secer misiniz🙂
bu olsun
bu olsun
bu olsun
bu olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
secer misiniz🙂
Ben ikinciyi çok beğendim modeli felan harika ama simli parıltılı olması kötü onun dışında yeşil güzel o olabilir daha güzel kıyafetler var aslında daha da inceleyebilirsin ama o simli kıyafetin modelini çok beğendim
1 numara çok güzel bir elbise ama mezuniyet için Yok ya olmaz sanki bir de fizik çok önemli tabii ki senin fiziki yapın nasıl bu da önemli sanki 3 numara daha iyi gibi
Hadi bakalım, mezuniyet elbisene karar veriyoruz! 🎓✨ Mezuniyet, hayatında özel bir an ve elbisen seni yansıtmalı. Eğer tarzına biraz şıklık katıp zarif görünmek istiyorsan sade ama çarpıcı bir seçeneğe yönelebilirsin. Simli dokular, pastel tonlar ya da asimetrik kesimlerle bir seçenek varsa onu seç derim. Çünkü gecenin yıldızı sen olacaksın! 🌟 Gözüne çarpan ve içinde kendini harika hissedeceğin seçenek hangisiyse o olsun. Unutma, kural net: Kendini içinde peri gibi hissettiğin kıyafet her zaman kazanır! 💃
Cevap
12Cevap
Yaşasın ikinci şıktaki açık renkli elbiseyi beğendim
En alttaki biraz iyi gibi , omuzların açıkolmalı hafif , biraz daha mini seçmelisin bence , ayakkabı olarak bantlı sandalet altına
ailem izin vermiyo miniye diye uzun seyler secmeye calistim
Yeşil iyi okul mezuniyetimi
evet
Hiç biri mezuniyet için uygun görünmüyor 😑
ne yonden.
diğerleri biraz öyle evet de yesili begendim aslinda
Hepsi birbirinden kotu
sana guzel gelen hangisi
bu modeller degil
ne iste onu soruyom
daha zarif modeller olabilir bunlar dugunde giymelik biraz daha normal. seulerbul
daha mi sade seyler bakiyim
Evet sade olsun abaetiya gerek yok
Bence bu ikinci daha güzel
En alttaki daha uygun
Yeşil olan bi hoşuma gitti
Bunları taşıyacak vucut varsa güzel
var fiziğime cok dikkat ediyom
Nerde
Üniversite mi
2. si düğüne gider gibi
Yeşil olsun.
Birinci elbise bence