daha önce tek gecelik birlikte olduğum bir hatun erkekte kılı sevdiğini söylemiş bana da pek inandırıcı gelmemişti hatta bende aldırmayı düşünüorum deyince o ne öyle kız gibi falan demişti ve kıllarımla oynuodu :D şaşırmıştım gerçekten merak ettim genel kanı nedir acaba?
Cevabın nedir?
kesinlikle kıllı olmalı bir erkek. kıllı derken öyle orman kaçkını gibi değil tabii ama. bacak-kol-göğüs kılı hoşuma gidiyor benim. ve tabiikiii sakala da bayılırım ama yine kıvamında olacak, uzun değil. omuz-sırt-el kılı hoışma gitmez benim de. el demişken her erkeğin elinde azıcık kıl oluyor ama uzun uzun çoksa hoş olmuyor o şekil.
22 Yorumla- +1 yıl
Erkekten anlıyorsun.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKılsız erkek olcaksa bayanlara ne gerek var 😁
74 Yorumla
Soran+1 yılkılsız erkek = bayandır tezine ulaşıorum bundan helal olsun:)
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle 😄👏
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler :)
Soran+1 yılSaygı bizden :)
+1 yılNe yapak yani Allah vergisi doğuştan Yün kazaklarımız varsa ne yapalım :) valla kıllarımla gayet mutluyum bir kere kolumun kılını alayım dedim Dövme yaptırdıktan sonra vazgeçtim bir daha almadım kılsız erkek mi olur la
10 Yorumla
Kıllı erkek iticidir nefret edilme sebebidir bnde de fazla kıl var hem tipten hem boydan hemde kıllardan kaybediyorum düşün artık Allah belamı doğuştan vermiş her türlü kusur var bende
02 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim hiç sorun değil memnun değilsen lazer yaptır bu kadar kötüleme kendini allah herkese bir güzellik vermiştir mutlaka
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbayanlar benim sırtımda hayvan gibi kıl var gögsümde kolalrım da hatta bir sevgilimin omzuna kolumu attığımda kız dedi bune böyle saçım gibi kol kılın var demişti hani bence kol gögüs omuz sırt kılı çok kötü duruyor ben bundan dolayı alcam sizce bayanların tepkisi ne olur?
00 Yorumla
+1 yılKılsız erkek ne ya cidden kadın gibi erkek dedigin biraz kıllı olcak tüysüz erkek hiç cekilmez
82 Yorumla
Soran+1 yılway kardeşim benim ya erkeklerin umudusunuz siz :D
- +1 yıl
Sakın aldırmayın he böyle güzelsiniz siz :)
+1 yıltabii ki kılsız. Kim ayı gibi herifle yaşamak ister ki
49 Yorumla
Soran+1 yılçok kırıldık çook :(
- +1 yıl
sen de al bebek. biz acı cekiyosak siz de çekin <3
Soran+1 yılhem mazosun hem de sado :O kıl anlatılmaz yaşanır:D
- +1 yıl
kol ve bacak dışında -abartma ama hayvanlaşmayalım- her yeri almalısın bebek. biraz da kas yap, bütün kızlar senindir.
Soran+1 yılkollarda çok az bacaklar malum göğüsde malüm fiziğim 1.88 88 kilo kaslarım da iyidir yinede kıl sorununu çözmemmi gerekiyo hepsinin benim olması için :P
- +1 yıl
teşekkürler bebek.
Evet aynen öyle. benim gözümde cillop gibi erkek olursun ama diğer kızları bilemiycem. zevkler renkler hani..
Soran+1 yılyapma kunti etme kunti ne yaptın sen kunti:)
Erkek killi olur kardesimm döşü killi olmayan adama adam. denmezz 😂 oyle maymun gbi degil amaa
47 Yorumla- +1 yıl
Harika yorum
Soran+1 yıleywallah cansın can :D
- +1 yıl
tam benı tarıf ettın :D:D:D:D
Tabikide kıllı kadın doğru söylemiş erkek dediğinin kılı olacak arkadaş
38 Yorumla
Soran+1 yılbunu diyen kadın ağda yaparken görüldü :)
Soran+1 yılöyle tabi canım sakalın da bir onuru var hey gidi o eski kaytan bıyıklı babalarımız:)
Soran+1 yılöylede bu ara fazla popüler oldu banada çok popüler olan şeyler itici gelioo sakalı çok severdim hep bırakırdım şimdi soğudum :D
Soran+1 yılşimdiki sakal bırakan tayfanın genel profili ağır abiden çok concon tipte olanlar:) bakıosun bir tomar sakal bir konuşuo verecek gibi komik oluo :D
omuzlarda ve sirtta olmasin da gerisi killi olsun, bence makbuldur.
22 Yorumla
Soran+1 yılyani demi hepten silmeye gerek yok
+1 yılKıl iğrenç ya. Kızların kafası güzel. Tabi ki kılsız. Onlar evlensin o zaman mağara adamları ile taşlarda bize kalsın asdf.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok fırsatçısın :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kiza katiliyorum erkek dediğin kıllı olur biraz ele avuca gelir okşar -abarti olmamak kaydiyla tabii- bir bayan elinin altnda bir erkek olduğunu hissetmeli bence de. Kılsız ne ya gercekten kız gibi?
15 Yorumla
Soran+1 yılalla halla ben genelde kıldan tiksinir kızlar diye bilirdim baya yanlış biliyormuşuz vay bea sanada eywallah:)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Cevap sahibi+1 yılAynen ;) :D
Soran+1 yılyok yaw utandığımdan gizliye aldım :)
+1 yılKiz gibi olsun demiyorum ama ormandan kacmis ayi gibi de olmasin. Tam ortasi iyi.
21 Yorumla
Soran+1 yılayı gibi terimler yakışıomu hiç sizn gibi hanmefendiye çok ayıp :P
Göğsünde ve sırtında olmasın yeter çok gıcık oluyorum öyle hem abartılıda olmasın adamlamı birliktesin kıllarıylamı anlaşılsın biraz :)
12 Yorumla
Soran+1 yıltmam sevmion da gıcık olmak nie günahımız ne:(
Kişiye göre değişir ama çok fazla kıl itici ve rahatsız edici durabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılyani sırttaki kıllar biraz abartı oluo ama göğüsdeki iyi anladığım kadarıyla kızların yorumundan
Cinsellik konusunda 306 cevap paylaştı. ya alacak ya da başım ağrıyo bugün dfghghj bilmem anlatabildim mi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha senden korkulur tavuğa çevirirsin insanı :D benim deilmi vermicemm vermicem vermicem
+1 yılDösü gilli olsun topragam dokundukca icim ciz edecaak derdi akasya duraginda ki saitin anasi 😂😂 fazla killi olmasin
22 Yorumla
Soran+1 yılrecep ivedik de diodu ya gadın böle gabarırr erkeğin kıllı döşüne bahtıkkça erkek gelir böle bahh döşümeebahh döşümee diyee:D
- +1 yıl
Ahah 😂😂
Kizlar killi sevmez haci o yüzde 20 lik kesim bende aldirmayo düşünüyorum da kedni goz zevkim icin kizlar icin değil
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende senin gibi düşünüyorum spor yapıosun altta baklavalar var ama kıldan görünmüyor:D
- Cinsellik konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılErkekte;
1 sakal kesin olacak
2 Kolda da olacak
3 göğüste de az olsa olmalı bence
Kıl sevmeyen kızları da hor görmeyin biz nasıl kızlarda sevmiyorsak onlarda biz de sevmeyebilir02 Yorumla
Soran+1 yılaklıselim bir yaklaşım ama kızda olması abes duruyor erkeğin doğası buna müsait
- +1 yıl
Orası öyle
bazıları ıyyyy falan yazıyor abartıyor erkeğin doğası müsait.. ama şöyle de bir durum var dikkat ettim de dünyada bizden başka bir ülkede erkeğin bu kadar kıllı olanı veya saçı kel olanı yok gibi geldi.. sanki kellik Türklere mahsus gibi.. kıllı olmak da öyle :D
Benim killi erkek cok hosuma gidiyo zevk meselesi kilsiz erkekk kari gibi geliyo bana 😄
06 Yorumla
Soran+1 yılkılsız erkek gereksiz erkekk bence de :D
- +1 yıl
Bende tüy yok kas olunca kaslı erkeklere bakmaktan kendinizi akamiyorsunuz sonra :))
Soran+1 yılaferin sana kanma o akbabalara :D
+1 yılbel üstünde olmasın. kollar hariç. hele elde hiç. bacakta olabilir birde
01 Yorumla
Soran+1 yılkılsızcılar türemeye başladı :D
Killi erkek mi oluryaaaaa abi erkek dediğin killi olcak işte okadar ☺☺☺☺
23 Yorumla
Soran+1 yılbunu anlayamadım mazur gör:D
- +1 yıl
Error verdim. :D
+1 yılherşeyin fazlası yaramaz o ne öyle bazıları bildigin goril sanırsın hayvanat bahcesinden kaçmış ama kaymak gibide erkek olmaz yani o zaman ne diyoruz "az kıllı olsun benim olsun" :))))
21 Yorumla
Soran+1 yılmakul bir tercih ne onunla ne onsuz:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkeğin göğsünde sırtında kıldan hoşlanmam kollarında olabilir ama abartı olmamak şartıyla :D zaten şuana kadar ki sevgililerim istediğim gibiydi şükürler olsun :D
05 Yorumla
Soran+1 yıliyide öyle daha kötü kollarda sadece kıl daha şekilsiz
Cevap sahibi+1 yılYoo şu an konuştuğum adamın sırtında göğsünde kıl yok sadece kollarında var bide bacaklarında yanlış anlama fotosundan gördüm gögsünü ve sırtını kollarınıda kendisi göstermişti :D zaten erkeklerin üst kolunda değil alt kolunda kıl oluyo :D
Soran+1 yılkonuştuğun adamı sevsinler senin:)
Cevap sahibi+1 yılSorma ya şimdi nerden geldi aklıma :D çok yakışıklı birisi taş meteor hey yavrum hey anlatasım geliyo bir anda neyse kusura bakma ahhaha :D
Soran+1 yılanlat anlat nasılsa gizlidesin kimseler duymazz :D meteor yağmuruna tutulmuş sen var ya:)
Kılsız isteyen kızlarında , orman kaçkınlarıyla evleneceklerini çok iyi biliyoruz , İnşallah Recep İvedik gibi adamlarla evlenirsiniz 😁😁
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah amin kıl temizlesinler akşama kadar:D
kardeş bazıları kıllı kalıplı maço erkek seviyor bazıları da kılsız babyface falan filan değişiyor yani (bu soruya niye cevap verdim hiç bilmiyorum)
02 Yorumla
Soran+1 yılkılsızsın sen dimi :)
biraz kıl olmasını tercih ederim tahrik oluyorum :D:AS. DD
11 Yorumla
Soran+1 yılgözlerim yaşardıı :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZevk meseles, bir yakın arkadaşım erkeğin kıllısını seviyor, bense hiç sevmiyorum...
039 Yorumla
Soran+1 yılzorla da sevdiremiyoruz ki umarım geçte olsa doğru yolu bulursun:P
Cevap sahibi+1 yılNapayım şekerim, dilime takılıyor... ;)))
Soran+1 yıloww dilimizi çok kullanıyoruz anlaşılan :))
Cevap sahibi+1 yılEvet , hemde itinayla :)
Cevap sahibi+1 yılİyiyim canım, seni sormalı?
Soran+1 yılsor bakalım kılsızmıymış öyle konuşş :P
Cevap sahibi+1 yılÇok geçmiş olsun keremcim :(((
Cevap sahibi+1 yıl:))
Soran+1 yılgizliden nasıl tanıdınız birbirinizi onu ayıkamadım :P
Cevap sahibi+1 yılOrasını bende hala çözemedim ama Keremcim beni hep buluyor :))
Soran+1 yılvalla şüphe uyandırıcı yerinde olsam keremden korkardım :D
Soran+1 yılvalla şöyle bir yorum yapayım tanımıorum ama bu kadar kısa konuşmadan hakikaten dediğin tarzda birisi olduğunu belli etti bence :D ama sana da helal olsun sen de de var bir cevher:D
Cevap sahibi+1 yılBilakis, ben Kerem gibi dürüst adamlardan korkmam... :)
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=8DOyqUU6T-o
arar bulurum izini...:)
Soran+1 yılkerem sana karşı birşeyler hissediyor olabilir ama sen ztn bunun farkındasındır :D
Cevap sahibi+1 yılİşte Kerem böyle bir adam, doğal, samimi, sıradışı, biraz deli, çok zeki, sıradışı... ;)
Soran+1 yılsizin gibi insanlarla tanışmak isterdim aslında çok ilgi çekici geldiniz :)
Cevap sahibi+1 yılHangimiz ;) Ve neden?
Cevap sahibi+1 yılOyyyy kubanlar olurum, yeter ki sen utanma :)))
Soran+1 yılikinizle de çünkü sırlarla dolu görmüş geçirmiş muhabbetli ve zeki insanlarsınız gibi geldi
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederiz :)
Soran+1 yılsen keremin sığınağısın bence kerem sana ihtiyaç duyuor sende ona hep destek oldun olmaya devam da ediosun ama bence engeller var aranızda bildimmi?
Cevap sahibi+1 yılOoowwww şimdide sen utandırdın beni keremcim :)
Cevap sahibi+1 yılAanaliz yeteneğin kesinlikle var ama inan biz saadece yorumlarda böyleyiz, ne olduğumuz, nasıl olduğumuzu bizde bilmiyoruz... :)
Cevap sahibi+1 yılYok yaaa sen koçsun, bir akreple baş etmek zor olmamalı senin için ;))
Soran+1 yılbelkide burada kendinizi özgür bulduğunuz için rahatça konuşup istediğiniz şekilde davrandığınız için kendinizi bulma evreni gibi geliyor size günlük hayatınızı unutuyorsunuz ama değişiksiniz yani o kesin :D
Cevap sahibi+1 yılEvet deli olduğumuz kesin :)))) Sende olayı duygusallaştırma, biz böyle iyiyiz :)) Demi keremcim ?
Soran+1 yılpekala gençler yormayacam sizi aksi takdirde bünyeniz kaldırmayabilir:D ama keremin seni bulmasını hala merak edioyorum bu ustalığı öğrenmek isterim:D
Cevap sahibi+1 yılAdam hafiye gibi, bazen mit, mossad, cia, fbi dan mı diye şüphelendiğim bile oluyor :)))) Bence çok zeki ve dikkatli, detaycı, çok fena çookkk ;)))
Soran+1 yılsende az değilsin yani bu adamı döndürmeyi başarıosun etrafında bence meziyet budur :d
Cevap sahibi+1 yılAaa aşk olsun, ben bişey yapmıyorum, hatta benim ne manyak olduğumu o biliyor :))))
Bir erkeğin döşünde ve kollarında kıl olabilir ama diğer uzuvlarında değil bnce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kız olarak kıllı olduğum için mümkünse kılsız olsun
18 Yorumla- +1 yıl
:D:D:D:D
Soran+1 yılbizim saflara geç kız çabuk:)
Cevap sahibi+1 yılNe dedin şimdi :D
Soran+1 yıltamam şakaydı vee bizden braun silkepilmidir nedir ondan kazandınız güle güle çekin kıllarınızı:)
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesiz
Soran+1 yılşakaydı kızma :)
Cevap sahibi+1 yılensesinde çok varsa sırt ve bel kısmında çok olabilir.
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsakalımı kesecem dediğimde öldürürüm seni diyen kız olmuştu :)
10 Yorumla biraz kıl olcak erkek dediğinde tabi ;)
21 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılistediğimiz gibi olacaksa kılsız olsun :D
03 Yorumla
Soran+1 yılolmucaksa
- +1 yıl
olması lazım :D
Soran+1 yılnolamazz :P
sırtında omzunda felan olmasın yeter
22 Yorumla
Soran+1 yılyüzünde de olmasın dimi :)
+1 yılHiçbirnizi sevmiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yıltamam biz ölelim o zmn sen kuruyup kal öyle :)
- +1 yıl
Bikaçınız yaşasın sevmesem de :P
Soran+1 yılbirkaç kıllı adam :D
- +1 yıl
Artık mitoz bölünürsünüz :D
+1 yılSerkan senmisin la :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbilemedin:)
- Cinsellik konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılRecep ivedik tarzında sevenler var mıdır acep. :D
12 Yorumla
Soran+1 yılher körün bir alıcısı vardır mutlaka :)
- +1 yıl
Bence de kanka.
+1 yılKilsiz tabii o ne oyle orangutan gibi iyy
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu duymamış sayıyorum bak:)
Bu soruya bir anket koysaydın daha iyi olurdu
00 Yorumlafazla olmamak şartıyla kıllı :D
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel tercih kutlarım :)
+1 yılBro yorumları okudum da millet uçmuş.
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla bende şaşırdım hea:d
- +1 yıl
Hayırlısı diyip bir cigara yakalım.
Soran+1 yılçeeek :)
Kilsiz erkekten killi kadindan korkacaksin guzelim
03 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru bunlar bir takım uydurmalar:D
Soran+1 yılvalla gördüm inanmıcan ama :D
Kılda keramet olsa gotte çıkmaz :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılaa ayıp sen kılsızsın kesin:D
Soran+1 yılvay aranılan erkekk :)
Kilsiz😂😂
120 Yorumla
Soran+1 yılgit burdaaan giitt :D
Soran+1 yılhee sen acıyı paylaşmaktan bahsediyorsun :) bu şarkı tüm ağda madurlarına gelsin -- hepimizzz gardaşızzz bu gavgaa ne diyee
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=PS3N5IhwUbM bu şarkı size gelsin o zaman gsgsgxhhx😂😂
Soran+1 yıloo valla çok iyi tercih eski ezelcilerdensin sende sevdim :)
Soran+1 yılvalla şarkıyı dinledim şimdi maziye götürdü beni saol :D
Soran+1 yılbundan sonra plakçıbaşım yapıorum seni çal meyhaneci
Soran+1 yılyolla bakalım neler varmış elinde:D
Soran+1 yılolmadı çikoo yakışmadı teoman vakti deildi hoparlör kulağımı patlatacaktı :D al bunu dinle o zmn misilleme yapıorum sana https://www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=7PCkvCPvDXk bunu dinle 😁
Soran+1 yılbu şarkıdan bıktım ya bu ara çok çaldı :D bana bilmediğim birşey yolla:D
Soran+1 yılteomanda kolpa ama ya:D
Soran+1 yılne için?
Ighhhhh
02 Yorumla
Soran+1 yılkılsız demenin yeni anlatım şekli :)
Göğüs kısmı kılsız
02 Yorumla
Soran+1 yıltam yeri halbuki:)
Köse olmamalı..
12 Yorumla
Soran+1 yılgerisi teferruattır :)
Cinsellik konusunda 348 cevap paylaştı. Iyy kılsız tabii
14 Yorumla
Soran+1 yılumarım kocan kıllı olur:)
Soran+1 yıldemicem gör gününü hergün evde kılları temizlersin inşallah:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbokluda sidikliyi begenmiyor begenmeyenlerin
06 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha valla gece gece güldürdün beni:D
Cevap sahibi+1 yılneymiş kılsız olucak tavuk mu tuysüz olucak erkek adam kıllı olur tavukda bile tuylu hali güzel duruyor ama tüyü yolunca güzel durmuyor
Soran+1 yılçok haklısın gel de bunu anlat işte bilmzelerki tavukmuyuz biz:P
Cevap sahibi+1 yılrabbim kınayanın başına vresin bazıları kılsız ister recep ivedik gibi biriyle evlenir
Soran+1 yılaminnn kıllarımızda boğulsunlar emi :)
Cevap sahibi+1 yıl:))))))))
Kıllı tabiki:D
11 Yorumla
Soran+1 yılbaşka seçeneği saymıoruz biz :P
kılsız olcak
00 Yorumlaiyiki babyface im :D
06 Yorumla
Soran+1 yılyakında sakalım niye çıkmıyo diye jilete başlarsın ama:)
Soran+1 yıl(düşünce bulutum) lanet olası herifin tek bir kılı yok ulan burada kızlara kılı sevdirmeye çalışırken nerden çıktı bu babyface :D:D
Soran+1 yılestetik olursun sıkıntı yok :)
Kilsiz
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği