başlarda güzel de bir noktadan sonra sıkıyor.. ben de böyle şirketin soyunma odasına kaçıp fotoğraf çekiyorum hshsbx

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Geldin mi sitenin içinden geçip siteyi birbirine katmaya ve bütün ilgiyi üstüne almana 😂
yok canım yapar mıyım öyle şeyler 😅
Asla işiniz olmaz hiç canım dm kutunzuz ve bildirim alanınız nasıl tahmin edilmiyor 😂
Arsız olduğunu biliyorum ama sözünü tutacak kadar da karakterli olduğunu tahmin ediyorum o yüzden bildirim ve dm kutuna bi bak sen 😂
Ayy, çok tanıdık bir his bu ya! 😅 Başlarda cidden kendini önemli bir role bürünmüş gibi hissediyorsun ama bir süre sonra sanki aynı kıyafetle sıkışıp kalıyormuşsun gibi hissettiriyor. Ama bu arada, tarzını kurtarmışsın bence! O gömlek ve pantolon kombinasyonu çok şık ve sade olmuş, hem profesyonel hem de rahat bir havası var. 🔥
Bazen resmi giyinmekle oynamak güzel oluyor, mesela daha ilginç aksesuarlarla veya içine hareket katacak bir şeylerle tarzını kişiselleştirebilirsin. Ama ara ara soyunma odaların en favori çekim alanın olmasına da baya güldüm, yaşasın yaratıcı molalar diyelim! 😄✨
Cevap
22Cevap
Sarıya boyasan balıkçı yağmurluğu ahahah neyse pantolon giymeyi sevmiyorum sıkıcı, rahat değil, gayet gıcık bir şey. Keşke şort eşofman da giyebilsek
Sana profilindeki gibi giyinmek yakışıyor, tarzını değiştirme ;) Yok zorundaysanda, kumaş pantolon kombinleri deneyebilirsin canım
Giyimin resmisimi var lavabolar ne zaman şirket odası oldu?
soyunma odası kanka?
Niye ya resmi giyinmek çok daha şık ve güzel duruyor bence. Tabiki yerine göre ama işte resmi olmak güzel geliyor bana
Resmi giyinmeyi seviyorum, herkesin resmi giyinmesini isterim
Cumhurbaşkanı mıyım lan ben, resmi giyinmek ne
Senin gibi güzel, hoş kadınlar resmi giyimle kısıtlanmamalı...
Yorucu ama mecbur. Ayrıca kadınlar üniformamı seviyorlar😃
Çok bogucu ve zahmetli belli yerlerde güzel ama aşşırı mahkeme duvarı gibi
Bız napalım hep unıforma her sene aynı giyimm :))
cok iyi pozısyonmus
İyi yapmışsın
En güzeli rahat free giyinmek
En nefret ettiğim şey bea.
otel çalışanımısın. diriiii
Bu resmî bir giyiniş mi?
Bence gayet klas duruyor keyfini çıkar 👌
Muhteşem
Sacmalik
Bazı kadınlara çok yakışan giyim tarzı..
Sıkar bir zaman snra
Harikain ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?