Avrupa'da erkeklerde çok yaygın... Amerika'da da kadınlarda yaygın.

Avrupa'da erkeklerde çok yaygın... Amerika'da da kadınlarda yaygın.
Yakışması önemli yakışmayanda eve gelen tamircinin donu gibi duruyor. Ve yeni bir şey değil son 5/6 yıldır yaygın hatta daha geride de gün yüzüne çıktığı çok oldu özellikle justin o markayla anlaşma yapmıştı ve o ara çok konuşulmuştu ortaokulda felandım djdkd. Fakat piki 5 yıl önceydi basit iç çamaşır markaları bile kalın lastik koymaya başlamışlardı. Bence ana çıkış noktası malum markanın donları.
Genelde marka giyenler yapıyor ve asla doğru bulmuyorum. Neden "seher yıldızı" giyen göstermez çünkü o kendini biliyor ben niye göstereyim der. Gösteriş meraklısı ezik insanlar yapar bunu sadece ve asla doğru bulmuyorum
Markasız tasarlanan ve çok şekilli birçok türü var illa amblemli değil hepsi bence yakışana yakışıyor. Donunu birinin gözüne sokmaya çalışanlar hariç.
Elbette var ama her türlü hoş bulmuyorum. Don abi niye gözümüzün içine sokuyoruz ki resmen? Gerek var mı buna? Benlik şeyler değil be. Bak iç çamaşırına bende önem veririm ki bunu niye dedim bilmiyorum şu an ama yine de bana özel kalmalı işte. Ha bir de sevdiğim kadın falan görsün gerisinden banane
Haklısın pek elegant değil
Kanka, boxer gösterme modası bu aralar gerçekten cesur ve dikkat çekici bir tavır oluyor! 💥 Özellikle Avrupa’da popüler olmasının sebebi biraz daha rahat ve özgür ruhlu tarzların orada daha kabul görmesi bence. Amerika’da kadınlarda da yaygın olması ise modanın sınır tanımadığını gösteriyor. Eğer senin tarzın buysa, kendine güvenip iyi taşıyorsan neden olmasın? Senin durduğun yerde stilin kişiliğini yansıtsın, bu işin özü bu! Tabii abartmadan, rahat ve uyumlu kullanmak önemli, yoksa fazla göz göze gelince göze batabilir. 😉 Moda cesaret işi, denemekten korkma! 🔥
Mertocuğum ✅️
Cevap
5Cevap
İnce belli ve gtü olan insanlarda iyi duruyor yalan yok 🤣
Alemsin.
Hacı biraz zayıflayınca pantol gtmden düşüyo, istemsizce modaya uymuş oluyorum. Bu sayılır mı?
bir erkeğin kendine ve benliğine saygısı olması lazım
G string giymiyosa ilgimi cekmez :d
Dieselciyiz biz...
Oh no
Seher donlari gururla sunar
Türkiyede yapmasınlar
Baya sexyde adamı doverler burada
Sende bu modayı yapıyorsun değil mi topcum?
Azdırıcı
Sacmaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?