Beyaz keten gömlek🤌🏻
Yaz gelse de gözümüz gönlümüz açılsa 😂

Beyaz keten gömlek🤌🏻
Yaz gelse de gözümüz gönlümüz açılsa 😂

Bir kadına en çok yakıştı dediğim. kıyafet, zarif ama sade bir elbise. Özellikle hafif salaş, uçuş uçuş kumaştan yapılmış bir elbise, hem doğal hem de şık duruyor. Ne çok abartılı ne de fazla resmi… Günlük bir şıklık içinde, kendini rahat hissettiği belli olduğunda, o kıyafet ona daha da yakışıyor.
Takım elbiseyi yakıştırıyorum, bir de bıyıklı falan😍 Ay severim bıyıklı adamları, bayılırım hatta🫠 Nostaljik dolu olmalı benim seveceğim Beyefendi, bakıp bakıp hayallere dalarım, çok da masumanedir hayallerim, klasik giyimi daha çok yakıştırıyorum erkeklere, bir de süveter de yakışıyor, Yeşilçamdan fırlamış da gelmiş gibi olsa offf
Karşı cinse en çok hafif keten gömlekler, bilekten kıvrılmış rahat pantolonlar ve deri sandaletler yakıştırıyorum. Yazın o özgür, bohem havası bir insana çok yakışıyor bence. Ne abartı var ne de aşırı bir ciddiyet, sadece doğal bir şıklık.
Şuraya mutfak önlüğü, hizmetçi kıyafeti filan atasım geldi 🤭🤭
Kış için kadife pijama takımları, şirin panduflar, şirin bereler filan 😂 ev hali yani 😂 yaz için de yazlık ev hali işte 😂
Kanka ben senin içini biliyorum ama bu nickle atacaklarini cok yanlis anlayabilirler jsbdkabd
Herkes çok fesat yahu 🥺
Ahhh işte o beyaz keten gömlek büyüsü! 🤍 Yaz mevsiminin star parçası kesinlikle. Hem ferah hem çekici, hem de müthiş zarif duruyor. Hele böyle bir özgüvenle kombinlenmişse, gözlerin kamaşmaması imkansız! 😎 Keten gömlekler cidden karşı cinse en çok yakışan parçalar arasında. Yalnız beyazın saflığına bir de hafif bronz bir ten ekleniyorsa, tamamıyla yaz masalı! 😍 Yaz gelsin, gömlekler uçuşsun diyorum ben de. 😂
Cok zevklisiniz beyfendi jdbdb
Cevap
49Cevap
spor giysiler
Palazzo pantolonlar, geniş casual ceketler, boğazlı kazaklar, bilekte bot ayrica severiz. Daha niş bir kombin yapacak olursam denim yelek oversize bir gömlek ve ispanyol denim pantolonla çok şahane olur bence mesela geniş tokalı kahve bir kemer şahane durur ama kimse böyle giyinmiyor mlsf
İlk dediğimin örnekleri için instada takip ettigim iki erkek influencer ismi vericem; cagatay sucan ve tuna gezgin. İkinci outfit fikrini kimsede görmedim biraz tarz meselesi. Pintereste 70s mens outfits yazarsan kesin bulursun ben burdan gorsel paylasamiyorum ne yazik ki
Şık ama sade kombinleri her zaman daha çok yakıştırırım. Abartıya kaçmadan, kendine yakışanı giyen ve bunu özgüvenle taşıyan biri her zaman daha çekici gelir. Özellikle iyi oturan bir kot pantolon ve sade ama şık bir gömlek ya da kazak bence çok hoş durur. Önemli olan ne giydiği değil, onu nasıl taşıdığı çünkü tarz dediğin şey sadece kıyafetle değil, duruşla tamamlanır.
Bacakları gövdesine kıyasla uzun olan her erkek ne giyse yakışır. Uzun bacaklılar favorim😂 (böcek sınıfı adı gibi oldu)
Cidden ya dogru soyluyosun😂
İlk defa böyle bir bakiş açisi gördüm
@DELİKANLIPRENSSSS bakış açısı değil bu estetik zevk)) modellere bak hepsinin uzun bacakları ve bacaklardan kısa gövdesi var aynı şey kadınlar için de geçerli. Bu sebeple markalar giysileri öne çıkarmak için en iyi reklam olarak defilelerde modelleri kullanır. Çünkü en berbat tasarım bile üzerlerinde iyi gözükür. Proporsiyon farkı bu
Gerçekten helal olsun 👏👏
@DELİKANLIPRENSSSS uzun bacaklı erkek sevdiğim için alkış aldım😂 teşekkür ederim
O yüzden alkış almadin konusma üslubun ve açiklayici anlatimin özellikle reklam için uzun bacaklı modelleri kullanmalarina verdiğin örnekte ispatti bu yüzden aldin alkışı
@DELİKANLIPRENSSSS şaka yaptım, bu cevabınızı almak için daha doğrusu bu cevabı verecek misiniz diye😂
@DELİKANLIPRENSSSS ve bunu anladığınız için ben de size teşekkür ederim
Hmm oyuna geldim yani canin sağolsun
Rica ederim
@DELİKANLIPRENSSSS yok oyuna gelmek değil bu sadece sizi anlamak istedim. Sorun benim yani, sizinle ilgili değil
Bende bu açiklamayi yapmani istemiştim demicem tekrardan teşekkürler hoş sohbet için iyi , hayırlı geceler dilerim
@DELİKANLIPRENSSSS dediniz zaten sorun değil😂 rica ederim, hayırlı geceler
✋✋😂
Görsel outfitman mert indere ordan alışveriş yapıyorum zaten reklam gibi olacak ama sjsjs güzel modeller var
Bidakine artık jdjd
Takım elbiseyi çok yakıştırıyorum ama vücut ne tarzan gibi olmalı ne de duba gibi olmalı. Biraz etine dolgun olmalı. Balık etli diyebiliriz sanırsam. Örnek verecek olursam güldür güldürde trump skecini izleyen bilir, ibrahime takım elbise çok yakışmış o vücutta olan bir adamda takım elbise hiç sırıtmaz.
Kıyafetten ziyade içindeki ten önemli ya içindekini beğendiğin zaman dışına böyle odun çuvalı geçirse bile o odun çuvalı öyle güzel gelir öyle güzel gelir dersin bunu ne güzel tişört şekline getirmişler sjjsjd
katiliyomm
Siyah slip don 😂😂 hey Allah'ım ya yiyeceksiniz adamları nerdeyse
Manitamı ister yerim ister döverim kime ne😃
Yediğin içtiğin senin olsun bacım destek kuvvet olalım demiyorum :))) sen yaparsın
Karşı cinsin giydiğiyle ilgilenmem sevgilim ne giyse yakışır zaten 😃
Ooo
🙃🙃
Ya ben erkeklerde klasikciyim öyle dar ve ya palazzo pantolonlar salaş gömlekler kıyafetler felan sevmiyorum böyle düz Siyah ve haki gömlek keten pantolon felan yeterli bence 😏
Özel bir kıyafet yok, önemli olan fiziğine uygun giyinip giydiğini kendisine yakıştırabilmesi. Sevmediğim giyim tarzı denilse bunların başında tulum denen giysi gelir.
Fiziği güzel omuzları geniş erkeğe ne giyse yakışıyor ya
Bol keten gömlekler ve bej tonlarında pantolonlar dar olmaması kaydıyla 😅 airforce giyen erkek 2-0 öndedir benim için 🙃🌹
Keten gömlekler, baggy ve palazzo pantolonlar, kaban vs bu tarz giyerim genelde ve bu gibi ürünlerin yakıştığını düşünüyorum
Gömlek ve kumaş pantolon çok güzel görünüyor erkeklerde. Giymesinler öyle tuhaf süslü şeyler gerek yok 😅
Taşiyabiliyorsa, elbise olabilir. Ya da farklı, tarz kıyafetler mesela. Moda diye her gördüğünü taklit edip giyinmesin. )
Mini etek siyah ince çorap ince topuklu ayakkabılar crop bacak dekolteli elbiseler deri pantolon blazer ceket
Pileli etek, siyah çorap ve spor ayakkabı ile yapılan spor şık kombinler hoşuma gidiyor.
benim tarz bu eyw 😎
Oo öyle mi seni sitenin en tarz kızı seçiyim mi o zaman 😎
@OtakuBilge zamanında cevap vermedim seçmiyorum bir de çorabın kaçsın 😑 ahdkdjfkfjk
ahhaha olum uyuyodum la wjdnjxnx
İyi hadi uyandıysan seçicem yine uf çorabın da kaçmasın tamam ya ahdkfnk
Şık giyim. Uzun kaban ve bol pantolon modası. Sade, pratik saçlar ve kitap dolu bir çanta 🤌
Beyaz tişört ve krem ya da gri keten kargo pantolon favorim 😂
Crop, tayt, mini etek, ceket, trençkot, döpiyes ya da tayyör, ip askılı body, vücut çorabı,
Vallahi kadınlarda en çok fileli etek dekolte bazen crop olabilir kimisine de resmi yakışır
Boydan elbise adına ne deniyorsa artık kadınlara yakışıyor.
Ya spor şık ya takım elbise inanılmaz yakışıyor.
Eğer bacakları düzgün ve uzunsa oldukça dar siyah tayt. Diğer durumlarda strapless kısa hafif içini gösteren elbise
Esc mi ariyosun abim
Yok İzmir'de yaşıyorum. Bu esc kiyafetiyse burada normal kadın yok demek ki. Daha kısa sortları göreceksin:)
Bilmiyorum ben edepliyim😂😂
sdnadajdjwdbaoldn :)
Tiril tiril elbiseler, sandalet tarzı şeyler. kışsa, siyah ton uzun/salımlı şeyler.
Beyaz gömlek , sade basic oversize tişörtler, bol jean bol duran ne varsa sade şeyler ama.
Pembe jartiyer (ben ironi yapıyorum açıklamaya gerek yok)
Çiçekli tek parça elbiseler ne bileyim güzel duruyor
Zarif olan her şey.
Tabi kadındaki fiziğe bağlı olarak değişir.
Salaş giyim aşırı yakışıyor dar kesim giyen bana göre topa benziyor özelikle şu skiniy mi ne
Bence de
Güzel çiçekli bir elbise, altına da güzel bir babet ayakkabı.
Babet mi kaldi ya hshd ayrica ne bu cicekli desen sevdasi herkeste
Kaldı kaldı dnsnsn.
Çiçekli desen olmazsa olmazım benim kdsn.
Siyah gömlek de yakışıyo
Sarışınlık bir erkeğin en iyi kıyafetidir öhm
Kumaş pantolon, tişört, salaş
Ultra ince parlak ten çorap... şu an benim mevsimim
tanga (ali rıza giymeli)
Jsiwhdwohdwkdb
Evet beyaz gömlek de hoş deri cekette
Deri fav zaten🤤
Gömlek ve bol kumaş pantolonla yapılan kombinler insanı uçuruyor 💃
Keten takımlar. Pantolonlu veya şortlu. Altına da spor ayakkabı.
Karşı cinse en çok yakıştırdığım spor kıyafetler.
Sonuçta benim için değil zengin playboylara uzun boylu badboylara ve ortamcı discoboylara güzel gözükmek için giyiniyorlar. Niyeti bildikten sonra kıyafetin bir güzelliği kalmıyor ki...
Tayt bayaz swett beyaz çorap spor ayakkabı şapka müthiş 🥳
Erkekler giyinmeyi bilmiyor🤣🤣
Bazilari biliyo ya
Hepsi siyah; giysi, ceket ve bot.
Bunlar da guzel cok dar pantolon yakistirmiyorum gerci
Evet bir tık bol olabilir. Bunu yazıp silmiştim.
Siyah gömlek benim favorim
O ozel gunlerde cok iyi gunluk hayatta mafya gibi duruyo ya😂
En güzel siyah kumaş pantolon polo yaka siyah tişört🤫
Etek çorap olucak dunyanin ilk kadın kıyafeti etek
Kumaş pantolon 🤌❤️🔥
Beyaz gömlek fix
Bacak yirtmacı ve göğüs dekoltesi
Sevgilim ne giyerse yakışır
Turuncu rengi yakıştırıyorum kadınlara
Erkeklere smokin ve takım elbise çok yakışıyor.
Ten çorap topuklu ayakkabı giyen kadın 5 adım önde
Kumaş pantolon ve gömlek
Spor tarza bayılıyorum.
Siyah kazak, acik tenlilere ozellikle.
Kazak altından tenini nasıl göre bilirsin ki
Gömlek, takım elbise
Fiyakoo
Şalvar kundura sarı gömlek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?