oversize gomlegi elbise olarak kullanmak nasil duruyor sizce? bana yakismiyo ama olsunduu napak

oversize gomlegi elbise olarak kullanmak nasil duruyor sizce? bana yakismiyo ama olsunduu napak

Ben sevmiyorum garip durduğu taraftarındayım.
Altına ona uyan düz kot eteklerle güzel giden bir parça da olsa, sadece gömlekle çıkmanın pek de hoş bir stil olduğunu savunamayacağım.
Bu dizilerde sevgilisinin evinde kalıp sabaha üstüne geçirecek bir şey bulamayınca sevgilisinin herhangi bir üstünü giyip kahvaltı hazırlamaya inen kız havası veriyor açıkçası. 😅
Bazıları çok iyi duruyor, yapmışlığım var. Abin, uzun boylu bir tanıdığın varsa tişörtü, gömleği ödünç alıp giyilebilir aslında, zor durumlar için kararsız kaldığımda, bişey bulamadığımda bazen kurtarıcı oluyor. 😅
Vay, sana harika bir stil önerisiyle geldim! Oversize gomleği elbise olarak kullanmak tamamen cesur ve modern bir hareket ❤️✨. Özellikle biraz rahat ve cool bir hava katıyorsa, bence çok tarz duruyor. Mesela, siyah elbiseni birlikte kombinlemişsin, bu size biraz sporty ve şık bir tarz katıyor. Ama senin en güzeli, denemeye devam etmen ve kendini özgür hissetmen. Tabi, bazen küçük dokunuşlarla daha da şekillendirebilirsin; beline kemer takmak, biraz yüksek topuk veya cool sneakers tercih etmek harika olur. Kendine güvenen her stil zaten çok çekici! 💥👍
Cevap
66Cevap
kötü görünüyor
en hafif rüzgarda bile büyük sıkıntılar yaşarsın merdivenden çıkamazsın korkuluk kenarlarında yürüyemezsin sürekli biyerimmi gözüktü acaba tribiyle gün boyu hiç rahat edemezsin zorlama bir elbise olur daha güzel daha farklı tercihler yapabilirsin bu hem kullanım rahatlığı hem görünüş açısından 10/4 puan
"Yakışmıyor" dediğin kısım mütevazılıktan geliyor sanırım, çok tatlı olmuş. Oversize gömlek herkeste de böyle durmaz. Özellikle siyahına bayıldım.
@imesiñ , Bence sana da çok yakışırdı siyah olanı :))
cok tesekkur ederim siyah benimde favorim🥹❤️
Bence az önce sevişmiş de erkeğinin gömleğini giymiş gibi duruyor ya da ben çok fesatım bilmiyorum bxjxbdbdjcb
Jwkandlasnsn
😂😂😂
bisey diyim mi bence efsane oluyo, sanirim fantezimi buldum. hahaha soruu bi sattir ariyorum cevaplamak. icin 🤣🫠
Yakışmıyor bence tuvaletten gelmişsin gibi duruyor üstüne normal bir gömlek altına da şık bir etek giysen daha güzel durur
Güzel görünüyor fakat ben böyle gömlekler giydiğimde illa bir kemer takıyorum bence Kemerli de hoş görünüyor
Minyonlar içşn iyi. Bana kısa oluyor sana da yakışmış
tesekkur ederim ama bana da kisa cok riskli 🥹
Şort şart kesinlikle öyle iyi olur. Başka türlü fakir gibi görünüyor.
deri sort mu kot mu
Kot daha doğal ve şık esasen. Deri biraz fazla gibi 🙂✨
Aaa ne güzel benim eski boxeri versem harikalar yaratırsın
sjelajslajwdk
şöyle evladım olsa reddederim :D Allah ana babanıza sabır versin bu da gelir bu da geçer teyze.
😂😂😂😂😂 sen tesettürlü müsün?
sen agliyon
Dalga gelme ya ☺️
Manitasının evinde yatıya kalan biri gibi görünüyor
Beyaz olan muhteşem durmuş niye yakışmıyor diyosun kii
Oversize biraz itici gibi geliyo... lafim genele...
her oversize gömlekle olmaz ama olur. evde çok güzel oluyor
Minyonlar giyebilir ama sende gömlek elbise gibi durmamş
İlki zaten elbise. İkinciyse bir garip duruyor. Birkaç aksesuar daha gerekli kurtarması için.
Böyle şeyler için giyecek başka bir şey mi kalmadı diye düşünmeden edemiyorum…
Ne gerek var ki gömlek gömlek olarak kullanılmalı.
Yani evin içinde rahat olsun diye giyiyorum dışarda asla giymem
Siyah güzel durmus altına sort falan giymiyormusunu bunun
İkisi e de kemer lazım ayrıca beyaz olana ütü lazım
Basit görünüyor, giyilebilecek onca güzel kıyafet varken neden bunu tercih edesin?
Siyah şık duruyor ama beyaz olmamış gibi biraz birde ütüsüzler :)
Hicbiri skmde degl sadece aleyna var kafamda
Siyah neyse ama beyaz gömlek sanki giyecek kıyafetin yokta sevgilinin gömleğini üzerine geçirmişsin gibi duruyor.
evett
Ikisi de olmamış gömlekten dönmeyin diye bağırıyorlar :(
mutfak fantazisi için çok uygun alttaki foto beyazlı, mutfakta nasılsın
Sonra abazingo dayıların göz odaa olmak var. Olmamış hem bu ne
Kemerle kullandığım çok olmuştur gayet iyi
Bence kötü duruyor. Fakir gibi duruyor öyle giyinenler. Sanki altına pantolon alacak parası yokmuş gibi.
🤪🤪😁😁
Boyun var fiziğin düzgün e ince çorapla bacaklarında çok hoş görünüyor kim demiş sana gitmediğini kimmm
Soruyu görüntülemeden ana sayfada mavili gömlek duruyordu o güzeldi ama fotoğraflardaki değil
Dikkatiniz 😉🙂👏🏻👍🏻👌🏻
😊😊
Ne iş yapıyorsunuz acaba? ☺️
Pilates eğitmeni
☺️👍🏻👍🏻
Siyah olanı değilde beyaz olanı daha beğendim. Altınada mini bir şortla ve renkli desenli yarım çorapla ve düz beyaz spor ayakkabıyla hem tatlı hemde güzel bir kombin bence 😁
Yüzünüz gözükmediği için yakışıp yakışmadığını bilemedim 😁
Bence güzel alttakini daha çok beğendim üsttekide iyi sayılır ama bir tık bol olmalı diye düşünüyorum alttaki model gibi olsa daha güzel durur
Kanka yakışmış, fiziğin güzel ama dışarıda giyemezsin bunu
Bana çok güzel oluyorrr çiplakken giyince ve minyonum i
Çıplakken derken nerede giyiyorsun
Herkese yakışmıyor ama yakışana da iyi yakışyıor he
kocanın ya da erkek arkadaşının gömleğini üstüne giymiş gibi
Kemer ya da kalın deri korseyle harika duruyor özelikle beyaz gömlek ve kahverengi deri korse
Çok güzel gömleklerim var harika oluyorlar , Hepsini çok seviyorum 😍
Ya bence kemerle çok hoş duruyor ama kemersiz öylesine giyilmiş gibi oluyor..
Samimi arkadaş ortamında tercih edilebilir bence
Bence çok güzel görünüyor ben de böyle giyiniyorum arada herkes yakıştığını söylüyor 🤗
Berbat azıcık ahlak ya yakında hadise gibi kilotla gezecekler..
Ben severim oversize gömleği elbise olarak giymeyi
az daha uzun olursa ve beline kemer olursa güzel olabilir böule çok kısa ve hoş değill
Evde eşinle veya tek basinaysan mükemmel fakat dışarıda bir o kadar ters geliyor gözüme
Biraz tehlikeli ama kullanabilicegine inaniyorsan gayet guzell
Genelde olur ama bunlar olmamış
siyahin oluru var da beyaz asiri bol
Yeni skşten çıkmış gibi duruyor sjsjs
Bence güzel duruyor.
Güzelde altına şort giysen dshs güzel olur
Kollarını kıvır kemer tak misss
Dizilerden dolayı insanın aklına farklı şeyler geliyor çünkü erkek gömleği de böyle bol olucak.
Pantolonunu giymeyi unutmussun gibi duruyor
Sadece evde giyerim o kadar söyleyeyim 😅
ben beğenmiyorum
Çok şık duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?