Arkadaşım çok sade buldu elbise vs giy dedi bende elbiseyi abartı buldum.
İlk buluşma için çok mu sadeyim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
İlk buluşmada özensiz, gerekirse yataktaki pijamalarla, sanki dışarıya akşam yürüyüş yapmak için çıkıyormuş gibi rahat giyinip gidin ki, karşınızdaki erkek de ben çok önemli bir haltım, demek ki benim için böyle giyinmiş, ben bu kızın hayatında önemli bir yerdeyim ki böyle giyinip gelmiş demesin...
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani bir erkek için o kadar süslenmeye değmez diyorsun çünkü o da normal bir pantolon tişört üstüne çekip gelecek mantıken
""Yani bir erkek için o kadar süslenmeye değmez diyorsun"" demiyorum değecek olan erkek var, değmeyecek olan erkek var. Ve erkeklerin çoğunluğu düşündüğün gibi de ilk buluşmaya özensiz gitmez. Ama ilk buluşmada da bir kız olarak bu kadar kasmanı gerektirecek bir durum yok. Dediklerimi yapmaya başlayınca kendin de zaten nedenini anlarsın.
Bence iyi. Kimsenin eleştirisine kulak asma sen kendine neyi yakıştırıyorsan su mutluysan öyle giyin. Giyimin çok daha iyisi daha da iyisi daha da iyisi elbette var fakat bu kıyafetinde hiçbir sorun yok. Sevgiler :)
Sadelik, güzel ancak bu kombin biraz renk istiyor gibi. Crop renkli olmalı veya giyimde aksesuar kullanımı olursa dağa zarif bir hava yakalayabilirsin. 🌺🌾
Bence harika görünüyorsun! 😍 Hem sade hem de şık bir hava yakalamışsın. Bu kombin kendine güvenen ve zarif bir duruşun olduğunu gösteriyor. Eğer içinden bir şeyler eklemek geliyorsa, zarif bir kolye ya da bileklikle küçük dokunuşlar yapabilirsin. Ama bu sade görünümün zaten fazlasıyla etkileyici. İlk buluşmada rahat hissetmek en önemlisi, unutma! 💫🌸
Bak kardeşim giyindiği üst ince bir kumaşsa Anladın mı hangi türden külot giyerse giysin çizgileri bariz belli olur Yani bunu yapmak isteyen görünmesini isteyen bir kadının başka ne amacı olabilir ki
Lan aynıyım aynı neyini anlamıyorsun Derdin Nedir senin niye yalan konuşayım sana kanıtlamam bir dakika almaz ya video atarım görüntülü ararım her şeyi yaparım Ne korkum var saçma sapan konuşuyorsunuz Ya bir insanın fiziği böyle olamaz mı
Ben elbise giyme diye belirttim zaten ama gerçekten çok vasat elli kişi aynı şeyi şöylemismadem kendi fikrini uygulayıp elstiri kaldiramiyosan sorma o picamaya o olmus biraz özen mi ya yataktan ev hali
spor yapıyorsun sanırım dikkat parçan kesinlikle vücudun ne giyersen giy güzel durursun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kolyeler bileklik ve üstüne atacağın bir ceket ile daha hoş olursun ilk buluşmada karmaşıklıktan ziyade sade olunmalı. Çok uğraşıp özendiğini sanmasın 👌🏻
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Sade ve klas, sade giyimlede şık olunabilirin güzel bir örneği. Fiziğinde çok iyi görünüyor tam fitsin. Spor falan yapıyor musun. Belin inceliği dikkat çekici. Çay bardağı gibi kıvrımlısın
1
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Tarzım bu hep sadeyim böyle giyinmekte hoşuma gidiyor abartı veya açık saçık giyim asla sevmem dikkat çekmek için illa bir taraflarımı açmak zorunda da değilim
Wow gerçekten manken gibi fiziğin var, çay bardağı gibi kıvrımlısın. Belin inceliği dikkatimi çekti çok hoş görünüyorsun. Ek olarak beyaz bol kumaş pantolon yerine, beyaz dar kumaş pantolonlada kombinleyebilirsin
kumas pantolon gayet güzel üstüne siyah ya da beyaz ya da lacivert renginde kısakollu ya da 0 kollu vücuda yapışan boddy giysen daha güzel durur üst rengı uyumsuz olmus onun dısında gayet güzel
Hava soguk sık bi ceketle taclandir sade ama guzel kombinasyonu gun kizi gibi giyinmekten 10 kat iyi duru guzelligin ortaya cikar hayran kalir erkek sana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Çocuk GS formasıyla gelmişti ilk buluşmaya bence gayet iyi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Üstündeki çok güzel sadece rengi farklı olsa 10/10 olur ama 10/10okmamıza gerek yok gayet iyisin
İnanır misn asla benlik degl yani açıklaym da erkeği etkileyeym umrumda değil hep bu tarzdayim sade renkler ve kıyafetler resmiye kaçıyor biraz ama hanımefendi gbi görünmek daha iyi
Evet inanırım :) Keşke herkes senin gibi düşünse dışarı çıkıp baktığımızda kadınıda erkeği de hep bi ilgi çekme bir aykırılık peşindeler gibime geliyor. Hiç benlik şeyler değiller. Marka logosu olsa da sırıtmayan en fazla 2 renk karışımından oluşan bir polo yaka tshirt veya kışın boğazlı bir kazak üstüne tek renk sade bir ceket. varsın resmi görünelim. Ergen veletler gibi olmaktan iyidir :)
En iyisi ve asla marka takılmam güzel bulduysam tamamdır 😂yemin ediyorum benim kuzenim çalışıyor ben çalışmıyorum şu an bir tane düzgünce elbise göremiyorum üstünde açık saçık yani anlam veremedim
Temiz olduktan, üzerine tam oturduktan ve ütülü olduktan sonra markanın bir önemi olmuyor :) Anlam veremiyoruz çünkü senin ve benim gibilerin düşünce yapısına ters demeyeyim de farklı bir durum. Bir noktadan sonra anlamaya çalışmayı bırakınca hayat daha mantıklı geliyor insanın gözüne :D En iyisi boş vermek oda kendini o şekilde görünce güzel hissediyor :)
Bu yalan dünya için çok saçma sapan şeylerin peşinden koşuyorlar o kdr gereksiz bir durum ki rekabet içindeler hayatın gerçek tadını yaşamıyor kimse insnalar çok değişmiş
İsyanında çok haklısın ama bence insanlar hep aynıydı. Yalnızca bazılarımızın farklı fikirleri var. Dediğim gibi bazı şeyleri oluruna salmak lazım herkesi doğru yola sokmak veya dünyanın yükünü omuzlarımızda taşımak gibi bir zorunlulumuz yok. Biz etrafimizi az da olsa kendimiz gibi insanlarla donattigimiz sürece mutlu oluruz 😊😊