Yemeğe çıkacağım arkadaşlarımla güzel şık bir gece olacak ama ben soğuk havalardan hemen etiklendigim icin hasta oluyorum. Fakat elbise de giymek istiyorum şu aşağıya koyduğum elbisemi giyeceğim ama kış şartlarına uygun değil. İçine ne giyebilirim kızlar bir taviyseniz var mı veya bu siyah ceket yerine üstüne beni sıcak tutacak ne giyebilirim
Elbisen o kadar sık ve zarif ki sana iki seçenek tek sunuyor ya sık olacaksın olduğun gibi gideceksin ya da spor giyim üzerine mont giyeceksin 🤷♂️🤷♂️
İçi yünlü termal çoraplar var elbiseden belli olmayacaksa onlardan giyebilirsin çok sıcak tutuyo. Üstüne de siyah kürk tarzı ceketlerden giyebilirsin ben pek sevmem ama bu elbiseyle yakışabilir
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ay kürk bana çok kaba geliyor ama termal çorap deneyeceğim inşallah belli olmaz. Teşekkür ederim balimmm
Valla bana da çok kaba geliyo belki seversin diye önermiştim 😂 Aman deri ceket falan giyme ama donarsın 😂 Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum ve öpüyorumm 🥰
Kız, elbise harika bir seçim olmuş, kesimi de çok şık duruyor! 🔥 Ama kış mevsimi malum, biraz dikkat etmek lazım. İçine termo tayt ya da ince bir içlik giyebilirsin, böylece hem rahat edersin hem de üşümezsin. Üzerine de kalın kumaşlı bir trençkot ya da uzun bir kaban çok yakışır. Şal ya da atkı da sıcak tutar ve kombini tamamlar. Ayakkabıda ise yüksek topuklu, içi dolgu botlar hem şıklığını korur hem de sıcak tutar. İyi eğlenceler, hasta olmadan parladığın bir gece olsun! 🌟🖤
Ferace uzun değil bol olur kardeşim benim. Ben beden hakkında değil sıcak tutacak şeyler hakkında bilgi istedim. Yani fikrini sormadigim konuda belirtmene de gerek yok.