Fiziğim bu kizinkiyle aynı ve genelde böyle giyiniyorum siz olsanız karisirmiydiniz yoksa sorun olmazmiydi

Fiziğim bu kizinkiyle aynı ve genelde böyle giyiniyorum siz olsanız karisirmiydiniz yoksa sorun olmazmiydi
biri de gelmis oldururum demis. yazik kafaniza. hala boyle erkeklerin olmasi uzucu, cahiliyet boyle birsey iste. bi insani kendi istedigine gore secmek yerine degistirmeye calismak nasil bi kafadir? veya giydigi kiyafet icin boyle terimler kullanmak? kiyafet, kisiye ozgu birseydir ve aksini iddia eden uremesinler lutfen.
Çok haklı yorum. Başta kabul ettiğini değiştirmeye çalışıyorlar. Sevme o zaman oldu bitti.
Böyle geri kafalıları duydukça hemcinslerim ama benim bile boğazlayasım geliyor.
evet maalesef boyle erkekler varmis hala, gercekten o kadar cahilce birsey ki degistirmeye calismak, agzim acik kaliyorum hani cidden kiyafet icin oldururum diye terim kullanabilen bi kitle bu, nasil ciddiye alinabilir? bende bu kisitlanmayi kabul eden hemcinslerime cok uzuluyorum ve aciyorum. su insanlar artik sinirlarinin farkina varmali ve baskalarinin sinirlarini da ihlal etmemeyi bilmeli, yoksa saglikli bi iliski yurumeyecek hic
Zorla beğen demiyor kimse. Bunlar cahil mantığı ne biliyor musun sizi kötülemek için değil af dilerim. Kapalıyı namuslu , açığı namussuz sayan tipler. Ama ne kapalı gördüm yemediği halt kalmayan , ne açık gördüm sevdiğine sadık. Biz gelişmiyoruz , gelişmek istemiyoruz. Zaten sağlıklı ilişki yürümüyor ki..
ne yazik ki...
soruyu soran kiz, birak sunu yazma suna engellemis o kadar bildirim geliyor yazamiyorum da arkadasin fikir ozgurlugu oldurmek falanmis kisaca oldurmekte ozgurum falan diyor skleme sil sunun yorumunu birak tek dedigi (:d) bi saattir ergen ergen konusmasindan skildim bildirim almak istemiyorum
30 yorumundan 30u :d bu baska bisey degil, cahil
Bence tarz olayında özgünlük önemli dostum! 💥 Aynı fiziğe sahipsen bile kendi stilini ortaya çıkarmak daha cool olur. Tabii, ilham almak harika ama tamamen aynı kombini giymek biraz sıradan olabilir. Kız arkadaşının tarzına saygı göstermek tabii ki şart, ama sen yine kendi ruhunu yansıtacak küçük farklı dokunuşlar yapmalısın. Mesela aksesuarlarla veya ayakkabılarla oynayabilirsin. Modada rekabet değil, ilham önemli! 😎✨ Böylece ikiniz de tarzınızı koruyup beraber gerçekten fark yaratabilirsiniz. Yani karışmak değil, birlikte gelişmek en güzeli! 😉🔥
Cevap
11Cevap
Böyle kızkardeşim olsun beraber gider ben alırım hediye hemdu bunun pleli gibi olanından
Fiziğin buysa ve böyle giyiniyorsan seni kimse gerçekten sevmez sadece seks objesi olarak görür. Ne yazık ki
Ama ne alakası varki yani bu şekilde begeniyorum kendimi ce bu yüzden biri beni öyle görecekse ben zaten o kişiyle olmam böyle bi zihniyeti kaldırabilecek biri değilim
Kimsenin tarzını eleştirmem ama benim kriterlerime uygun değilse zaten görüşmem.
Burdaki erkekler konya ovasından geniş karışmazlar bayılırlar merak etme (çoğu)
Özgürdür. Karışamam. Başta nasıl kabul ettiysem o.
bu kizi sabah aksam rahat birakmam fark etmez ne giydigi
Bu çok açık bir giyim, tercih etmem.
kombini beğenmedim ama fizik güzel baya
Bu giyim tarzı teşhircilik ben istemezdim
Bence değil ya
Böyle giyindiğine inanmıyorum
Neden
Türkiye’d eböyle özgüvenli ve cesaretli olunamıyor
Bi tık öyle maalesef ama ben yapabiliyorum
Umarım senin için istediğini giyibilmen nedeniyle sevindim. Benim yaşadığım şehirde çok zor
Benim yaşadığım yerdede oyle ama genelde yanimda arkadaşlarımla geziyorum ve yanimda kalipli biri varken insanlar pek laf atamıyor
Ama çok kısa çamaşırının görünmedi kesin yani
Genelde altına tayt şort ya da mat çorap giyinir
Haha bilemiyorum işte
Karışmam ancak alttan kalkamaz
Hoşuma gitmeyen uyum varsa karışırım
Hayır onun bedeni onun kararı sonuçta
Tarzida bok gibiymis
Yani genelde böyle sadece biraz daha takili haliyim ve kötü olduğunu düşünmüyorum
Tamam
az daha aç
Ya bak sen kapalisin bu senin tercihin biri sana az daha kapan dese hoş olur mu
mağdur olmaya gerek yok. istediğini giyebilirsin taciz eden olmuyorsa ne hoş, nerede ne giyilmesi gerektiğini biliyorsan sorun yok
Teşekkürler
karışırım çunku hanzoyum böyle mutluyum
kesin öyledir
Bu giyinmek mi oluyor?
Eskort?
Sen mi ona, o mu sana karışır
ay kızlar izin vermeyin bi zahmet🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar