Garnier 3ü 1 arada var bende. Arkasında peeling kullanımı için günlük kullanım diyor yani her gün yapılıcak. Fakat allıda çalışan bir güzellik uzmanı bana peelingin haftada iki kez yapılmasının uygun oldugunu söylemisti
Cevabın nedir?
+1 yılPeelingler ciltteki ölü derileri temizleyen cilt bakım ürünleridir. Düzenli olarak kullanmak cildin daha canlı ve temiz görünmesini sağlar. Ciltteki gözenekleri temizler ve arındırır.
Peeling ne kadar sıklıkla yapılmalı?
İdeal peeling uygulama sıklığı haftada 2 olarak düşünülebilir. Daha sık uygulamak cildi yorabilir. Hassasiyet ve tahriş gibi oluşumlara neden olabilir. Bu nedenle cilt tipine uygun bir peelingi haftada 2 kez uygulamak yeterli olacaktır.
Peeling önerileri
1. Simple Daily Skin Detox Gözenek Arındırıcı Peeling

peeling ne sıklıkla yapılmalı Simple gözenek arındırıcı peeling özellikle yağlı ciltlerin severek kullanacağı gözenekleri temizleyen ve arındıran bir peeling. Temiz içeriği ile cildi fazla yağdan arındırır. Cildi tahriş etmez.
2. L'oreal Paris Şeker Peeling Besleyici

peeling ne sıklıkla yapılmalı Özenle seçilmiş üç şeker ve kakao yağı içeren yapısı ile cildi kurutmadan arındıran bu peeling cildi anında daha canlı ve parlak bir görünüme kavuşturur. Cildi besler ve gözenekleri temizler.
3. Neutregena Visibly Clear Limited Edition Pembe Peeling Jel

peeling önerisi Neutregena visibly clear limited edition pembe peeling jel sivilceye neden olan fazla sebumu dengeler. İçeriğinde bulunan mikro tanecikler ile ölü derileri arındırır ve gözenekleri derinlemesine temizler.
4. Cosmed Krem Peeling

peeling önerileri Cosmed krem peeling bitkisel özleri ile cildi ölü hücrelerden arındırır. Cilt dokusunu yeniler ve gözenekleri sıkılaştırır.
00 Yorumla
Peeling 3 gün değil haftada iki kez yapılır, içindeki hydra ıq bulunduğundan sıkılaşmasını sağlar. çunku peelimlerde lift+ dediğimiz bir olay vardır. Garnieri hatada iki gün bir gün peeling bir gün maske şeklinde de kullanabilirsin faydasını daha çok goreceksin eminim, meslektaşım doğru söylemiş 😊
10 Yorumla
ben doğal yapılan peelinglerin haftada bir kez uygulanması gerektiğini biliyorum ve maskelerin :) ama onlar günlük kullanım için hazırlanmış olmalılar :)
11 Yorumla
Bende kullwniyorumda o sadece peeling deilki 3 farkli sey var obda onu hergun yapabilirsn qma ben kullandikca sivilce yapiyor gibi ya ondanmi emin deilimde
14 Yorumla
Hayır ya hergün yapılır mı saçmalama. Bırak yağlansın biraz cildin veya kurusun onlarda gerekli şeyler.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılGünlük yapman gerekiyor bende kullanıyorum üzerinde ne yazıyorsa öyle uygula. Ona bakarsan her kafadan bir ses çıkıyor
12 Yorumla
+1 yılBende kullandim akne icin her gun ama maske yapmam. Cokta faydasi oldu. Siyah nokta az da olsa rahatsiz ediyo
11 YorumlaDogru soylemis.. bir ya da en cok iki..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 günde 1 tekrarlaman lazım teenage
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgözeneklerin cok acıksa pembe maskeyide onerırım sıyah noktalar ıcın bırebır teenage gülüşüne kurban :D
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun
hyr tabiki haftada 1 veya 2 kere yapılır
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih