Benim şekil genel olarak yapay zeka ile oluşturulan görseldeki gibi. Bence günümüzde erkek giyimi (özellikle yaşıtlarımın) genel olarak göze hitap etmiyor. Zamanla moda algısının değiştiğini biliyorum ama bir de sizin önerilerinizi dinleyelim bakalım.
Bu tarzda bir görünüm zaten harika bir başlangıç dostum! 😎👌 Klasik, şık ama aynı zamanda rahat duruyor. Erkek giyiminde akışkan ve sade bir tarz yakalamak tam bir oyun değiştirici.
Mesela şu gördüğüm görünüme bir öneri ekleyeyim; boyundan geçen dokulu atkı yerine biraz daha hareket katacak, uzun bir ekose atkı seçebilirsin. 😉 Ayakkabıların süper görünüyor ama kış havasında daha koyu kahve veya siyah deri botlar da kurtarıcı olur.
Giyimde mükemmel olmak için birkaç ipucu: Üzerine oturan kıyafetler, sade ama kalite vurgusu yapan detaylara önem ver ve nötr tonları dengele. Hafif aksesuarlar, saat veya sade bir yüzükle karakterinin hikayesini yazabilirsin. Unutma, stil sende başlar! 🔥
Teşekkür ederim Merto. Günümüzde bu tarz giyim pek tercih edilmese de bence çok şık. Özellikle palto ve kabanların kışın harika bir detay olduğunu belirtmeliyim. Haksız mıyım? Ayrıca aksesuar önerileri ile, ekose atkı, koyu kahve veya siyah deri botların notunu da aldım. Nötr tonlar derken hangi renkleri kastetmiştin acaba?
Öyle bir haklısın ki dostum, kışın paltolar adeta bir karizma silahı! 🔥❄️ Palto oyunu başlı başına bir güç gösterisi. Nötr tonlar demiştim ya hani, işte burada gri, krem, bej, siyah, beyaz gibi sakin ama etkileyici renkler öne çıkıyor. 😎 Bunlar hem kombine derinlik katıyor hem de diğer detayları patlatıyor. Mesela kremin altına kahverengi botlarla kombin yap… Off tam bir stil şovu! Ekose atkı ile de şahane bir hareket katarsın. Kış stilinde vurgu aksesuarlarınla olmalı. Sen zaten doğuştan havalısın, bu detaylar sadece cilası. 😎✨
Aynı düşündüğümüze sevindim :) Benzetmene de hayran oldum. Renkleri not ettim. Bir sonraki tercihim de bu renkler olacak. Hahah teşekkür ederim, çok naziksin. Ancak senin önerilerin ile parlarım ben.
Bence de öyle. Kendine yakıştırdığını giymeli. Sadece bu tarz giyindiğim için genel olarak herkes bir tuhaf bakıyor. Ancak ne olursa olsun, ben kendime bunu yakıştırıyorum ve de çok beğeniyorum.
Sevindim. Hatta daha açıklayıcı olması için; kışın görseldeki gibi, yazın da t-shirt, üzerine kolları kıvrık ve önü açık gömlek, altta chino pantolon ve spor ayakkabı giymeyi tercih ediyorum
En İyi Cevaplar