Moda & Stil Tiftik Toplama Makineleri İşe Yarıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kazak kabanlar bi süre sonra tiftikleniyor onun üzerindeki tiftikleri alan makina var alsam mı sizce Tiftik Toplama Makineleri İşe Yarıyor mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. evet işe yarar 0 0 Yorumla
Aynirah Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben çok seviyorum işe yarıyor. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl var mı sende Yorumla Aynirah 1 yıl P*hilips marka var. Ama kurtarıcı bir ürün bence. Yorumla Soran 1 yıl en ucuz olanı alsam sorun yaşar mıyım Yorumla Aynirah 1 yıl Olur. Yorumlara iyi bakmalısın. Bıçakları iyi olan olsun yeter. Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl yarıyor kazakların ipini kesebiliyor sökülebiliyor 0 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Jiletle aynı şey 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evdeki jiletle denedim ama ona gelmedi hiç Işıkhızında 1 yıl Ucundaki plastigi kesmen lazım Venüs tarzı bi jilet değilse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet işe yarar
Ben çok seviyorum işe yarıyor.
var mı sende
P*hilips marka var. Ama kurtarıcı bir ürün bence.
en ucuz olanı alsam sorun yaşar mıyım
Olur. Yorumlara iyi bakmalısın. Bıçakları iyi olan olsun yeter.
yarıyor kazakların ipini kesebiliyor sökülebiliyor
Jiletle aynı şey
evdeki jiletle denedim ama ona gelmedi hiç
Ucundaki plastigi kesmen lazım Venüs tarzı bi jilet değilse
Yariyor