aylardır aynı soruyu soruyorum bir tane düzgün cevap gelmedi, şu işi bilen yok mu? çok çirkin duruyor ordaki çıkıntı gömlek pantolon giyince


aylardır aynı soruyu soruyorum bir tane düzgün cevap gelmedi, şu işi bilen yok mu? çok çirkin duruyor ordaki çıkıntı gömlek pantolon giyince


Kardeşim bunun bir açıklaması yok. Sporcu koruması diye bilinen eski adı kuki. Ama yeni modern adını bilmiyorum. Müsabaka öncesinde ve antrenmanda kullanırdık. Gene bir kabarıklık olurdu ama yuvarlak ve bir şey (koruyucu) olduğu belli olan. Onun dışında bir yöntem yok ne yazık ki. Ha birde kestirebilirsin. O zaman hiç belli olmuyor.
Bu seni neden bu kadar rahatsız ediyor? Anlatmak ister misin?
hasta mısın oğlum sen? t*şşağım ortada gezmek istemiyorum sana açıklama mı yapıcam bide bunun için? seni bi rahatsız ederim varya
Ben zaten ortada gez demedim sana. hasta da değilim. Taşş*ğı ile sorunu olan sensin (!) Bu durumda da hasta olan sen oluyorsun. Ben çözüm bulmak adına cevap verdim. Ayrıca haddini bil yükselme. Buraya bu taşş*ak sorusunu soruyorsan cevap verecek açılama yapacaksın. Ortada gezemiyorsun ama bir platformda konu edebiliyorsun :) Mesaj mı vermeye çalışıyorsun büyük falan diye. Bil diye yazıyorum. Resimlerde de bir anormallik gözükmüyor. Ne kabarıklık ne de rahatsız edici bir görüntü. Bence çok büyütme gözünde.
👍🏻
Dar yerine normal pantolon tercihi yapabilirsin. Koyu renk pantolon tercihi ile daha az belirgin gözükmesini sağlayabilirsin.
Gömleği dışarıda bırakabilirsin.
Gömleği içeri sokacaksanda katlama kıvırma yöntemi ile içeri sok en azından iyice oralara kadar sarkmez öyle görüntü olmaz.
Gömleğin boyuun bir tık kısa alabilir veya kısalttırabilirsin.
Allah razı olsun 🙏🏻
ben kumaş pantolon üzeri gömlek giyen birisiyim gömleği içine sokarım. bu görüntü olmaması için biraz belden bol alıyorum pantolonu. o zaman da pantolon aşağı doğru çok salıyor hem bacak boyum kısa duruyor hem paçaları çok bollaşıyor bunun için ne yapabilirim peki
Cümlemize :)
İşini iyi yapan bir terziye giderek paça daraltma işlemi yaptırtabilirsin :) Kot olsun kumaş olsun farketmez terziler yapıyor paça daraltma işlemini tabi şu faktör önemli her meslekte olduğu gibi işini doğru düzgün yapmayanlar çıkıyor önemli husus sağlam bir terziye yaptırtmak olası sürprizleri yaşamamak için.
Bende bazen kumaş pantolon, gömlek filan giyerim benim dar değil pantolon ama genede şöyle diyeyim sonuçta pahalı kıyafetler ayrı özen istiyor :)
Senin işini iyi bir terzi çözer ustam :)
hay Allah razı olsun senden ne muradın varsa versin yediğini önünde yemediğini ardında bulasın kardeş 🤲🏻🤲🏻
Amin ustam cümlemize inşAllah :)
Cevap
5Cevap
Bunami takiliyon gercekten, bu herkeste var, ya boyle pant giymiycen ya da kivirip bantlayacan
bi bedenbüyük pant al
o da belimden düşüyor aşağı salıyor sanki bacak boyum kısaymış gibi paçalar bol bol duruyor
Dar pantolon giyme 🤠
giyenler nasıl giyiyor
Kestir gitsin ya da sıkı boxer vs giyin
Bacağına bantla.
İçine sokma gömleğini
bu şekilde normal değil dimi biri görse ayıplar
Korse tak 🤣
Bu ne anlamadım
penis ablacım tanıştırayım
Terbiyesiz
penis demek ayıp bir şey mi? senin memen tişörtün dışından belli olmuyor mu? bu da benim penisim ve belli oluyor. terbiyeni kendine sakla
Ne çıkıntısı
O herkeste var aq
sevgilinde de var mı kontrol et
Büyük galiba
değil vallaha herkesle aynı boxer da mı bir sıkıntı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?