En niye özellikle kaliteli dedin ki ve 135.000 TL'lik alışveriş ben asla yapmam yani yılda bile o kadar harcama yapmam elbiselerimi yılda var ya Bak gerçekten şakasız 10.000 ya harcarım ya da harcama
Nedeni şöyle bak insanlarla sürekli içli dışlıyım giyim konuşma diksiyon çok önem gösteriyorlar ve sen 10 bin tl ye 1 yılı basıl çıkartıyorsun bans da göster lütfen
Hayatım içindeki güzel olunca sen kıyafete bakma ne yapacaksın sen kıyafeti zaten alıyorsun giyiyorsun yani sen sürekli orada burada gezen bir insan olduğun için normal Yani illa hava atacaksın yani
Ayakkabıya 2000 TL verdiğimi düşünmen çok masum max 500 veririm daha da vermem Ben pahalısını falan bakmıyorum güzel sallıyorum ucuz ya da pahalı Bana göre güzel olması
Lan bizde de var herhalde niye takiliyosn böyle şeylere bi tane hayatın var geçici olan durumlar için kendini niye bu hale sokuyorsn bu saçma sapan piskolojik oyunların ebediyen seninle kalacağını mı saniyorsn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
çok abartı bence de
Hayatında o kadar para kazandın mı harcıyorsun. acemice davranış.
Kendi kazancımı yiyorum kardeş başkasının malı degil
O kadar ne aldın gerçekten merak ediyorum boşa masraf
Tişört pantolon ayakkabı saat aldım
Ama güzel şeyler hani kaliteli
Anladık len zenginsin bebee havanı attiysan git şimdi en sinir bozucu tiplerdensin ya
Yok yok vallahi alakası yok arabam bile yok be zenginliğini diyorsun
En niye özellikle kaliteli dedin ki ve 135.000 TL'lik alışveriş ben asla yapmam yani yılda bile o kadar harcama yapmam elbiselerimi yılda var ya Bak gerçekten şakasız 10.000 ya harcarım ya da harcama
Nedeni şöyle bak insanlarla sürekli içli dışlıyım giyim konuşma diksiyon çok önem gösteriyorlar ve sen 10 bin tl ye 1 yılı basıl çıkartıyorsun bans da göster lütfen
Hayatım içindeki güzel olunca sen kıyafete bakma ne yapacaksın sen kıyafeti zaten alıyorsun giyiyorsun yani sen sürekli orada burada gezen bir insan olduğun için normal Yani illa hava atacaksın yani
Hava değil vallahi öyle egolu tiplerden değilim niye anlamıyorsun
Vallahi ben bilmiyorum ben o kadar harcamıyorum Bak mesela bu kışın hiçbir şey olmadı daha yeni Bugün kendime bir parça aldım sadece
Tamam sen 10 bin diyorsun en en kötü bi ayakkabı 2 bin yılda 3-4 tane alsan zaten 10 bin
Ayakkabıya 2000 TL verdiğimi düşünmen çok masum max 500 veririm daha da vermem Ben pahalısını falan bakmıyorum güzel sallıyorum ucuz ya da pahalı Bana göre güzel olması
Tamam aldığın siteyi yaşa mağazayı bana söyle bende alayım
Ben siteden alışveriş falan yapmam çıkarım çarşıya ayakkabıcıları gezer yeraltı magazalarina bakarım
Ben utanıyorum öyle 🙄
Abartma istersen nesin sen altın çocuk falan mı ailen sana nasıl katlanıyo
Yok yok anksiyetem var ondan
Harbi psikoloji bozanan ben giderim giyerim bide bi turlarim nasıl oldu diye ohoo sen dışarıda yemekte yemiyosundur simdi naif adam
Ya şu egolu tavrını bırak anksiyetem var diyorum anlamıyormuşum
Lan bizde de var herhalde niye takiliyosn böyle şeylere bi tane hayatın var geçici olan durumlar için kendini niye bu hale sokuyorsn bu saçma sapan piskolojik oyunların ebediyen seninle kalacağını mı saniyorsn
Geçmez mi
Geçmez ki
Bu dünyada ebediyen kalmayacağına göre onlarda geçici anladın mi
Ya tamam
İşine gelmeyince tamam