Eskiden Instagramda genellikle yabancıların profillerinde tanga bikinili fotoğraflara rastlanıyordu, fakat son zamanlarda yerli profillerde de tanga bikinili kızların fotoğraflarını görebiliyoruz. Üstelik bu insanlar ünlü falan da değil, sıradan insanlar. Hatta birçoğunun erkek arkadaşı, nişanlısı var. Bu normal mi, siz ne düşünorsunuz bu değişimle ilgili?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yakisan giysin. Ne diyelim 😅
Evet ama yaygınlaşması normal mi sence ya da nasıl bu kadar yaygınlaştı, neden yani?
Hersey degisiyor, toplum degisiyor, dunya degisiyor, ahlak anlayisi degisiyor, iliski sekilleri degisiyor
Don sekli degismis cok mu 😅🤣
İç çamaşırı olarak giyilmesi normal onu demiyorum, bikini olarak giyilmesini kastetmiştim :)
O da normal, boswer takilma..
Dondan daha muhim mevzular var takilacak 😏
Ben takılmıyorum zaten, toplumun geneline uyan biri değilim çok. Kız arkadaşım ya da eşim giymek istese sorun çıkarmam asla, yabani tayfadan değilim. Sadece neden yaygınlaştı acaba diye düşündüm
Cunku toplumdaki hersey ve herkes ahlaksizlasti, bozuldu. Donlar bozulmus cok mu
Toplumun değişmesi normal, her şey değişir sonuçta. Şimdi sen böyle söyleyince üzdü beni, yani ben kız arkadaşım ya da nişanlım giymek istediğinde ona bağırıp çağırıp hakaret mi edeyim ya da onu üzüp burnundan mı getireyim ilişkiyi?
Ne alaka yaw, bu anlami mi cikardin? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ama tanga bikini giymeyi ahlaksızlık olarak gördüğünü anladım, yanlış mı anladım?
Oyle dusunsem ilk yorumumda yakisan giysin demezdim dimi?
Evet o konuda haklısın, o yüzden bir an kafam karıştı zaten. Peki sence kız arkadaşım ya da nişanlım olacak kişi, gittiğimiz tatilde tanga bikini giymek istediğinde bunu sorun etmemem, onun tercihine bırakmam yanlış mı, sen nasıl değerlendirirsin bunu bir kadın olarak?
Ben saygi duyman taraftafiyim. Yani abes bi yerde giymedigi ya da ortamina gore giyindigi surece sorun olmamali
Ama eger rahtsizsan da ona uygun bir dille bunu soyle derim
Zaten gidip de halk plajında, saçma sapan tiplerin olduğu bir yerde giymez. Daha kaliteli bir otelde ve ona uygun ortamda giyer. Güzel bir kız olduğuda yine de bakanlar olur ama öküzce değil de daha insani şekilde bakışlar olur, bundan da hiçbir kız rahatsız olmaz diye düşünüyorum insanca olduğu takdirde, ne dersin?
Katiliyorum 👍
Peki sen iç çamaşırı dışında, bikini olarak giydin mi hiç tanga ya da brazilian dedikleri tarzda?
Nadir
Kaliteli bir otel veya ortamda tanga bikini de giydiğin oluyor mu yani nadiren?
Ay yeter hadi cok uzadi, by
Mesela ben😅😅😅
Peki ne düşünüyorsun bu konuda, yani artık Türk kızları arasında da yaygınlaştı mı gerçekten?
Doğrudur. Benim arkadaşlarım, çevrem vs. böyle giyen çok var
Peki çevreden tepkiler nasıl oluyor, yani rahatsız eden falan oluyor mu?
Olmadı şuana kadar. Olsa bile eğer öküzün biriyse ben ona ağzının payını veririm
Tabii ki gereken tepkiyi verirsin. Peki erkek arkadaşın ya da varsa nişanlın nasıl karşılıyor, sorun çıkarıyor mu bu konuda?
şu an yok ama 2 tane erkek arkadaşım oldu şuana kadar. Sorun çıkarmadılar zaten sorun çıkararacak biriyle yan yana bile gelmem
Haklısın o şekilde sorun çıkaran biri çekilmez. Bu arada demin farkettim altı gün önce mesaj atmışım sana :)
Sen kimsin?
Takip isteği ve tekrar mesaj atıyorum şimdi