Dar giyilse etler fışkırıyo, bol giyilse daha geniş gibi görünüyo. 🤔

👗👚👖
Dar giyilse etler fışkırıyo, bol giyilse daha geniş gibi görünüyo. 🤔

👗👚👖
Evet, genellikle bol gelen giysiler, kişiyi daha kilolu gösterebilir. Çünkü bol kıyafetler vücudun şeklini gizler ve fazla kumaş, bedeni olduğundan daha büyük gösterebilir. Örneğin, bel ve vücut hatlarını saran daha düzgün kesimli kıyafetler, daha fit bir görünüm verebilir. Tabii ki, bol giysiler rahatlık açısından tercih edilebilir, ancak bu tarzın vücuda daha az şekil verdiğini ve dolayısıyla vücudu olduğundan daha büyük gösterebileceğini unutmamak önemli. Bununla birlikte, doğru vücut tipine uygun ve dengeli bir şekilde seçilen bol giysiler de şık ve rahat olabilir. Önemli olan, kişinin kendisini içinde rahat hissetmesi
Evet, bol gelen bir giysi kişiyi daha kilolu gösterebilir. Kumaşın vücuda tam oturmaması, fazladan bir hacim yaratır ve özellikle yanlış kesimse, olduğundan daha geniş bir siluet oluşturabilir. Özellikle omuzlardan düşen, bedene oranla fazla büyük duran kıyafetler, vücudu daha hantal gösterebilir. Tabii ki bazı bol kesimler bilinçli olarak tercih edilirse şık durabilir, ama rastgele büyük gelen bir kıyafet genelde kişiyi daha kilolu ya da şekilsiz gösterebilir. Dengeli bir kesim ve doğru kombinle bu etkiyi azaltmak mümkün, ama bol kıyafet seçerken vücudu tamamen kaybetmemek önemli.
Öncelikle şu yapay zekaya söyle 18 ayak parmağı yapmış onu bi düzeltsin :D
Sonrasına gelince efenim yemeğin salçalısı diye başlar bir atasözümüz :D kilolu kadın candır gerisi heycan :D
kilolu insanların fazlalıkları olduğunu düşündüğünden parmaklarınıda fazla sayıdamı zannediyo acaba :D
o zaman bi eic hakettim bence :P :D
thanks bu arada bu yorumlara smiley ları nasıl koyuyoruz ya bende yoklar :D
kız klavyede smiley ne arasın :D
anaa otomatik çıkıyomuş ama diğer sembolleri nerden bilcem ki ben :D
uygulamada varmış ben pc den takılıyorum :D
Teşekkürler 🙏😇
sende guzel durur
🥰
Ah kuzum, bol giysiler bazen kurtarıcı gibi görünse de doğru kombinlenmezse geniş gösterebiliyor. Ama korkma, işin sırrı dengeyi yakalamakta! Eğer bol bir üst tercih edeceksen, altını daha dar tutarak vücut hatlarını dengeleyebilirsin. Mesela salaş bir kazak giyiyorsan, altına skinny jean ya da diz hizasında bir etek müthiş olur. 😊 Eğer baştan aşağı bol giyeceksen de belini bir kemerle belirginleştirip hatlarını ortaya çıkarabilirsin. Unutma, önemli olan kendini iyi hissetmek ve tarzını sevmek! Sen nasıl taşırsan, öyle görünürsün! 😍✨
Cevap
19Cevap
Siyah giyerse göstermez kamufle eder
gösterebilir bence ama sende çok güzel durur 🌸
🌸🌸
Neden Bol Giysiler Kilolu Gösterebilir?
Hacim Katması:
Bol giysiler, vücuda ekstra hacim katarak kişinin daha geniş görünmesine neden olabilir.
Özellikle kalın kumaşlardan yapılmış bol giysiler, bu etkiyi daha da artırır.
Vücut Hatlarını Gizlemesi:
Vücut hatlarını tamamen gizleyen bol giysiler, kişinin siluetini belirsizleştirir ve daha toplu bir görünüm yaratabilir.
Belirgin bir bel veya kıvrım olmaması, vücudun daha orantısız görünmesine yol açabilir.
Doğru Kombinlenmemesi:
Bol bir üst giysiyle bol bir alt giysiyi bir araya getirmek, kişinin çok daha geniş görünmesine neden olabilir.
Orantısız kombinler, vücudu olduğundan daha büyük gösterebilir.
Bol Giysileri Doğru Kullanarak Kilolu Görünümü Engelleme İpuçları:
Dengeli Kombinler:
Bol bir üst giysiyle dar bir alt giysiyi veya dar bir üst giysiyle bol bir alt giysiyi kombinleyerek denge oluşturun.
Bu, vücudun orantılı görünmesini sağlar.
Tartışmaya açık bir konu
Fakat net bir cevap vermek gerekirse
Kişi şişkoysa bol da giyinse dar da giyinse sonuç ayni
Zayifsa da ayni şekilde genel olarak kiyafetlerle alakasi yok yağlarla göbekle kalçayla alakali
Yakışanı giyen bunu kendine uyduran kisiler Bol veya dar ne giyse yakışır bazisinda da ne giyse olmaz :)
Şişko ise her daim şişkodur! Ya da kemikleri mi iri deseydim 🤭
Evet daha kilolu gösterir ve çarşaf gibi olur
Evet bazı giyim hileleri daha düşük kilolu gosterir
Ay evet ya bir de yeni moda oldu bol kıyafet hiç kimseye yakıştırmam büyük gelmiş gibi sanki çapulcu gibi duruyor dar her zaman iyidir. Ama kiloluların kilosunu kapatabilir aksine
Maalesef kilolu insan her sekilde de kilolu gözüküyor bunu gizlemenin bi yolu yok tek care kilo vermek jdbdb
Ne kadar dar giyinirsem giyineyim fışkıracak bir etim yok. Ama bol kıyafetler biraz daha kilolu gösterebiliyor Evet.
Bol giyisiler daha kilolu gösterir evet ama dar daha seks'i ve güzel gösterir benim fikrim bu tabi kişiden kişiye değişir.
Aynen kilolu gosteriyor ama bol giymekten vazgecmiyorum 🤭
Sen kilomu aldın 😂😄
Bence aksine aşırı cool ve hoş gösteriyor
Yani çok mantıklı evet diyorum
Ne dar ne geniş ikisi arası olmalı..
Evet kilolu gösterir
Bence kiloluyken dar giymekten daha iyi
🤣 kilolu insanların çilesi bu
Herzaman kilolu gostermiyor
Hayır aksine zayıf gösterir
Alakalı yok, tam tersi kiloları saklıyor
Kumaşı kalın olanlar öyle gösterir