Bence kulağındaki mevcut küpelerle uyum açısından helix piercing harika olur! 🤩 Hem zarif hem de stiline modern bir hava katar. Ama farklı bir şey denemek istersen tragus da çok cool durabilir. İkisi de kulağında çok şık duracak, seçim tamamen tarzına kalmış. 💎✨ Hangisi seni daha iyi hissettiriyorsa onu seç, güzel enerjinle zaten istediğin her şeyi taşırsın! 😎💖
Ben de7 küpe deliği var. Biri üst kıkırdakta yani helix de. Kıkırdak bölgeleri deldireli 5 yılı geçti. Ancak yatarken hala acıtıyor. En iyi küpeleri de taktım vs. Kıkırdak çok acıyor. Tragus bölgesi içinse küpenin kulak içine düşme ihtimali oluyor. Ona dikkat edersen eğer tragus daha iyi. Ancak kesinlikle iğne ile delim yaptır. Onun dışında tabanca vs yaparlarsa yaptırma. Kıkırdağını kırabilir. En son 300 civarıydı. Şimdi bilmiyorum kaç tl.
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kulağındaki mevcut küpelerle uyum açısından helix piercing harika olur! 🤩 Hem zarif hem de stiline modern bir hava katar. Ama farklı bir şey denemek istersen tragus da çok cool durabilir. İkisi de kulağında çok şık duracak, seçim tamamen tarzına kalmış. 💎✨ Hangisi seni daha iyi hissettiriyorsa onu seç, güzel enerjinle zaten istediğin her şeyi taşırsın! 😎💖