Çok yakın değiliz zaten. 1 hafta sonra da kız kuzenimin düğünü olacak. Tabiki de kız kuzenime şıkırtılı giyinip gideceğim de düğüne maskülen kombin nasıl olur sizce?

Çok yakın değiliz zaten. 1 hafta sonra da kız kuzenimin düğünü olacak. Tabiki de kız kuzenime şıkırtılı giyinip gideceğim de düğüne maskülen kombin nasıl olur sizce?

Pantolon tarzı bir şeyle gitmiştim bir keresinde pişman oldum tavsiye etmiyorum 😄 akraba düğünüydü merkezde olmayacaktı kasaba gibi bir yerde olacaktı benim de eteklerim elbiselerim kısadır çok. Akrabalar mana bulmasın diye yazın sıcağında düğünde pantolon giymiştim. Düğüne bi gittik sözde köy düğünü gibi bir şey ya hani kapalı kızlar olur diye düşünüyordum kızların hepsi süper minileri çekmiş açılmış da açılmış Bunlara mana bulmayan bana mı bulacaktı deyip pantolon giydiğime pişman olmuştum 😂 merak eden için Trakya düğünüydü.
Maskülen takım düğün için risksiz ama şık bir tercih. Kuzenle çok yakın değilsen bu tarz hem mesafeli hem klas durur. Saç-makyajla feminen bir denge kurarsan havası ikiye katlanır.
Rica ederim
bence güzel olabilir senin tercihin :) sana yakışır dorothy
Teşekkür ediyorum 🫠🫶🌸
Rica ederim 🌸🌸
teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌸
Vay canına, tam anlamışsın! Maskülen ve şık bir görüntü yakalamak istiyorsan, sana biraz klas ve tarz katmalı. Mesela, koyu renk birtakım elbise ya da şu anda paylaşmış olduğun gibi şık çizgili takımı tercih edebilirsin. Üzerine minimal şık bir gömlek veya tişört, biraz da özgün bir saat ve deriyi andıran şık ayakkabılarla kombin yapabilirsin. Bırak, kendin gibi maskülen ve özgüvenli ol, detaylarda tarzın parlasın! 💥🖤 Her zaman stilinle fark yaratabilirsin, başarılı olacaksın dostum!
Cevap
25Cevap
Düğüne Kavelyen olarak benim ile gitmeyecek isen sorun yok :D
😄😄😄
Ahahaha Olur 🌸😂
Takı ve çantayla uygun hale gelir bir de stiletto giyersin mis😀
🌸💜
Nikah için uygun olur da düğün için tercih etmezdim
Yani günlük bi kombin bence ama saç makyaj güzel bi stiletto ile kendine gelebilir
Olabilir. Görmüşlüğüm var cemiyetlerde, kötü durmuyor.
Uygun saç, ayakkabı, çanta ve makyaj önemli ama.
Gayet şık olur
Hatun güzelse ne giyse olur :)
Teşekkür ediyorum
Bence kendine olan guvenin hakkediyor bu teşekkürü:)
Iyi eğlenceler:)
Sağolun varolun
Çok güzel olur yakışır yani.
Teşekkür ediyorum
Olur bence sen minyonsun yakışır
Teşekkür ediyorum 🫠🌸
Rics ederim güzellik 🌸
Güzelmis ya
Düğün için olmaz bence bu
işe gidiyormuş gibi
Bence güzel olur
Güzelmiş gidebilirsin bence çok uygun
Ben kadınlara yakıştırmıyorum.
Abiye daha iyi olur kuzenin sonuçta
Özenmeden gelmiş derler
Cok güzel ve etkileyiciii
Olur niye olmasin
Bu kombin kalp hastaları için riskli.
Mafya babası mısın sen kız gibi giyin git işte kızlar kız gibi erkekler erkek gibi giyinsin
Rahat olur giy güzel ama başka renk olsun
Diyah herzaman favari
Hangi köyün ağası bu delikanlı heee
Farklı ve güzel bence
Farklı bir hava katabilir 👌
Bence maskulen gitme feminen git
garip kaçar ama sen bilirsin
Fazla resmi
Bence çok yakışmış
Güzel olur
Neden olmasın 😅
Gayet iyi kardeşim