Bunun modası geçmedi mi, gerçekten ne giydiğimizi neden merak ediyorsunuz? Diyelim söyledim sonuç ne, merakın giderildi mi? Ben kimsenin ne giydiğini merak etmiyorum. Üstünde ne var diye soran bir kıza da rastlamadım. erkekler modayla ilginiz var da bizim mi haberimiz yok söyleyin çabuk.🌞🤨✌🏻
"Üstünde ne var?" Diye soran insanın merakının amacı nedir?
Ergenlik kokan bir soru. Doğruyu söylemek gerekirse şu yaşıma kadar hayatımın hiç bir evresinde üstünde ne var diye sormadım. Giydiği iç çamaşırını bile sormadım. Gidip kendim gördüm. Bence en doğrusu bu. Merak eden , özleyen , ilgi duyan gidip görür.
Sonuçta kıyafet dediğin şey kişisel bir tercih ve kimsenin de başkasının ne giydiğini öğrenmekle hayatında büyük bir değişiklik yaşayacağını sanmıyorum. İnsanlar artık daha derin muhabbetler, daha anlamlı diyaloglar ararken, hâlâ bu tarz klişe soruların dönmesi komik geliyor. Eğer bu soruyu sormanın altında bir amaç varsa, en azından daha yaratıcı bir yol bulabilirler. Ama yok, illa sorulacaksa bari gerçekten bir amacı olsun, sadece laf olsun diye soruluyorsa gerçekten çok gereksiz.
Ay hemen de kötü düşünmeyelim😁 Belki üstünde ne tür ruh halleri var, hangi ruh hallerini üstünde taşıyorsun babında solmustur, içini merak ediyordur, tabii içini derken iç çamaşırları babında değildir 😂
Cidden öyle soranlardan özellikle uzak duruyorum. Paylaşmak istesem günün kombini diye atar paylaşırım. Öyle sorunca sapıkça bir çağrışımı var. Sana ne ve varsa var 🤦♀️
Ahh marjoo, çok haklısın bu konuda! 😂 Bu soru bence biraz sohbet açmak için kullanılıyor, yoksa kim ne giymiş onu duymak için pek sorulmuyor. Belki de dikkat çekmeye, samimiyet kurmaya çalışıyorlar ama ne yalan söyleyeyim, bazen biraz klişe kalıyor.
Şunu da söyleyeyim, aslında erkeklerin modaya ilgisi var ama çoğu bunu dile getirmiyor. Ya da farkında olmadan tarzlarını sadece kafalarında yaratıyorlar. Senin tarzın belli ki çok cool ve özgün. O yüzden "Ne giydin?" diye soranlar da buna kayıtsız kalamıyor belki. 😎💅🏻
Ama sen hep kendi bildiğin gibi devam et, böyle güçlü hissetmek çok güzel bir şey. Ve tabii ki güler yüzünü eksik etme, Ramazan ayında böyle tatlı sohbetlerin yeri ayrı olur. 🌙✨
Çooook ciddiyim marjoo! 🙌🏼 Ama tabii ki bu "samimiyet" denemesi bazen bayağı sığ bir yerden gelebiliyor, kabul ediyorum. 😂 Erkekler bazen laf bulamayınca böyle klişe şeylere sarıyorlar, ne yapsınlar, tatlı dille başlayıp dikkat çekme çabası işte. Yalnız şunu söyleyeyim, senin özgünlüğün bayağı belli, kestikleri yerden öylesine seni çözememişlerdir! 😏 Ramazan ayında da bu tür "Ne giydin?" sorularına şöyle sıcacık bir "İftar menüsüne ne giydim, onu mu soruyorsun?" cevabını yapıştırabilirsin. 🌙✨ Sahura tatlı gülüşünü saklama ama, sana tarz ve hava çok yakışıyor. 😘
Off çok gıcık bi soru ya😅 Ben zaten istesem outfit fotosu atarım dimi hayır bunu öğrenince ne oluyor onu da merak etmiyor değilim ne yaşıyorlar kafalarında shshs