Var mııı yoksa ne giyerlerse giysinler ben rahatsiz olmam diyenlerden misiniz?

Var mııı yoksa ne giyerlerse giysinler ben rahatsiz olmam diyenlerden misiniz?
Seri köz getir kardeşşş diyen varak ve lüks hayat sever erkekler hghg
Dar pantolon giyen erkekler:
Kısa şortla gezen erkekler:
Göbek deliğine kadar dekolte bırakan erkekler:
Piiss koltuk altını almayan erkekler... Gerçekten iğrenç.
teşekkürler
Ay çok severim böyle kendini ifade edin şeyleri 😎, ne giymek istersen giymeye bakma bana kalırsa! Benim için asıl önemli olan özgüvenin ve duruşun. Ama şaşırtmalı ve ilk izlenim önemlidir diyorsan, bazen aşırı abartılı ve dikkat çekici parçalar bana göre karşı cinsi soğutabilir yani, çünkü fazla gösteriş yapmadan, sade bir şıklık hem enerjini daha iyi yansıtıyor hem de karşınızdakini etkilemenin en güzel yolu! Kendini iyi hissettiğin kıyafetle çıkmak en güzel olandır, net! 🌟💯
Cevap
66Cevap
Taytolon ve kısa pantolon, babet çorap, çiçekli böcekli gömlekler
Totoslardan bahsediyon ondan kimse hoslanmaz
Babet çorap kısa ve dar pantolon
Çok var ama kısa dar pantolon. Bak daha iki gün önce Pazar günü birini gördüm bakakaldim güleyim mi söveyim mi içimden hepsi geçti🤣 pantolon da değil eşofman giymiş adamım ama boyu kısa gelmiş dar alt tarafı kalça tarafında sorun yok geniş oralar fakat bacak zor girmiş gibi o paçalara çekiştiriyor gibi duruyor yürüdükçe, eskiden düdük gibi olmuş derlerdi bu boy kıyafetlere şimdi millet moda diye aynaya bakmadan fırlıyor sokaga hem güldüm hem sövdüm içimden birde iki kez geçmez mi karşımdan gözümü alamadım🤣 abi giymeyin şöyle dar düdük kısa şeyleri
Kızlar da tayt yetmezmiş gibi şu kısa krep miydi neydi o üst giyiyorlar ya mide bulantısı hepsi🤣
Herkes bence özgürdür giymek istedikleri şeylerde ben kimseye karışmam iyi ve kötü olduğunu düşündürmez asla. Çok güzel giyinip gerçekten hiç güzel olmayan huyları olan insanların ve hiç zevkli olmayan ama gerçekten çok iyi karaktere sahip olan insanların olduğunu biliyorum. Yorumlarım isterlerse öyle fikrimi söylerim sadece.
Elbette yok veya olamaz diyemem ama bence bazı kadınlar çok abartıyor ya giyinme konusunu artık. Ya dışarıda sütyenle falan gezenler var ve ne bileyim bunun amacının ben normal olduğunu asla düşünmüyorum. Elbette kendi bedenini veya kendini seven kadınlar da var ama bu dediğim gibi olanlar "teşhir" seviyor diye düşünüyorum. Ben bunu doğru veya etik adla bulmuyorum. Elbette, kadınlar bizim canımız, ciğerimiz tabi de bu kadar da uçmaya gerek yok diye düşünüyorum
Açık giyinmesini istemediğimi başta belirtirim daha doğrusu benimle konuşmaya başladığı vakit açık elbise giyinmesinden rahatsız olacağımı bilir, ilerleyen süreçlerde açık giydiği rahatsız eder.
Yalanlara başvurmak, aramıza 3 şahısı sokmak bunlar kardeş dahil.
Dar, yırtık pantolon rengarenk kıyafetler kot altına giyilen babet gibi ayakkabı vee tesbih 😄 ama en sevmediğim koltuk altını almayan öz bakımına dikkat etmeyen tipler özbakım yapmayan herkeste kötü duruyor o ayrı 🤢
Kendini uyanık zanneden bazen hakaret etmek istemiyorum hanımefendiler var zannediyor ki ben erkeği avucumun içine alıyorum istediğimi yapıyorum yaptırıyorum öyle arkadaşlara seslenmek istiyorum hayatınıza giren erkekler zannettiğiniz kadar zavallı değil hele de şu son zamanlarda flört olaylarının iyice yaygınlaşmasıyla kullanılan kadınların sayısı giderek artıyor sorunun cevabına gelecek olursak benim için Anında soğutan tek şey saygısızlıktır.
Ben çok açık saçık giyinen insanlardan çok hoşlanmam şu an Ankara 'da yaşıyorum İstanbul'da bulundum şöyle söyleyim İstanbul'un insanları daha düzgün giyiniyor.
Dar paça pantolon veya şort.
Gerçi kadınlarda görünce de midem bulanıyor ama erkeklerde daha çok bulanıyor.
Kot pantolon altına siyah kundura bir de rugan sivri burun ise aman Allah'ım düşük bel pantolondan boxer lastiği gözükmesi parmak arası terlik ve kaba itici kemer tokası
Uyumsuzluk
Mesela ben mutluyken o üzgün ben üzgünken o mutlu olursa sinirim bozulur.
Gereksiz kıskançlık ve sorgulama
Kıskançlık yaşıyorsan ve benim herhangi bir hatam yoksa icinde yaşa ve beni suçlayıp durma o senin kendi sorunun
Yalan, 'bakim sana', 'bir tek senle konuşuyorum' lafı, cimrilik, ana kuzusu olması, işsiz olması (geleceği için çabalamaması), kısıtlaması, gereksiz kıskançlığı vb
ciddi ilişkimiz varsa çok açık giyinmesin yeterli etraf sapık kaynadığı için aşırı rahatsızlık duyuyorum birini dövsen diğer sokak başka sapık çıkıyor bitmiyorlar
erkeksi hareketler 'oğlum, lan' diye kelimeler kullanması, ağzı bozuk olması, saçma canım agresif tavırlar, erkeklerle fazla samimiyet, itiraf edeyim flörtümden bu yüzden soğumuştum bazen çenesine sert bir yumruk atıp nakavt edesim geliyodu bu saçma davranışları yüzünden
yapacak bise yok:(
Kısa aşırı dar pantolon ve düşük bel pantolon bı de fit olmayi ve de kıllı olup önünü açmasi erkeğin çok kıro ya🤣🤣
Dar pantolon giyen birini görünce akşama kadar gülesim geliyor ya soğumak değil de 😂😂 metroseksüel erkek out 👎🏻👎🏻
Kilolu olupta dikkat çekmek için bir ton makyaj yapıp birde üstüne aşırı teşhirci giyinen kızlar çok itici mesela.
Kilosu olmayan itici değil yani
@İyikalpliçirkinim kilolu olanlar bunu çok sık yapıyor. O yüzden böyle diyorum.
Peki şimdi daha iyi anladım sağol 🙏
@İyikalpliçirkinim Rica ederrim
Ben bir şeyi çok istiyorum o istemezse benimle uyumlu degılse güler yüzlü degılse hep sinirliyse
Timberland ayakkabı ve babet çorap bu ikisi sinir bozucu kot altında kundura ve beyaz çorap🤣 aşırı dar kot pantolon ve üstler
İsteyen istediğini giysin ama mini etek ya da göğüs dekolteli giyip durmadan çekiştirerek dahada dikkat çekmek komik görünüyor
Saygısız olması, anlık fotoğraf istemesi, yersiz küfürbaz olması, bişeye olmaz denildiğinde ısrarcı olması, bahanelere sığınan bi tip olması, parasıyla övünmesi.. sabaha kadar yazarım gılgamış destanı gibi
Kulak memesi yani zaten iki memesi var neden kulak memesi var ki
Gerçek yüzler sinir çizmek istediginde belli olur
Çıt çıtlı body, beyaz iç çamaşırı. Anında bitirir tüm isteğimi.
Kibir , ınsanlara davranışı ilk buluşmada oturma konuş ma tarzı
Ucuz gösteren teşhirci giyim parçaları. Crop, meme dekoltesi, mini şort vs..
Erkeklerin çok dar ve renkli, aşırı kısa giyinmesi itici gelir..
Bütün kadınlar bütün parçaları badboylara güzel görünmek için giydiğinden ve ben onlardan biri olmadığımdan benim düşüncemin bir önemi ve geçerliliği yok...
Giyimle ilgili olmak zorunda değil ki yapmacık ve özenti olmaları yetiyor zaten çoğunuz böyle
Ağır frikik içeren her şey iç çamaşırı görünmesin mümkünse
Yılışık tavır daha tanımadan güzelim yavrum hatun söylemleri 🤢
Yırtık dar kotlar koşa koşa kaçarım isterse dünya yakışıklidi olsun
Yırtık pantolon çok hoş durmuyor. Normal giysinler.
Dar paça ve yırtık pantolonlar, babet tarzı ayakkabılar bunlar soğutur
Fazla maço veya fazla mızmız olması... Orta karar olsun canımı yesin...
Dar pantolon çiçekli böcekli gömlek gömleği yarısına kadar açma babet ayakkabı
Öyle bir düşüncem olmadı sevdiği beğendiği kıyafeti giyebilir
Ne giydiğine göre değişir ama öyle fazla açık saçık olmaz
Yüksek ego, küfürlü konuşmaları, sürekli cinsellik konuşmaları, anlık istemeleri
soğutan yokta çiçekli böcekli olan boydan uzun elbiseleri çok yakıştırıyorum
Giyimden ziyade bakımsız olması. Leş ağız. Özbakım olmazsa olmaz benim için.
Sütyen takması ipli don giymesi bir de çıtçıtlı atlet giymesi net soğuma sebebi. Evlerden Irak Allah esirgesin tövbe estağfurullah
crop giyeni s! kesim
türban giyeni sevesim geliyor.
Prenses oluşu
P. n. si küçük oluşu
+25 oluşu
Fakir oluşu
Sünepe oluşu
Ana kuzusu oluşu
Çirkin ve kısa oluşu
Dar pantolon çakma gözlük ve gömlek kollarını kaldirip gezen erkekler. Aşırı sakal bırakan ve top sakal bırakan erkek direk itici gelir. Çizgili renkli gömlekler.. ve çantası olanlar
Abaza ve açık olması dekolteli olması buz gibi sogur ayrılırım ben
babet çorap, bilek üstü pantolon, kolsuz yelek, sivri uç üzerinde parlak metal olan ayakkabı daha uzar gider ama saymakla bitmez
yalan söylemeleri
Göğsü kıllı olup v yaka t-shirt giyilmesi skinny jean
Erkek arkadaşlar Lüften babet çorabı giymeyin lüften
Babet olanlar bu en kısa olanlar oluyor değil mi bilek altı olanlar
Evet babet ayakkabı gibi ama Bilmiyorum yani bana aşırı itici geliyor
Sevindim o gruba girmediğim için
Yalan söylemesi, sebepsiz yere kendi değil de bir başkası gibi davranması.
Dar pantolon, keko tarzı şeyler. İnce bacakli ve killi bacakli olanin şort giymesi
Çok geniß paça pantolon veya eşofman takımı. Veya ütüsüs
Çok var, mesela konuşurken durduk yere “bakiyim sana” demesi 🥶 itici git gitt.
Dar pantolon, ayakkabı seçimini dikkat ederim kişilik gösterir
Anlamsız yükselip inmeler karakter bozukluğu yani
Şöyle bir yorumları okudum da kızların çoğunluğu dar paça pamtalonun itici olduğunda hemfikir olmuş
Çok aşırı kıskanç olması ve Çok açık dekolteli kıyafetler giymesi
Korkak olması adam gibi adam olmamasi sözünde durmamasi ve dışarıda şort giymesi
Anneci olması
Çizimci bi çocuğa soru sormuştum onu dağ gibi meseleye çevirmişti soğuttu kendinden çocuk gibi hareketleri sevmem