Güncellemeler
1 yıl
Hepinizin bayramı mübarek olsun bu arada
Güncellemeler
1 yıl
Yoğun katılım bekliyorum valla, tam sizlik soru
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer LongStudent sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bdn yaz kış etek ve elbise severim. Uzun çizmeyle harika oluyor. Bunun üzerine de hiçbir şey tanımam
Bende deri ceket kazak jean çizme valla yakınmış he kombinler bu arada az önce favori rengim siyaha aldım da profili ama baktıysan da o kombini genelde kışın giyiyorum
Motorcu tarz ceket jean çizme yapıyor musun yoksa sadece etekle mi genelde, boyun kaç bu arada merak ettim
boyum 180 motorcu kombini yaparım çünkü motor da kullanıyorum
Benimde arabam var ama motorcu kombini yaparım arada hajajsjddjjdj hangi renk favorin senin jean olarak ve motorcu kombini olarak ne giyersin?186 yım bende 185 öyle bişeydim
Bak ben profildeki gibiyim mesela, ceket açık olur normalde ama o gün götüm donmuştu😂 az kilolu çıkmışım o yüzden valla
180 iyi boy ya bence kendine şey yapma he reis vs diyorlarsa, o boy onlarda yok kıskanıyorlar, benimde ayak numaramla dalga geçenler oldu hep boyuma göre evet kabul ediyorum büyük ama ne yapayım Allah vermiş yani böyle
Klasik tercih ediyorum genelde, kazak-jean-deri ceket
Aaa bende aynı kazak jean deri ceket altına çizme, sen spor mu çizme mi giyiyorsun
Adidas samba hangi gruba giriyor?:D
Kanka o kombine postal veya çizme gider dar jean deri ceket kazağa, yapma bak ama hahajsjdjd
Ya cizme giymem ki ben, rahat degil en basta
Neee, postal çizme aşırı rahat tabanları bence kışın hele harleyler knk felaket havalı oluyor bu kombin altına, senin boy ve numara kaçki?
Harley biliyorum, severim de ama genelde bol ya da ispanyol pantolon tercih ediyorum, onunla da uyumlu olmuyor...
Aynen onlarla olmaz harley, dar jeanle olur, bende 185 imde hani iyi oluyor harley veya postal bağcıklı, bence bi tane al çizme tabanı iyi indirimde yakala dene, bende sevmezdim ama kışın vazgeçilmezim ahhahsjjddj
Favori pantolon kazak rengin hangisi? Veya favori rengin normalde
Bordo tabii ki bordo. Zaten benim kislik dolabim bordo lacivert ve siyah renklerinden olusuyor. Kisin baska hangi renk giyilir ki zaten?
Pantolon rengi fume diyebiliriz, ya da siyah falan
Benim favori renk siyah beyaz, siyah deri ceket siyah kazak siyah jean veya füme jean siyah çizme bot ben buyum benim ortam yok ya böyleyim ya da dalaş eşofman vs, senin de renkler bayağı uyumlu iyi knk
Boyun kaç senin, benim 185 de merak ettim
1.70-73 arasi bi sey
Tahmin ettim valla harbi iyi boyun uzun, harleyler de çizmeler de bi numara büyük al 38 se 39 40 sa 41 gibi mutlaka rahat olur hem daha iyi olur, bağcıklı al alırsan düzleri de fena değil ama bağcıklı daha badboy badgirl tarzı var motorcu tarzı
Bu arada rock metal vs, müzik zevkin var mı o tarzlarda? var gibi hisettim
Yok ama lisede faniydim o tarz muziklerin. Simdi kurtuldum diyelim
Her ipten oynuyorum kombin konusunda. Bir gün liseli gibi giyinirken diğer gün ofise gider gibiyim. Kendimizi bir tarzla kısıtlamayalım olur mu?
Klasik tarz