Bana biraz özelliğinden bahsedin. Mesela direkt ceketimi seviyorum demek yerine, kırmızı deri ceketimi derseniz daha seveceğinizi düşündüğüm bir şarkı önerebilirim

Bana biraz özelliğinden bahsedin. Mesela direkt ceketimi seviyorum demek yerine, kırmızı deri ceketimi derseniz daha seveceğinizi düşündüğüm bir şarkı önerebilirim

Bu tarz şeyleri çok severim ama sportif giyinmeyide hiç eksik etmem. Benim için önemli olan renk ya da birtakım olması değil kendi takımımı kendim kombinleyebilirim sadece ruh halime göre giyimim değişebiliyor.
Kolye çok severim , bileklik ve saat bunlar vazgeçilmezim. Kıyafet olarak çok geniş yelpaze var özellikle slim fit t-shirt bayılıyorum ve şort çok kullanılırım taytlarımda var sporda kullandığım gündelikte de kullanabilirim ama cepleri yok. Deniz ceket ve gömlekler vazgeçilmezim ama ben yaz insanıyım ceketlerim oldukça fazla olsa bile t- shirt kışın bile giyerim ceketleri çok az kullanıyorum 1 ay en fazla 😅 trençkotlara bayılıyorum ben bana en çok yakışan ne varda severek kullanırım. Ya bazen siyah rambo atletle bile kombin yapıyorum üzerine bir gömlek çok hoş duruyor.
Sana özel şarkı değil de melodi atmak geldi içimden
https://youtu.be/iufA87jQGe4?si=dDFsbmTOhl61Kajq
Önemli değil tabii ki de ya ilk konuşmaya başladığımızda açıklamak zorunda olmadığımı söylemiştin ya bana sen neden yapıyorsun ki 😅 Ama b nim en sevdiğim şey içinden gelerek yaptığın şeyler sen bunları yazarken bir şeyden etkilenmeden yazarak beni düşünüyor olduğunu fark ettirdin tamamen masum bir düşünce ve güzel kalpli olduğunun göstergesi aslında.
Alışverişi unuttuk 😅 aslında bence sınırlandırmamak gerekiyor ben çok geniş yelpazeden bakıyorum daha o kadar çok eklenecek şey var ki birlikte pasta yapmak bile güzel bir aktivite bence. Önemli olan anlık olması ve gerçekten tamamen akılına bırakabilmek. Yaşanılan güzel şeyler hep aklımızda güzel anı olarak kalıyor bu da bazen düşününce bile mutlu edebiliyor bizi
Alışverişe ikimiz gidersek parasız kalırız haha gerçi senin dur durak bilen akıllı bir yönün var da ben de o da yok 😅 bu arada haklısın sevdiğin insanlarla ne yaparsan o an dünya bir süreliğine güzelleşiyor ✨ o zamann çok başını agrittim sabah sabah 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramın kutlu olsun içindeki ölmeyen çocuk Muhu'ya 🇹🇷
yeşil peluş terliklerim
Cevap
1Cevap
olur tişört
Pembe elbisem var çok seviyorum
Renkli kıyafet severim
Resmini atsam?
Özelemi atayım?
Buradan atamıyorum. Zaten ben yazmaam xper yetmiyo sen yapmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar