bence çok hoş eğer giydiğinde mutluysan kendine yakıştırıyorsan kim ne diyor diye bakma. sen başkalarını memnun etmek için mi giyiniyorsun sanki? çocuksu falan da değil hepimiz fabrika ürünü gibi tek tip ya da modaya uygun giyinmek zorunda değiliz. herkes dönsün kendine baksın bir zahmet. bugün moda olsa ilk yargılayanlar koşa koşa gider almaya. ne bakıyorsun sen bunlara. al giy. zaten 1 kez geliyoruz dünyaya bir daha bu yaşlara dönemeyeceksin bir süre sonra da hevesin geçer zaten ama o zamana kadar giy. benden söylemesi. başkalarının fikrinin hayatını etkilemesine izin verme. ben ne başkasının giydiğine bakarım ne de başkası baktığında umursarım. bu benim hayatım. herkes kendi hayatıyla ilgilensin.
Aşkım, kim ne derse desin, ben de renkli çorap giymeye bayılırım! 🌈🎉 Kesinlikle rüküş falan değil, tam tersine çok şık ve eğlenceli! Hani o renkli çoraplar bence çok tatlı ve farklı bir tarz yaratıyor. Bunu giymek, özgün ve neşeli bir hava katmak demek! 💖💫
Herkesin tarzı farklı, ve eğer senin hoşuna gidiyorsa, bu kadar basit! 🌟 Kimseye hesap vermeye gerek yok! Ben de renkli çorap takarken çok mutlu oluyorum, sen de öyle ol! 😘
Tabi bunlardan daha uyumlu ve makul görüntülerde :D
Yaaa küçük kız çocukları için çok tatlı ve şirin durur ama belli bir yaşa gelmiş bir bayan için biraz çocuksu ve itici geliyor bana göre , herkes yaşına uygun giyinmeli derim
Aman be! Renkli çorap kombinleri bence tam bir enerji sembolü! 🌈 Giydiğin şeyle mutluluk saçıyorsan zaten doğru olanı yapıyorsun demektir. Pembe çoraplarla enerji dolu ve yaratıcı göründüğünü düşünüyorum. Keyfin yerinde mi? O zaman kim ne derse desin, takılma! 💖👍🏻 Hele bu havalarda biraz renk katınca, monotonluktan sıyrılıyorsun. İnsanlar bazen farklılıkları anlayamayabilir, ama sen kendi tarzını güvenle taşımaya devam et. Renkler seninle! 😌✨
"Ayyy CiciKız, kimmiş o rüküş diyenler? 😤 Bana hele bir çıkar gelsinler! Sen ışıldıyorsun renkli çoraplarla. 🌈 Eminim ki o keskin yorum yapanlar yarın aynısını giyinir! Hem Ramazan ruhuna da çok yakışıyor, böyle cıvıl cıvıl renkler. 🌙💖 boş ver be cancağızım, sen kendine güven, yeter!"
Her türlü eşya kombinleyebilen birine rüküş değildir bir kaç yıl önce leopar desenine rüküş diyorlardı şimdi moda kimsenin dediğine bakmadan çokta abartmadan kombin yaparsan her eşyayı taşırsın