanrı kadını yarattı. Bu arada telefonumuz aynıymış -_-
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani :D
+1 yılÇssss l*n gurular basmş burayı ben beğenmedim bu arada :)
128 Yorumla
Soran+1 yılBiri " bu kadını beğenmeyen ılıktır" yazmış bence haklı😀
- +1 yıl
Ne alaka bu kadn p*rno kategorisinde ünlü categorsnde yer alr oysa bn amatör seviyom :)
Soran+1 yılZevksizsin ozaman 😬
- +1 yıl
:) böyle eşim olsun istemem
Soran+1 yılBaşa çıkamazsın çünkü :D sana 3/4 beden büyük çünkü :D kendine özgüvenin yok çünkü :D
- +1 yıl
Hayır ahlaksz çnkü
Soran+1 yılYav he he
- +1 yıl
Ya bir yürü git özgüvenim yokmuş Allaha şkr elim yüzüm yerinde 1.90 boym var bakalm kzlar boyuma uygn olcakmı
Soran+1 yılMaşallah Allah sırf boy vermiş :D
- +1 yıl
Daha neler var görmedğn
Soran+1 yılÇok merak ettim :D
- +1 yıl
Yaz da gör
Soran+1 yılOldu hemen yazıyorum :D
- +1 yıl
Tamam beklyom
Soran+1 yılBekle aşkım
- +1 yıl
Allahm ya :)
Soran+1 yılYerim seni ya tipsiz şey :D
- +1 yıl
Hadi yaz yoksa uyucam
Soran+1 yıltamam yay uyi
- +1 yıl
Yayim uyim
Soran+1 yılAhahahhaha 😂 gıcık
- +1 yıl
Napym :) canmı skan skna bn yapmşm çkmu
Soran+1 yılEvettt :D
- +1 yıl
Ulan şurda senin gibi gcğa bile taklmak iyi geldi cadı
Soran+1 yılÖylemiii😗
- +1 yıl
Aynen gerisi sktr et
Soran+1 yılSen öyle diyorsan öyledir 😚
- +1 yıl
Başkasna yazcaktm onu sana yazmşm ksurua bakma
+1 yılBazıları beğenmeyebilir. Şahsen beğendim ama böyle kadına aşık olunmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden :S
- +1 yıl
Parmağında oynatır bu adamı, sokağa çıkarmam. Kıskançlıktan katil olurum.
Soran+1 yılAbartma ^^
+1 yılasla o nasıl b i kalça L an :D
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel
Bunu estetik bulan bir göz doktoruna gözüksün kazan gibi kalça o bel o gogusler o bacak kalinligi igrenç
02 Yorumla
+1 yılYüzü çok estetikli duruyo ben iğreniyorum plastik estetikten o yüzden iğrenç hemde çok
00 Yorumlakalçalar biraz fazla geniş yoksa hatun bomba... olabilirdi ne bileyim iyi iyi...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ne a. m. k g*t bir taraftan fırlamış ayırca çıplaklığı ön plana çıkartmış bir kadından hayır gelmez. Beş para etmezzz
02 Yorumla
Soran+1 yılYav he he
Cevap sahibi+1 yılBenden sana yav he he he
Yok biz bunu idare edmeyek :/ daha kücük tas lazim bize :&
00 YorumlaBunu beğenmeyen oksijen yerine başkaşeyler soluyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahh çok güzel yorum yaa 😂
Boşalan çıksın kasıyor beyler
123 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz 😤
- +1 yıl
hayal gücün gerçekmi? remo eğlenceli ama
+1 yılBeğenmek mi?
https://youtu.be/-uTat6sXlxA00 YorumlaSadece kafası olsa daha iyiymiş. O göğüsler destek, üzerindekini çıkarsa göründüğünden çok daha küçük bir şey çıkar. O kıç da hiç güzel değil; tek koltuğa sığdıramayan orta yaş sonrası teyzeler gibi. Saygılarımla ԋ
00 Yorumla
+1 yılBen sevmen ama abla hos kadin simdi hakkını yemiyelim :)
20 YorumlaVe Tanrı kadını yarattı...
30 YorumlaSen manyakmısın buna hayır diyen. Yaşamasın afet affettim😍
03 Yorumla
Soran+1 yılBuna hayır diyenlerin beğendikleri kızları merak ediyorum :D bıyıklı kızlara bakıyorlardır herhalde
Soran+1 yılYuuuh sende coştun :D
O elindeki 6mı 6pulus mu? :Ddd
#DıkşınDıkşınn..😜🔫01 Yorumla
Soran+1 yılAhaaha olabilir 😀
Cekici ama insanin baglanasi gelmiyo duygusal zor yaa :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılyüzde hiç mimimik yok ölü gibi kadın sevmem ben biraz gülümseme şart estetiğ az yaptırın be
00 Yorumla- Devamını Gör (138)
Devamını Gör(183)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem