Moda & Stil Sizce bu kadın kızılcık şerbetindeki görkem mi, yoksa Edameda mı :d? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Hangisine daha çok benziyor?Bağımlılıksın photolab dur artık xd Sizce bu kadın kızılcık şerbetindeki görkem mi, yoksa Edameda mı :d? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Edameda tabi ki de :D 0 0 Yorumla
Emreaydın35 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Eda n ayır nolmaz bu hesap aktif değil ne demek bu? 0 8 Yorumla Edameda06 1 yıl Hangi hesap aktif değil Yorumla Emreaydın35 1 yıl Tm knk halettim Yorumla Edameda06 1 yıl Ne diyosun anlamadım ben hesabımı kapatmadım ki Yorumla Emreaydın35 1 yıl Tm knk bı sorun vardı sana sormak istedim halettim Yorumla Edameda06 1 yıl Benlik değil yani Yorumla Emreaydın35 1 yıl Yok yok heycan yapma 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Okkk Yorumla Emreaydın35 1 yıl Ok 👍 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Tabii ki güzellik abidesi Edameda. Kim eline su dökebilir ki senin. Görkem kim yani. Dış kapının dış mandalı. 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Moda & Stil konusunda 416 cevap paylaştı. O yygulamanın tüm seçeneklerini denemeden bırakmayacaksın değil mi 🤣 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bu kadın dünyalar tatlısı biri galiba ismi eda görkem yanında çiçeğin dalı bile olamaz 😀🌸 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 820 cevap paylaştı. Görkeme benzemiyor..Senin güzelliğin bea.. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Görkemli bir eda görüyorum 0 0 Yorumla
Geologicalengineer Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Görkemle ne alakası var 1 5 Yorumla Edameda06 1 yıl İyi bak görkeme de benzedi Yorumla Geologicalengineer 1 yıl Yok diyorum ki tipleri alakası yok yani Yorumla Edameda06 1 yıl Ben benzettim Yorumla Edameda06 1 yıl İkimizin yok tabi ama bu yaptığım benzedi diyorum. Ay neyse :d Yorumla Geologicalengineer 1 yıl Ben hiç benzetemedim Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 584 cevap paylaştı. Kızılcık şerbeti nilay gibi geldi jrjlflrlşkekrk 2 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nedense ben sana benzettimm 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 848 cevap paylaştı. Bence Edameda ❤️ 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Edameda 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkiside degil 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Edameda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Edameda tabi ki de :D
Eda n ayır nolmaz bu hesap aktif değil ne demek bu?
Hangi hesap aktif değil
Tm knk halettim
Ne diyosun anlamadım ben hesabımı kapatmadım ki
Tm knk bı sorun vardı sana sormak istedim halettim
Benlik değil yani
Yok yok heycan yapma 😂
Okkk
Ok 👍
Tabii ki güzellik abidesi Edameda. Kim eline su dökebilir ki senin. Görkem kim yani. Dış kapının dış mandalı.
O yygulamanın tüm seçeneklerini denemeden bırakmayacaksın değil mi 🤣
Bu kadın dünyalar tatlısı biri galiba ismi eda görkem yanında çiçeğin dalı bile olamaz 😀🌸
Görkeme benzemiyor..
Senin güzelliğin bea..
Görkemli bir eda görüyorum
Görkemle ne alakası var
İyi bak görkeme de benzedi
Yok diyorum ki tipleri alakası yok yani
Ben benzettim
İkimizin yok tabi ama bu yaptığım benzedi diyorum. Ay neyse :d
Ben hiç benzetemedim
Kızılcık şerbeti nilay gibi geldi jrjlflrlşkekrk
Nedense ben sana benzettimm
Benzetemedim ben