Figür güzelde dövme hali o kadar iyi olur mu bilemem sanki olmaz gibi geldi bana bu figürleri ayrı ayrı bir hikaye gibi boyunda aşagıya ya da boyundan kola atsan sanki daha iyi gibi. Misal dante arafin ya da cehennemin taşıması gibi. Tek başına da ziyade bir hikayede güzel olabilir
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGeri dönüşü olmayan şeyler daha fazla düşünmeyi hak eder. Hele de bu bedensel ve sağlığınızı etkileyecekse.
Görsel de berbat ayrıca. Güzel diyenler doğru söylemiyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Herkesin farklı zevkleri
1 yılBence çok iyi sırtta çok güzel durur eğer eminsen yaptır gitsin
125 Yorumla- 1 yıl
🤣Her kadın beğenmez ama ben çok beğeniyorum ya sırtta ve kaburgalarda dövme aşşşırrıı iyi oluyo 👍🏻👌🏻
- 1 yıl
Yetişip napıcan otobüs mü bu 🤣🤣
- 1 yıl
Gideceğin yer belli değil gibi 🤣
- 1 yıl
Güneş her zaman güzeldir☀️onu çirkin gösteren bulunduğu ortam 🤣
- 1 yıl
Benim baktığım yerden 🤣
- 1 yıl
Bakan göze göre değişir zaten belki sen baktığında güzel görmezsin 🤣🤣
- 1 yıl
Niye maalesef güzel görmek kötü bir şey mi 🤔😂
- 1 yıl
Polyanna gözlüğünü buldunda bizden mi saklıyorsun 🤣
- 1 yıl
Zirve tek kişiliktir ben oraya fazla gelirim 🤣Benim baktığım açı gayet güzel zaten ☺️👍🏻
- 1 yıl
Ben tepmeden kullanıyorum sağol 🤣🤣
- 1 yıl
🤣OK
- 1 yıl
Baysssss 🤣
- 1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(36-45)1 yılYaptırdığın her dövme kaderin olur. Dikkat et. Ona dönüşürsün.
256 Yorumla
Cevap sahibi1 yılşeytanı, hristiyanlığı karanlığı kötülüğü sembol ediyor. şeytana tapma.
Cevap sahibi1 yılo karanlık yanlış yol. yapma
Cevap sahibi1 yılher dövme sembolün gücünü taşır. senin dövme deccali ifade ediyor.
Cevap sahibi1 yılhristiyan mısın? yoksa ataiz mi?
Cevap sahibi1 yılAnlamını bilmediğin hiç bir dövmeyi tenine kazıma.
Cevap sahibi1 yılihtiyacın olan bu dövme değil.
Cevap sahibi1 yılbak bu dediklerin hepsi olur hatta cool 😎 görünürsün.
o büyük olarak o görselde ki sembol olmaz. Onun yerine aslan 🦁 olursa daha güzel olur. Veya ateş 🔥 fışkıran 🐉 ejderha.
Cevap sahibi1 yılhayır
Cevap sahibi1 yıliyi geceler
Cevap sahibi1 yılasıl o yaptırmak istediğin dövme çok aptalca.
Cevap sahibi1 yılkendini aptal yerine koyma.
Cevap sahibi1 yılpişman olacağın o aptal dövme için sen bilirsin.
Cevap sahibi1 yılbir erkekte o dövmeyi görecek olsam xxx yapmaya bile tiksinirim. diğer kadınlarda öyle.
Cevap sahibi1 yılo iğrenç dövmeye o kadar para vermeye değmeyecek. 🤣😂
üç harfilerde sana musallat olunca o zaman yiyen ayvayı. 😀
Cevap sahibi1 yılLüciferinde sana selamı var hadi bay 🤚 Aptal insana laf atılmıyo.
Cevap sahibi1 yılben lotus çiçeği severim o sırtına daha çok yakışır 🪷 veya dikenli tek gül.
sırtında muhteşem durur.
Cevap sahibi1 yılmuhteşem 👍🏻 kesinlikle onaylıyorum.
Cevap sahibi1 yılrenk değişikliği olur.
altına da sonsuz aşk yaz.
Cevap sahibi1 yılEternal love- sonsuz aşk. yazdır.
Cevap sahibi1 yılingilizce anlayan bilecek sadece.
Cevap sahibi1 yılingilizce her hangi bir şey ama pozitif bir cümle. onu da bulursun.
Cevap sahibi1 yıldaha yaratıcı olmalısın.
Cevap sahibi1 yılsonsuz 🌹aşk
bu şekilde yazacaksın. çok etkileyici bence.
eee sende aşk insanısın seni tamamlıyor. 😉
Cevap sahibi1 yılbence de 😁
Cevap sahibi1 yıl😃
Cevap sahibi1 yılçok 🤝 şükür uyuz. 😂
burcun ne acaba?
Cevap sahibi1 yıltam diyecektim yine de sormak istedim.
Cevap sahibi1 yılgelecekten haber!
3 sene sonra hayatının aşkını bulacaksın. O gül sana o kızı getirecek.
evleneceksiniz.
Cevap sahibi1 yılZaman öyle gösterdi. Ben değil allah bilir.
bişey diyon mu? çıkıyom.
Cevap sahibi1 yıliyi günler hoşçakal.
Cevap sahibi1 yılUmarım gerçekten caymışsındır. Yoksa çok üzeleceğim.
Bu arada teşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yılÇok iyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbence yakışır baya kral
10 Yorumla güzelmiş ben de bunu yaptıracağım
12 Yorumlaİçinde dini motifler var bilgin olsun.
Bence böyle şeyleri önce ezoterik olarak yorumlatıp eger uygunsa yaptırmak lazım13 YorumlaHoşlanmadım ama beğendiysen yaptır. Yorumdakilere de iyi dayanmışsın hala milletin zevkini engellemeye çalışanlar yaşıyor bu dünyada, helak olun awk.
14 Yorumla- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılBu tarz dövmeler yaptıran herkesin pişman olduğunu gördüm. Daha ılımlı bir şey seç derim.
16 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Bu arada Kur’an’da dövmenin haram olduğunu söyleyen bir ayet yok. Sadece vücudunu değiştirmek caiz değil (Nisa 119) ki bunu hepimiz sürekli yapıyoruz. Benim de dövmelerim var ve Müslüman olsam abdest alabilirdim çünkü abdeste engel bir şey yok. Sende bir isyan hali sezdim. Bir şeyi cidden beğendiğin ve seni tamamlanmış hissettirdiği için vücuduna kazımalısın, nihayetinde gerçekliği şaibeli olan bir varlıkla içten içe kavgalı olduğun için değil.
- 1 yıl
Ne mutlu sana. Son attığın dövme güzel. İç dünyanı yansıtıyor ve seni tamamlıyorsa ne ala.
- 1 yıl
Ricalar ✨
Sen beğendiysen kimseyi ilgilendirmez. Şahsi fikrim sırtabise büyük olması şeklinde çünkü baya detay var.
10 Yorumla
1 yılBu ne garip bir şey şeytanli felan kank melek yaptır bari
10 Yorumla
1 yıltam olarak seytan işi ve bunu isteyen sen değil icindikeler inan bana , hoca bul baktır kendine
120 Yorumla- 1 yıl
inan bana onlar sevincek yaşam sevincin elinden alınmak üzere olabilir , hoca bulup baktırsan? Derin hoca olan ama güvenilir olması lazım biraz namaz kıl dua oku ama bu dövme olmaz gerçekten ele geçirilmiş gibisin
- 1 yıl
Kabul ediyorsun yani , şu an buna bile bırsey yapmayıp devam edersen geç kalırsın bak bırsey biliyorum söylüyorum bu sana Allahtan bir işaret temizlenmen baktırman icin ama bunu sana söylesem boş içindekiler seni tutuğu için yapmazsın umarım karşına seni oraya yönlendirebilen biri çıkar , ve o dövme yapma pişmanlık ve asla bir kadın kimse beğenmez uzaklaşır senden direkt ergenler belki güzel diyebilir ama yani yapma bence boyle okeysin yani meditasyon chakra filan aç kendinde kendine guven sen beğen ama dövme hayatınin en hatası olur zaten hayat dünya bir test yapma X
- 1 yıl
Pff neyse umarım şakadır ciddi yazdım eger ciddiysen
- 1 yıl
Zamanında elimden geldiğince mücadele ettim ve kurtulduğumu düşünüyorum ama şu an boynumda ay yıldız var dövmenin her türlüsü yasak zaten figürün bi önemi olduğunu düşünmüyorum tövbe haşa mahşerde allah boynumdakini görünce milliyetcilik yapıp beni tebrik etmicek ben oraya ağaçta yaptırsam yıldızda yaptırsam sonuç değişmez
- 1 yıl
ama bu olmasın bu itici bırsey
- 1 yıl
kendine korumada yaptırsaydın ya
- 1 yıl
yapmadın mı yani hala var mı
- 1 yıl
elma sirkesi iç ozmn veya sarımsak sevmesen bile zorla onlar içine asla giremez Ve sana inanamıyorum dövme diyorsun dövme sevmiyorum ama sen günah oldugu halde yapmak istiyorsun bana şüpheli geliyorsun umarım temizlenmişsindir trde çok güvenilemez hoca var duymuştum bunu umarım kurtuldun , ve dövme yapmayı da keske unutsan özellikle o seytansi şeyi
- 1 yıl
Günah olduğunu bile bile yaptığımız birçok şey var alkol zina uyuşturucu ama her şey ömrüm bir evresinde yaşanıyor ve mazide kalıyor ama dövme konusunda ölene kadar taşımak istediğim şeyler “benim gözüme hitap eden” şeyler hoca konusunda da haklısın ücret talep eden kimseyle diyaloğumu sürdürmedim tedavimi olduğum kişi herhangi bir karşılık istemedi
- 1 yıl
tedavi olman güzel , ama dövme konusunda hiç kararsızlık yasamiyor musun , özellikle bak gerçekten dövme yaptiricaksan o seytansi şey olmasın yukarda gösterdiğin şey o güzel asla değil birisinde görsem uzak dururum resmen satanistlige bagliyor, ama dövme karşıyım ama özellikle o dövme olan yukardaki cok kotu ama ben karışamam sonuçta ama yinede demek istedim Boyle dövmesiz iyisin ilerde sildirsen iz kalır
- 1 yıl
Şimdi bak o kadar duygusal bir insanım ki maalesef duygusallığım ve merhametim kararlarımı etkiliyor ve çok zararını görüyorum ama yinede ödün veremiyorum hayatımda bir kere kasıtlı olarak bir böcek öldürdüm onunda aylardır vicdan azabını yaşıyorum daha dün bütün paramı bir paket selpak karşılığında bir çocuk satıcıya verdim şimdi ben kendimi biliyorum nasıl bir insan olduğumu biliyorum ve kendimden çok eminim ama karşılaştığım insanlar beni dışardan gördükleri gibi kafalarında bir profil oluşturup bana o profile göre önyargı ile yaklaşıp hayatlarında bir konuma koyucaklarsa zaten benden uzak olsunlar öyle insanların hayatımda bulunmalarına gerek yok ama dışardan nasıl göründüğümü önemsemeyip içimdeki karakterle tanışan insanlar, işte o insanlara ihtiyacım var hayatıma bu insanlar kalite katar ben bu dövmeyi yaptırdım diye islama karşı bir dobim olmicak ya da merhametimden bir tırnak boyu eksilme olmicak
- 1 yıl
diğer dövmede gördüm gercekten uhm neden seytansi şeyler kurtulduğun şeylerden neden tam olarak onu vucuduna kazmak istersin? Hikaye şiir anlamla ingilizce söz olur tamam anlarim ama sen hala seytansi şeyler istiyordun kendinde olduğuna emin değilim ama tek demek istediğim Allah yardımcın olsun tirstim
- 1 yıl
belki dövme seni tamamlıyor olabilir herkesin şeyi vardır bir imajı ama şeytani şeyler olmasın bari yani
- 1 yıl
sende teşekurler en azından okudun X
1 yılBeğendiysen yaptır
11 YorumlaModa & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Tek kelimeyle saçmalama
111 Yorumla
1 yılHocam Müslüman değilim ama Şeytan simgesi beni bile korkuttu yalan yok şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSatanismisin kanka kedilere dokunmayın !
11 Yorumla
1 yılEminsen yaptır, güzel durur
10 Yorumla
1 yılBana göre iyi değil tabi ki tercih meselesi
10 Yorumla
1 yılTòvbesteyşın bu ne 🥺🥺 çok koykunçç
12 Yorumla- 1 yıl
Nch bak yap dövme tamam ama bu olmasın 🥹 çok daha güzelleri varr valaa kıs
1 yılSen seviyosan...
11 Yorumla
1 yılFacia
10 YorumlaDurmaZ
10 Yorumla
1 yılkötü ya
10 Yorumla
1 yılDurmaz
23 Yorumla- 1 yıl
Yap o zaman
kafir işi
13 Yorumla
1 yılSatanistmisin?🤔
07 Yorumla- 1 yıl
Degilsin ama dövme satanizmin simgeleri pentegram ve ters haç. Bence yanlış anlaşılmalar sebep olur. Ejderha dövmesi yaptirsan ya da başka bir hayvan daha güzel olur
- 1 yıl
Yakın çevren yanlış anlayabiliyor. Yoksa elleme önemli değil elbette. Ama daha güzel birsey yaptirabilirsin. Benim aklimdada kaplan yaptırmak var
- 1 yıl
Peki dostum kendin bilirsin. Bence güzel olmaz ama karar senin. Şöyle bir yol izleye bilirsin. Geçici dövme yaptırıp ona göre durumu takip edebilirsin. Belkide sonra hoşuna gitmeyecek.
İnanç bakımından nasil birisin bilmiyorum da. Kendi açımdan bunu Allah a izah edemezdim diye düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılgüzel
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyap güzel olur
10 YorumlaÇok iyi
10 Yorumla
1 yılGünah
10 YorumlaYaptır abi harika
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSatanist
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!