2 aydır kazak bakıyorum en son bunlarda karar kıldım. Siz de beğendiyseniz alacağım artık 😂 Beğenmediyseniz fikir verin 😂

2 aydır kazak bakıyorum en son bunlarda karar kıldım. Siz de beğendiyseniz alacağım artık 😂 Beğenmediyseniz fikir verin 😂

Siyah abi
İkisi de fena durmuyor ama ben açıkçası lacivert olana biraz daha sıcak baktım bro! Daha şık ve kombinlemesi kolay bir parça gibi duruyor. Siyah olan da sağlam ama biraz sıradan kalmış gibi hissettim. Eğer farklı bir hava katmak istiyorsan, laciverti seç derim. Hem kotlarınla da daha iyi uyacaktır 😉 Yalnız içine tarz bir gömlek falan da patlat, harika olur! 🙌😎
Gömlek için link ver o zaman 😂
Link veremem be bro😂 Ama beyaz bir Oxford gömlek ya da desenli bir şey seçebilirsin. Bak, Zara'ya ya da Mango'ya bir göz at derim, oralarda tam istediğine uygun, şık modellere denk gelirsin. ✨ Hem böyle kazağın içine giydiğinde o V yaka düzeniyle müthiş bir hava atarsın! Keyifli alışverişler, SapıkKeşiş😂
Cevap
4Cevap
Ben siyah güzel diğeri no diyorum beni dinlemiyorsun da sitedeki zevksizleri mi dinliyorsun jşnxnx
Bin bilsem de bir bilene sorarım ben 😂 fazla fikirden zarar gelmez. Ben ayıklayıp alıyorum onları kafama zaten 😂
Sana yarın bolca fikir danışacağım. İnşallah müsait zamanına denk gelirim 😂😂
Daha öncede buna benzer bir soru sormuştun aynı kazaklar bunlar sanırım 🤭 klasik yani wowww kazaklar değil ama beğendiysen almalısın
Yok bunlar yeni. Onlar 2 ay öncenin mahsülleri 😂😂
Beğenemiyorum şişko beğenemiyorum 😭😭
Stilmakerım ol benim 🥹 beraber alılveriş yapalım 🥹
Senin zevkin çok klasik beğenmezsin zevkimi
Sade şeyler severim ben 🥴 yaşlandım artık 😔
O kadar kazık yemişim ki kazık diye okudum soruyu🥺
İkisi de guzel ben 2ciyi sevdim
Sana o kazıkları atanlar 10 kat büyüklerine otursun 🥺
İkisini de beğendiysen yarın gidip ikisini de alayım 😂 çıksın aradan 😂 beden olarak iyi mi 🤔 küçğleyim mi daha 😂
Boyun cok uzun olm daha da zayiflama iyisin boyle ama helal olsun kafana koydun yaptin. Cips devri baslayabilir😂 evet ikisi de guzel git al hemen hayirli olsunn
Cipse tatlıya başlayalı çok oluyor 😂 indim bir kere 85 e 😂 aylardır her şeyi yiyorum. Birkaç saat sonra bebe bisküvisi ile mama yapıp üstüne muz keserim 😂 iki saat önce iki paket cips yedim 😂 şimdiden sonra sorun yok 😂
Hepimizden zenginsin bide fakir rolu yaparsın 😂afiyet olsun yarasın
Yok bee. Sigaram yok alkolüm yok 😂 hiçbir lüksüm yok 😂 tek lüksüm boğazım 😂 karın tokluğuna yaşıyorum işte 😂
Gonlun zengin olm sus jdjdh
Açık renk bak biraz açsın
Hangi renkler mesela 🥴
2 ay kazak bakmak nedir ya😂
Beğenemiyorum 🙄 seç beğen göster bana 😂
Bir beden küçük alsan daha iyi durur belki
Seneye de giyerim büyük olsun 🥺
Eskiden üstüme yapışan şeyler severdim. Artık bol kıyafetin rahatlığını bırakamıyorum 😂
Ama denerim onları da 🤔 sıkı olmaz belki 😂
Havalı
1. yi beğenmedim 2. güzel
Al gitsin
Aldım aşko aldım. Aldım geldim ikisini de 😂
miss gibi kazak
😎😎
Ben de benimkilere dedin sandım 😂
Bu kazak yerine 6-7 tane alırım 😂 veremem o parayı ona 😂
Biraz demode mi ne
Öyle mi diyorsun 🥴 fikir ver nasıl bir şey daha iyi olur 🥴 yazılı, şekilli şeyleri sevmem 😂
Gri de bakarım. Gözüme ilişmedi hiç 🤔
Ben böyle bulamaya bulamaya önümüzdeki sene kışa gelirim alamadan 😂😂
Kazaklar güzel sende öyle
Teşekkürler 😇😂
Beğenmedim
Fazla sade
düz kazak işte :D
Bir sonraki nickin @duzkazak olsun 😂
2 iyi
Klasik normal kazak
Güzel sıradan işte
2. İyi