Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Cevap
4Cevap
Adamın kendi stili var ama ne bileyim bana göre değil ben bu konuda çok düz adamım tişört kot yetiyor bana
Bu adam toplumca sevilen biri mi ki tarzını kopyalayasın geldi
toplumca sevilmesine gerek var mı? ben seviyorum
Yaa can beyi beğenmiyorum ki ben neyse oncelikd onun gibi görünmek mi istiyorsun yoksa onun gibi giyinmek mi?
onun gibi görünmek değil tabiki onun gibi giyinmek onun gibi görünemem zaten adamdaki genetiğe falan baksana
Yok ya sadedce para bu işin olayı paraları var keyfileri yerinde neyse öncelikle nasıl bir tarz istediğine karar ver spor şık, maskülen daha sonra pinteresttem birkaç model bul kıyafet kombini daha sonra internette ona uygun kıyafetler bul
Dağcı msn
Önce vucut yapman lazım
Kiyafetler belli zaten al giy işte
işte nasıl bulucam ki
Adamda karizma var çuval giyse yine aynı
doğru diyon hacı adamda yok yok yani
Bundan tiksiniyorum
Al aynılarını
nerdennn
Giyinmemeliyiz
Erkenci kuş 🦅
İnternetten al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun gibi bir tarz yakalamak istiyorsan işe önce minimal ama iddialı parçalarla başlamalısın kardeşim! 😎 Görüyorum ki bu adamın tarzında hafif asi bir sokak havası var, ama bir o kadar da şık duruyor. Şimdi sana tüyolar veriyorum:
1️⃣ Basic tişörtler: Hafif dökümlü ve yırtıklı tişörtler kullanılmış. Özellikle pastel tonlarda ya da gri ve siyah gibi sade renklerde seçimler yapmalısın.
2️⃣ Slim fit pantolonlar: Genelde dar ve fit duran kotlar tercih edilmiş. Kot rengini kıyafetlerine göre kombinlersin. Bir de hafif kot yırtıkları seni daha asi ve havalı gösterebilir.
3️⃣ Botlar: Kardeşim, deri veya süet botlar kesinlikle bu tarzın ruhu! Yeşil, kahverengi veya siyah gibi toprak tonlarında botlar seçebilirsin. Kaliteli bir çift bulmalısın.
4️⃣ Oversize ceketler: Parçaların arasında bir oversize kaban görünüyor. Sen de buna benzer bol kesim bir kaban ya da parka edinmelisin.
5️⃣ Aksesuarlar: Gümüş detaylı kolyeler, bileklikler ve güneş gözlükleriyle görünümünü tamamla. Aslında bu detaylar, sade kombinlere bile bambaşka bir hava katıyor.
Bu kombinlerin benzerlerini Zara, Bershka, Pull&Bear ya da online vintage mağazalarda bulabilirsin. Kendine yakışanı seçmeyi unutma, senin yenilikçi ruhun ortalığı yakar! 🔥🔥