1 ay
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
ben sırt dekoltesi sevenlerdenım bana gore gogus en kolay her an verılebılecek bır dekolte bacak desen uzun olması gerek gunluk olarak kullanılabılır ama sırt oyle mii kadını kadın yapan zarafeti simgeliyor bence sırt dekoltesi elbette tasıyabılene ♥♥
Kesinlikle sırt diyorum, sırt dekoltesi ateş ediyor resmen, göğüs dekoltesinin çekiciliği yok, merak uyandıran şey daha çekicidir.
İkisi de aşırı ucuz duruyor kadını zerafetten uzak gösteriyor Sadece omuz dekoltesi çok asıl duruyor seviyorum
Asil asil *** başlıycam Klavyesine 😂😂
erkek olsan bu yazdiklarindan dolayi kendine soverdin. gogus dekoltesiyle kadin 3 kat seviye atliyor. bu hicte goreceli degil :)
Kötü mü güzel mi tartışmadım o kısım senin ilgi alanın 😂 ama göğsün yarısı açık dekolte kadını ucuzlaştırıyor demek istedim. Bedenini saklamayan bir kadın senin tercihin olabilir o beni ilgilendirmiyor ama bedenini saklamayan kadın estetik olarak ressamın biri beni keşfeder de resmimi yapar tarih beni yazarrr diye bedenini açmıyor, tüm insanların ilgisini aynı anda sevdiği için açıyor bilgin olsun. Öyle bir kadın yarın seni aldattığında da bu sözlerimi hatırlarsın. Daha kendi bedenini koruyamayan kadın yarın senin aşkını hiç koruyamaz Allah örtünmeyi emrediyor. Kadın kendisini yaratan Allah'ın emrine sadık kalmamış kulu olan sana neden kalsın? Fikrimi noter onaylı tasdik etmem gerekmiyor gerçi size şu an 😂
bambaska dunyalardaniz. bir insanin giyimi uzerinden pahalilasmasi veya ucuzlamasi terimi cok uzucu. kimse ucuz degil. sadece bu bir tercih meselesi. ulasilamaz olmak bir beceri degil.
Sırt dekoltesi zarifçe çarpıyor, göğüs dekoltesi direkt bakış topluyor. Ortamına göre seçim senin ama sırt her zaman bir tık daha klas.
Günlük kombinlerde daha çok göğüs dekoltesi ama özel kombinlerde sırt dekoltesi daha iyi ya da ikisi bir arada
Dekolteyi vermek isteyen kadının hangi bölgesi daha güzelse onu tercih etmeli. Güzel olduktan sonra fark etmez.
Güzel yorum
@Güzelkardeşim90 Teşekkürler.
Kıskanmaz mısn sen
@Güzelkardeşim90 Hayır.
Yani giyisi tercihi bu tür şeylere sebep olmaz, olmamalı. Ama esas olan tavır, davranış. Giyinir, yanımdadır, benden başkasını görmez... Ne sakıncası olabilir ki?
Tkp attmm
Kim hangi bölgesine güveniyorsa Ordan dekolte verir
dekoltenin alayına karşıyım sonra derler ki bizi neden et parçası olarak görüyolar
Maksat çekicilik ise meme her daim bir tık öndedir.
Dekolte sevmiyorum. Asil kadınlar sade giyinir. Bu söz hiçbir zaman yanılmadı.. ö
Göğüs ama sırt da güzel bunun için de güzel bir ten ve vücut şart
Yakışan birinde sırt dekoltesi ama gögüste bi düşünülür
Yakışanı kullanmak ve zaman zaman farklılık yapman en iyisi aslında estetik duruş olduktan sonra ikiside tercih edilebilir
Kıskanmaz mısn
Hayır
Ailen ne der peki benzer giyen var mı
Hayır yok , bir şey demezler
Yerine göre yakışana göre değişir bu bana göre sırt dekoltesi daha hoş duruyor göze hitap ediyor
Destekler misin
Sanmam eşim ya da sevgilimin öyle giyinmesini istemem kıskanırım ama hafif dekolteye çok karışmam
Hafif dekolte ne demek kii
Yoruma foto atılmıyor ki nasıl anlatayım şimdi
Atamıyorum açık değil
Meminto iriyse meminto
Eger küçükse sırt daha iyi durur
Kıyafet tercihine ve gidilecek yere mekana göre değişkenlik gösterir ama benim favorim daha çok göbek dekoltesi
Bence göğüs çok çekici geldi bana. Meme benim için çok önemlidir. Dışarıda böyle birini görsem çok çekici gelir bana
Kendi eşine izin vermezsin
@Güzelkardeşim90 DIŞARIDA GİYMESİ İÇİN İZİN VERMEM AMA EVDE GİYSİN
Tabiki sırt dekoltesi, çok şık ve zarif duruyor.
İkiside.. ama orantili olsun.. aşırısı da itici
Kişiden kişiye değişir bi başkasına belki sırt. Ama sana kesinlikle göğüs
Sırt. Göğüs dekoltesi kadını bence değersiz gösteriyor.
Yani değişebilir kesin şudur diyemem
Sırt dekoltesi daha güzel
Göğüs ve omuz dekoltesi seviyorum..
ben dekolte vermiyorum ama sırt dekoltesi severim
göğüs bence :D
Meme en güzel silahınız bdgffjvg
Göğüs dekoltesi bir adım önde
Sırt derim ben. Göğüs okey ama sırt bambaşka oluyo
Bacak dekoltesi
Göğüs daha dişi daha kadinsi
Göğüs dekoltesi
Kim kendie hangisini yakıştırıyorsa onu yapmalı