Bazıları bunu yararlı buluyor ama sanılanın aksine bebek şampuanıyla saç yıkamak bizler için yararlı değil. Bebeklerin hassas saç derisine ve saç köklerine yararlı olması için pH değeri daha değişik oluyor ama aynı pH değeri ne yazık ki bizim için yararlı değil. Saçlarını temizlemeyebilir ve yumuşatmanın aksine sertleştirebilir.
Ben saçlarımı yumuşatması için Elidor kremlerini kullanıyorum. Her renginin etki ettiği özellik başka ama hepsi yumuşatıyor emin olabilirsin. :) Ben Pembe ve Yeşil olanlarını kullanıyorum ve birinin amacı güçlendirmek ve parlatmak, diğerinin amacı uzatmak olsa da ikisi de gerçekten çok güzel bir şekilde yumuşatıyor.
Şampuanını kullanıp üstüne Elidor Serum Bakım Kremlerinden sana uygun olanını kullanabilirsin. Saç uçlarına eşit miktarda dağıtıp 30 saniye bekletmen yeterli. <3
2 senedir Dalin kullandım şu an panten Elidor Allah neverdiyse de 1 aydır kullanıyorum kepek mepek olmadı herşeyi nekadar biliyonuz siz ordinaryuslar sizi
Bebek şampuanları onların hassas ciltleri için özel olarak üretiliyor. Genelinin içerikleri doğal oluyor ve bebek cildine uygun oluyorlar. Doğal oldukları için yetişkinler de bebek şampuanı kullanmayı tercih ediyor.
Saçı Dalin'le yıkamak faydalı mı?
Saçı Dalin'le yıkamak
Dalin bebek şampuanı koruyucu madde, paraben, alkol ve parfüm gibi kimyasallar içermiyor. Bu sebeple öncelikle, dalin ile saç yıkamak tamamen zararsız diyebiliriz :) Önceliğimiz her zaman saçımızın zarar görüp görmeyeceği olmalıdır. Faydalarına gelince; bebek şampuanı bizim saçlarımıza zarar vermiyor ancak beklentilerimizi karşılıyor mu? Asıl önemli kısım kesinlikle bu.
Dalin'le saç yıkamak saçı yumuşatır mı?
Yetişkinlerin saçları türlü türlü işlemlerden geçiyor. Boyatıyoruz, ısı uyguluyoruz, saç rengimizi sonuna kadar açarak yıpranmasına sebep oluyoruz. Fakat bebeklerin saçları hiçbir işlemden geçmiyor, ''saçlarıma hiçbir şey uygulamıyorum tamamıyla doğal'' diyebiliyorsanız, evet bebek şampuanı saçlarınızı yumuşatır. Aksi halde işlem görmüş saçları yumuşatmak için bebek şampuanı ile saç yıkamak yeterli değildir.
Saçları yumuşatmak için hangi şampuan kullanılmalı?
Saçları yumuşatmak için şampuan
Ben tamamen yetişkinlerin saçlarına göre üretilmiş şampuanları kullanmanızdan yanayım. Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan içeriğindeki Argan ve Babassu yağları sayesinde saçları ilk yıkamadan itibaren yumuşacık yapıyor. Saçları dipten uca besliyor ve koruyor. İpeksi Yumuşaklık serisinin ekspres bakım spreyi ve serum bakım kremi de bulunuyor. Seri olarak kullanırsanız daha çabuk faydasını görürsünüz. Saçlarınızı yumuşatmak için saç serumları ve bakım yağlarından da destek alabilirsiniz:En Kaliteli Saç Serumları ve Saç Bakım Yağları
Dalin şampuan bu yıl çok tehlikeli, şikayet yağmuru var. saçları sertleştiriyor., ağır parfüm sıvısı var kısaca çok kimyasal var içinde kanıtlandı maalesef , cilt kızarıyor hassas ciltlere aman dikkat
Bebek şampuanı bebeklerin saçlarını yumuşatabilir ancak benim saçlarımı sertleştirmişti. Sanırım içerisinde besleyici yağlar olmadığı için verdiği nem saçım için yeterli olmadı. Eğer saçlarının yumuşacık ve ışıl ışıl olmasını istiyorsan Elidor Güçlü ve Parlak serisini kullanmanı öneririm. Şampuanı ve Süper saç kremi saç bakım rutinimin vazgeçilmezi. Saçlarımın kısa süre de yumuşak ve parlak olmasını sağlıyorlar.
Bebek şampuanları içeriği nedeniyle erişkinlerin saç temizliği ve sorunlarına çözüm getirmek için üretilmemiştir. İçeriği nedeniyle yıpranmayı önleyebilir fakat saçları korumaz., onarmaz. Deterjan düzeyinin düşüklüğü nedeniyle saç ve saçlı deriyi yeterince temizleyemez. Yağlı saçlarda veya kuru saçlarda istenilen sonuçlar alınamayabilir.Çünkü içeriği bu tür sorunların çözümüne uygun değildir. en iyisi yetişkin şampuanı kullanman.
En İyi Cevaplar