Kanka, bu elbise modeli aslında vücuda oturan tarzda ve kumaşı da çok esnek olmayan türden gibi görünüyor. Terziye gitmek iyi olur ama büyük oranda sadece yan dikişlerden biraz açabilir. Çok fazla genişleme olmayabilir çünkü ön detay ve pileler fazla değişiklik şansı tanımayabilir. Eğer birkaç cm bile rahatlama sağlarsa süper olur ama büyük beden farkı için zor olabilir. Yine de denemek lazım, terzi genelde çözüm üretir 🙌✨ En azından deneyip görün, belki küçük dokunuşlarla tam olur!
G*tünü açanlar olmasa Ahlak bekçileride olmaz senin deyiminle herkes istediğini giyebilir ama belirli ölçüler içinde yürürken senin g*tünü görmek mecburiyetinde değilim kişisel haklarda benim de buna hakım var diye düşünüyorum
Nedense ayni tepkiyi erkekler denize üstü çıplak girerken vermiyorsunuz ben istediğimi giyinebilirim sen karışamazsın çok rahatsız oluyorsan o senin sorunun bende o zaman baş örtüsü takanla4dan rahatsız oluyorum onlar da takmasın diyeyim böyle bir mantık mı var gidin kendinizi geliştirin bende sizin gibi yobazlarla uğraşamam ve o olbiseyi giyecegim dusuncen de umrumda degil istedigin kara rahatsiz ol canim
Herşeyi erkeklere çekmenizden nefret ediyorum ben orada kadinlar giyemez ama yok erkekler giyebilir diye bir söylem de bulunmadım ben zaten senin giyimine karışmam dediğin gibi kimsenin ahlak bekçisi değilim ben orada yürürken popon gözükecek diye bir ironik bir söz kullandım kendimce orada yok gözükmez demek yerine ahlak bekçiliği mi ne mesleğin diye tiriplere giriyorsun sorun evet popon dışarda yürürsen yolda ahlak bekçisi olurum onun dışında ne giydigin benim umrumda olmaz baş örtüsüne gelince çıplaklık ve bir şeyi kapatmayı nasıl bir tutabiliyorsun anlamlandiramadim
Kadinlarin sirf erkeklerin sapikligi yuzunden kapanmasi bana sacma geliyor buna da siz karisamazsiniz disarda oyle bir sey yapardaniz o zamanki tepkimi gorursunuz eger karsilasirsak bir yeriniz yerse yapin bekciliginizi ayrica erkek bir sort atsa ayni yepkiyi vermezsiniz nedense hepinizde bir kadin dusmanligj var istedigimi giynerim konu kapandi bence iyi gunler
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, bu elbise modeli aslında vücuda oturan tarzda ve kumaşı da çok esnek olmayan türden gibi görünüyor. Terziye gitmek iyi olur ama büyük oranda sadece yan dikişlerden biraz açabilir. Çok fazla genişleme olmayabilir çünkü ön detay ve pileler fazla değişiklik şansı tanımayabilir. Eğer birkaç cm bile rahatlama sağlarsa süper olur ama büyük beden farkı için zor olabilir. Yine de denemek lazım, terzi genelde çözüm üretir 🙌✨ En azından deneyip görün, belki küçük dokunuşlarla tam olur!