Sizce dövmeyi serseriler mi yapar yoksa doğal karşılar mısınız?
Cevabın nedir?
+1 yılgördüklerim ve tespitlerim şöyle... varoşda çokca arabesk dinleyip kolunu jiletlemiş bir sürü çocuk yaştaki gençler bir süre sonra bu durumdan utanıp üzerini dövmeyle kapatıyor böyle bir durum çok acı hoş değil ... benim dövmeyi yamalı elbise giyinmek gibi düşünüyorum :))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dövme duygularını, düşüncelerini, zevklerini bedenine kazımanın veya kalıcı yapmanın bir yoludur. Kişinin zevkine bağlıdır. Doktor olup dövmesi olanda var serseri olup dövmesi olamayan da var.
00 Yorumla
+1 yılben dövmeyi bi erkeğe çok yakıştırıyorum açıkçası. benimde dövmem var. serserilikle alakısı bile yok. saçma sapan bşiler yaptırmadığın sürece gayeet güzel hatta gizemli bi hava katıyor bana kalırsa.
01 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaynen serseri işi
24 Yorumla- +1 yıl
ay ben soruyu yanlış okumuşum :D ''dövmek serseri işi mi '' diye okudum inanamıyorum:D:D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
50Cevap
Bilmiyorum ama dövme yaptıran bayanlar genellikle asi tipli oluyor.Erkeklerde de bazı yaptıranlar tam kıro, keko tipli oluyor hele baş parmak ile işaret parmağı arasına baş harf yazanlar eline biçimsiz aşk sözü yazanlar felan iyice berbat oluyor.Bazılarında da gayet iyi duruyor.
00 Yorumlaher tarafı dovme olursa evet serseridir. ayrıca dövme sevmem benim hosuma hiç gıtmıyor.. yapandada begenmıyorum sıkılıyorlar ustune bi dvme daha anlıcan b*k edıyorlar guzelım teni
03 YorumlaNiye serseri işi olsun zevk meselesi benim kolumun yarısını kaplayan yakuza tarzı bir dövmem var bana kendimi daha iyi hissettiriyor tabi aynaya her baktığımda bana bir şeyler fısıldayan bir anlamı da var ama açıklamak istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılFıtratı değiştirmeye çalışmanın her çeşiti kötüdür... Doğal olmayan şey neden doğal karşılansın ki?
29 Yorumla- +1 yıl
Sen neycesin, çağdaşça mı :P
- +1 yıl
Bu arada şakirt olabilmişsem ne mutlu bana ;)
- +1 yıl
Madde... İlginç ;)
- +1 yıl
Doğal olan çok insan var da pek internete sızmazlar, ben arada istisnayım ;)
güzel ve anlamlı bir şey ve güzel bir yere yapılmış ise ozaman serseri işi değildir ama kol'a anlamsızca dövmem var havası katmak için yapılmış ise ozmn serseri dir ..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldvmeden dövmeye değişir o. kimisi var çingene çadırı gibi. bildiin mahalle delikanlısı. kimisi var parkinson hastası yapmış gibi duruyo kimisi var amanın Allah gerçekten varmış dedirtiyor.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleldeki mal bu istersen
Ne alakası var dövmenin serserilerle ? Her dövmenin kendine özgü bir anlamı var.Hoşuna gideni yaptırabilirsin ve kimsede birşey demez merak etme
00 YorumlaModa & Stil konusunda 593 cevap paylaştı. serserilikle alakası yok güzel vucutta güzel dövme çok yakışır tabi nasıl bir dövme olduğu o kişinin tarzını belirler
00 Yorumla
+1 yılneden serserıler olsun ben cok begenıyorum bence herkese her kısıyede yakısıyor
20 YorumlaSizin serseri dediğiniz kişi bir gün hayatınızı kurtarabilir. Hiç bir zaman ön yargılı olmayın derim...
Aşağıda linkteki resme bakmanızı ŞİDDETLE tavsiye ederim.
thetattooedengineer.com/wp-content/uploads/2012/06/tattooed-doctor.jpg00 YorumlaDamgalı eşşek gibi olanlar hoş değil :D Ama beğendiğim dövmeler var :)
10 Yorumla
+1 yılçok istediğim bişeydir. bileğime annemin adını, omzuma bi melek, boynumdan göğsüme kadar da kuyruklu yıldız
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapabilirim diyecek 100 kişi çıkacak şimdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılinanın ben sadece penise yaptırdım bir iddia üzerine ... yılan dövmesi var en alt kısımda ömrünün sonuna kadar 2 yumurta ile yetinen zavallı hint kobrası yazılı :)))
00 Yorumla
+1 yılCanım anam - isyankar falan yazdırılmadığı sürece no problem. :D
12 Yorumla
+1 yıldövme serserilk değil biraz çılgınlık gibi geliyr bana:)
11 YorumlaBen doğal karşılarım. Hatta yakuza dövmesi yaptırmam lazım :D
00 Yorumla
+1 yılbunun serserilikle bir ilgisi olamaz, doğal karşılarım.
01 YorumlaDövme deyince bi an şu dayak anlamındaki dövme sandım..
Yoo alakası yok, dövme erkekte severim. Abartmamak şartıyla.01 Yorumladövme normal bişi olsaydı askerlerde dövmelileri ayırıp RDM ye yani piskoloğa göndermezlerdi, ayrıca dövmelileri şöför, komando gibi seçme birliklere almazlar.
00 Yorumla
+1 yılSerserilik karakterle ilgilidir dış görünüşle değil.
00 Yorumlakendin begenirsen gerisi bos bana gore herkezın begendıgı bırsey olmuyo sonucta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sırtımda yakalayamıyorsan el salla yazıyo:) göğsümde de hastasıyız dedeeee..koluma emeğimiz bilek zoru allahım sen bizi koru yazdırcam :))))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır serseri işi değil. ama tipin serseri gibiyse evet iyice serseri görünürsün
01 YorumlaBileklerimdeki yazılar bayram namazlarında insanların kötü bakışları arasında bile kendimi serseri gibi hissettirmiyor.
00 Yorumla
+1 yılserseri işi değil ama hayatın boyunca o izi taşıyacagını unutma! 45 - 50 yaşından sonra o dövmeden utanabilirsin ama yinede senin kararın :)
00 Yorumla
+1 yılserserilikle bir alakası yok bence tamamen zevk işi ya da bazıları için özentilik ya da gösteriş
011 Yorumla- +1 yıl
kişiden kişiye değişiyor açıkçası
- +1 yıl
vovvv cesurmuşsun cidden ben kendime kıyamam
- +1 yıl
iyi sevindim ama herhalde ben karar bile vermeye cesaret edmezdim
- +1 yıl
haklısın daha 2 gün önce bir arkadaşım yaptırdı ondan çok ben korktum:D
- +1 yıl
:D bünye sağlamdır da düşünmüyorum yaptırmayı sadece ondan
Asıl iyi giyimli efendi görünen serserilerden korkun.Dövmsi olan adamın içi dışı birdir ben burdayım der.
01 Yorumla
+1 yılHer yeri dövme ise serseri bence :D Aman küçük ayrıntılı bir dövmenin kimseye zararı yoktur :D
00 Yorumla
+1 yıldövme tarzdır ya serserilikle ne alakası var belinde satırlamı geziyosun serserilik baska bişi
00 Yorumla
+1 yılben şimdi soru soracakm da üeniom burdan halledeyim arkadaşın sorusunun içine ederkten nereye yaptırayım :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 898 cevap paylaştı. Dövmeyi isteyen herkes yaptırır. Dövme yaptıranları serseri olarak adlandırmak saçma.
05 YorumlaDövme gereksiz bi ayrıntı , sevdiğinin ismiyse o başka .
02 Yorumla- +1 yıl
SEN VARYA SEN GIZLI FANATIK
COK NAZLISIN SEN KONUSMANDAN BELLI
yapacaktim ama dini boyutunu da dusunmek lazim gunahmis haci hem cikarmak istersen ameliyat yapmak lazim
00 YorumlaPEHH TABİKİDE SERSERİ İİŞİDİR KİM NE DERSE DESİN
yapanların %90 ı serseridir be
Ben eski koko bağımlısıydım yüzümde 4 tane dövme var
(ESKİDİR)
Dövmelerim var ama koko içmiyorum artık00 YorumlaDövme yaptırana pek iyi gözle bakmıyorum. Hem yakışmıyor. Çok kötü bir görüntü miğde bulandırıcı
00 Yorumlaabartı yapılan dövmeler güzel olmuyor..mesela bayanalrda tam enseye yapılan dövme çok hoş oluyor
00 Yorumla
+1 yılsosyal hayatta sıkıntı yaratabiliyor iş askerlik vs dikkat et
00 Yorumlaözenti ,şimdi oda moda biri osursa hepsi osuruyo moda diye
00 Yorumla
+1 yıldövmesi olan peygamber arkadaşlarım var, gel çık işin içinden.
22 Yorumla- +1 yıl
benim için şereftir artınız, arkadaşlık bi yere kadar.
kola iyi gider de diğer yerler biraz serseri işine benziyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖküz gibi dövmeler var mesela onlar hiç hoş değil öğk :D Ama küçük ufak tefekler güzel durur. :D Serseriliklede alaakası yokk :D
00 Yorumlane geregı var dövme falan ya erkek adam dövdürmez .harbi kız surdurmez.
11 Yorumladövmeye para vericeğine kollarina faca at daha ucuz nasil olsa ikiside kendine zarar
00 YorumlaBasit geliyor bana dövme yaptıran
21 Yorumla- +1 yıl
böğğ sana
Erkek dediğin sade ağır delikanlı olucak ..
44 YorumlaTabii ki serserilik! Hatta dinsizlik canım
01 Yorumla
+1 yılSaygi duyarim ama hos görmem...
00 YorumlaSevdiğinin adı yazıyorsa sıkıntı yok...
00 YorumlaHiç alakası yok dövmenin serserilikle.
00 Yorumla
+1 yılSevmem sevenede mani olmam zevk meselesi
00 Yorumlaben serseri miyim len şimdi :D
23 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. serseri işi mi ? çok saçma bence
00 Yorumla
+1 yılabartısız olursa çok severim :D
20 Yorumla
+1 yılyaptırıcam.. serseri de değilim..
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ben serseri mi oldum :O
03 Yorumla- +1 yıl
:))
biri sevglne yavsyck annene laf etck o zmn dvlr
010 Yorumlaserseli işi değil bence
01 Yorumla
+1 yılTürkiye'de dövme yaptıranlar bence Batı özentisi
00 YorumlaDövme özellikle bayanlarda çok itici.
00 Yorumla
+1 yılDoğal karşılarım ama çok beğenmem :)
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt