Moda & Stil konusunda 558 cevap paylaştı. Bir öğretmenin okulda göbeği açık giyinmesi, tamamen bulunduğu ortama ve kurallara bağlı bir durum. Sonuçta öğretmenlik, sadece ders anlatmak değil, aynı zamanda öğrencilere bir örnek olma sorumluluğu da taşıyor. Her mesleğin kendine göre bir ciddiyeti ve saygınlığı var. Günlük hayatta nasıl isterse öyle giyinebilir ama okul ortamında daha profesyonel bir tarz tercih etmek daha uygun olabilir. Bu, saygı görmek veya disiplin sağlamak için de önemli olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence hoş birsey değil, elbette ülkemizde özgürlük var , ona bir sözüm yok ama o sınıfta erkek öğrenciler de var ve biyolojik olarak erkekler karşı cinsten birini gördüğünde hele hele göbeği açık vb şekilde gördüğünde aklı başka yerlere gider , dersine odaklanamaz, daha doğrusu hicbirseye odaklanamaz, ayrıca ahlaken de etik değil, ben şahsen bu şekilde düşünüyorum...
20 Yorumla
1 yılEğitim veren bir insan topluma örnek olan, yol gösteren bir insan olmalı ve bunun bilinciyle davranışlarına, duruşuna, konuşmasına ve giyimine dikkat etmeli.
Neticede göz önünde ve örnek alınan bir birey.
Sosyal medyanın daha da yaygınlaşması bizi bazı deformasyonlara uğrattı. Herkes gibi öğretmenleriniz de bundan nasibini aldı ama dikkat etmek gerek.
10 Yorumla
Öğretmenler eskiden diz üstü etek giymezdi, partiye giden bir kadının giyeceği elbiseyle öğretmenlik yapılmamalı. Öğretmenler saygın olmak istiyorsa giymemeli. Giyerse de dedikleri çocuklar üzerinde etkili olmaz. Mesela kılık kıyafet konusunda böyle giyinmiş bir öğretmen etkili olamaz.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence öğretmenlik gibi bir meslek, toplumun biraz daha geleneksel beklentilerine uygun bir duruş gerektiriyor. Yani göbeği açık bir kombin, okul gibi bir ortamda önemsendiği kadar uygun olmayabilir. Ama stil her şeyin önünde gelir tabii, eğer ortam da rahatsa ve saygı çerçevesindeyse neden olmasın? Yine de mesleğin saygınlığı açısından daha kapalı ve şık kombinlerin tercih edilmesi cool durur gibi hissediyorum. 😊
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
1 yılİnsanlar kişisel hayatında giyimlerinde sınırı aşmadıkları sürece özgürdür. Ama okulda yönetmelik denen bi şey var. Yönetmeliğe aykırı giyinemez. Ancak buna göz yuman idareciler de oluyor. Çarşaf giyen olsa saldıracak olan adam anadan üryan okula gelen kadın öğretmene söz söylemeye çekiniyor. Bizim idarecimiz öyle😅 öğretmenler okul içinde istedikleri gibi giyinemezler , özellikle lise gibi böyle gençlerin en deli dolu oldukları çağlara denk gelen bi kademede daha da dikkat etmeleri gerekiyor. Öğretmen sadece söylemiyle değil davranışıyla giyimi kuşamıyla da örnek olmalıdır çünkü.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYanlış bir şey.
Giyinme adabı
denilen bir kavram var. Plajda bikini giyersin ama şehir içinde giymezsin mesela.
İngilterede bazı restoranlar insanları giyimine göre içeri alıyor.
Bara gider gibi mini etekle derin dekolte ile okula gidilmez. Bu öğrenciye saygısızlıktır. Kaldı ki öğrencilerde forma giyiyor eğitime saygıdan.
100 Yorumla
1 yılBaşka yer mi kalmadı giyecek okul resmi yer öğrencilerde tayt giysin o halde
110 YorumlaEvet, yanlış. Resmi yerlerde bu şekilde giyilmemsi gerekiyor. Dershane tarzı bir yerse bir şey diyemem ama mebe bağlı her kurumda bu olmamalı
82 Yorumla- 1 yıl
Dershaneler turizm bakanlığına mı bağlı?
- 1 yıl
Sayın çok bilen zeka. Aksini nerede iddia ediyorum zaten? Mebe bağlı her kurumda bu olmak zorunda ama dershanelerde böyle bir zorunluluk yok çünkü çoğu kendi aralarında bu kuralı yok sayabiliyorlar ya hani? O yüzden dershanelerde bu kadar geniş davranmalari pek bir sorun ifade etmez. Bilgine
Ya bunu bir öğretmen yapmamalı be arkadaş aklınız mı yok sizin. Kültür denen bir şey var dimi. Bu tip şeyler yüzünden insanlar gençler kültürlerinden oldukça uzak yaşıyor. Heleki 20 yıllık değişim uçurum. Sizde bu şekilde yaptıkça bu kaybın hızlanmasına sebep oluyorsunuz. Açık saçık giyinmenize karışamam ama madem moda madem batı kültürü sebebi ile yapıyorsunuz bunları birazda basma, şalvar, yöresel şeylerde giyin gidin okula
00 Yorumlaeğitim öğretim verilen yerlerde öğrenciler dahil sadece öğretmenler değil belli kurallar çerçevesinde abartı miniler göğüs dekolteli elbise gömlek vs göbeği açık kıyafetlerden uzak durulmalı yurt dışında dahi bir çok ülkede bu kadar özgür hareket edilmiyor eğitim kurumlarında eğitim ve öğretimin ön planda olması gerektiğini düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılher yerin giyinme adabi var. bana göre mini vs bile oraya uygun degilken krop ne? oraya defileye kendini begendirmeye gitmiyor. ogrencilere bir seyler ogretmeye gidiyor. ogrettikleri degil de kombinleriyle öne cikmaya calisanlar kendine bir de öğretmenim diyor. kiz kardesimin lisesinde ogretmenlikten bihaber insanlar var. ogrencilerin durumu baya kotu. onlarla ilgilenip bir seyler denemek yerine gun gün butun ogretmenler olarak kombin yapmsya calisiyorlar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 699 cevap paylaştı.
1 yılBen doğru bulmuyorum. Bİr de kanı kaynayan o kadar liseli çocuk. Kendi lise zamanından yola çık ve sınıf arkadaşlarının alımlı kadın öğretmenler hakkında nasıl konustuğunu hatırla derim...
30 Yorumla Sence yanlış mı tabiki değil. Laik bir ülkeyiz nasıl tesettürlü öğretmenler varsa açık güzel giyimli öğretmenler de olacak. Kimse onların türbanlarına karışmıyorsa açık öğretmenlerin giydiği crop, etek vs. şeylere karışmayacaklar
210 Yorumla
Soran1 yılHaklısın kesinlikle
- 1 yıl
Hadi be ordan soran da haklı demiş.. Senin özgürlüğün başkasının özgürlüğü ihlal edene kadardır. … Bir bitmediniz gerçi yeni başladınız sanan ne canımın istediğini giyerim bağ benim belletirim. Yahu ergen çocuk onlar sabah akşam seni
Düşünmekten uyuyamazlar ama şimdi sen bana ne sapık olmasınlar mı diyeceksin? Bu sapıklık ya da elde olan bir şey değil o hormonlar durmaz - 1 yıl
Laiklik ile bir bağ kuramadım açıkçası.. Dünyanın hemen her ülkesinde öğretmenlerin giyinme kuralları vardır.. Ergenlik döneminin başlarında olan öğrencilere ders anlatırken, öğrencilerin odaklanmasını engeller
- 1 yıl
@Beyazkin_34 Laiklik ile alakası yok bazı yerlerin kuralları vardır uyulması gereken. neticede siz öğretmensiniz öğretensiniz sınıfta hele lise de o şekil bir giyimle beyine değil göze hitap ederek çocukların dikkatini dağıtırsınız. akılları başında olmaz.
- 1 yıl
@Beyazkin_34 tamamen zihniyet ile alakalı. birileri bir şey düşünür diye istediğimizi yapamayacaksak neden yaşıyoruz? istediklerini düşünsün çocuklar çokta umurlarında ya. Bizim okulumuzda gözü bile gözükmeyen türbanlı hocalar var açık giyinen güzel hocalarda yani kişiden kişiye değişir. kişi kendi fikrince de giyenebilir
- 1 yıl
@İndeepth zihniyetlerini değiştirsinler kapalı öğretmenler varsa açık giyinen hocalarda olucak. ona bakarsan kapalı öğretmenelrde beni rahatsız ediyor dikkatimi dagıtıyor. Negatif bi enerji saçıyolar komple simsiyah sadece gözleri gözükerek. yani kişiden kişiye değişir insan istediğini giyer
1 yılÇok doğru değil. Eskiden bir kılık kıyafet yönetmeliği vardı. Dikkate alan kalmadı.
50 Yorumla
1 yılBence hemcinslerimde problem yok problem cinsel acligin oldugu bizim ulkemizde yasaniyor bence
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet yanlış bir şey. Öğretim eğitim verilen bir yerde çocukluk ya da ergenlik dönemindeki insanların dikkatini ders dışında başka yönlere çekmenin doğru bir tarafı olamaz. Ölçü ve kural olmalı daima.
30 Yorumla Valla kıyafet yönetmeliğini bilmiyorum ama uyarı almanız cok muhtemel
20 Yorumla
1 yılyanlış tabi. okul haricinde giy. çoluk çocuk görmesin
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılbazı mevkilerdeki insanlar rol model olarak kabul edildiği için ona göre daha özen göstermesi bence daha etik olabilir
20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYanlış bir şey. Cinsel cazibesini öne çıkaracak kıyafet olmamalı.
10 Yorumla
1 yılfiziğin iyise :D giyersin ama okulun kuralları var öyle manken gibi kızları sevmezler :D
10 Yorumlayeni nesil öğretmenler gayet dilediği gibi giyiniyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar istedigini giyinebilir ve buna kimsenin karışmaya hakkı yok. Herkes adam olsun lan ,
21 YorumlaHem kadin hemde erkek öğretmenlerin Özel hayatında istediği gibi giyenebilir ama öğretmen olarak işini yaptiginda giyimine dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum
00 YorumlaAnasi agladi memleketin kimse de ahlak kalmadi. Bir egitimci cocuklara örnek olmali. Tamam egitim ilk once aileden baslar ama bu sekil de cocuklarin onune cikarak onlara normalmis gibi aksetmeleri yanlis.
00 Yorumla
1 yılDevlet okullarında yasak ztn Örnek teşkil ettiğimiz için ama fikrimi Soruyorsanız bence kim ne isterse onu giymeli eğitim ile kişisel seçimler şahsın tercihine kalmalı
30 Yorumla
1 yılBizim zamanımızda kot pantolon bile yasaktı bir usturup vardı. Göbek açık hoş durmuyor öğretmenliğin bir ağırlığı var olmamalı bence
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılEvet yanlış herkes yerini bilsin, orası pavyon değil!!
20 Yorumla
1 yılBir nesil yetiştiriyorlar, gelecek nesilden şikayet etmemeleri için onlarda kendilerine düşeni yapmalı.
00 YorumlaEvet yanlış
sadece göbeği açık değil sivil giyinmeside yanlış bence
üniforma şart
00 Yorumla
1 yılEvet yanlış, yönetmeliğe uygun giyilmeli. İşyeri ayrıca orası partiye gider gibi giyinmek ne alaka
00 YorumlaBir kıyafet yönetmenliği var ama bu tarz detaylar verilmiş midir bilmiyorum. Fakat izin verilmesi pek mümkün değil gibi geliyor bana
00 Yorumla
1 yılEvet. Eğitim ortamında böyle şeylere dikkat edilmeli. Ayrıca fotodaki tatlım kesinlikle ve kesinlikle okul önünden dahi geçmemeli.
00 Yorumla
1 yılArkanda 30 tane abazanhus ergenius var mesela bir an hepsi saldirsa gobekmi bırakır çok tehlikeli
03 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Adam eldiveni şaapiyo eldiveni ergen demek ateş demek
Gizli Üye(30-35)1 yılo yillarda liseliler kiz olsun erkrk olsun hormonlar tavan yapiyor. dikkat edjlmesi lazim. ben her gun okuldan sonra bi posta atiyordum hizli zamanlardi. okulda da defalarca yaptim
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Çok doğru bir şeyi değil , dikkat dağıtır. Kaçıncı sınıf okutuyorsunuz?
012 Yorumla
Soran1 yılLise
Soran1 yılNiye
Soran1 yılAnlamadım
Soran1 yılPeki
Soran1 yılHiç
- 1 yıl
Merhaba, gerçekten çok merak ettim: lisede öğretmen olduğunuz halde ergenlik döneminde hormonal değişiklik ve bunun getirdiği şeyleri bilmiyorsanız ya kendiniz okulda anatomi bilgisi almadınız, ya genel kültür eksik, ya da öğretmen değilsiniz burada erkek avına çıktınız. Hangisi? Yani nasıl olur bunu bilmeyen biri öğretmenlik yapar😤🤦🏻
- 1 yıl
@Herkesböyle hshahahaha nokta atışııııı
1 yılGiyinmemeli bak bizim hocamız vardı ergendik kumaş daracı pantalon giyiyordu kalçasını 12 sene oldu unutmam onu düşünüp sürekli patlatırdım
öyle giyinsinde her ergen artık onu düşünüp asılır10 YorumlaDışarıda ne giyiyorsa giysin. Kendini ilgilendirir o kadar. Ama okulda olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTum. sinifin hatta tum okulun ruyalarinda fantazilerinde olmak istiyosa giysin
10 YorumlaOkulda olmaması gerekir çocukları etkiler😁😁😁😃😃
00 Yorumla
1 yılLaik demokratik bir ülkeyiz tabiki giyebilir
00 Yorumla
1 yılbizim zamanımızda her şey neden bu kadar doğruydu acaba :D
00 Yorumla
1 yılBu öğretmen değil ki, @hlak yoksununun birisi
00 YorumlaGiyinmemeli tabiki. Öğrencilere G*tünü göstermeye çalışan kadın bu
00 Yorumla
1 yılTabikide uygun değil. Çocuklara doğru örnek değil.
00 Yorumla
1 yılKılık kıyafet kanunu ne için var herkes kafasına göre giyecekse.
00 Yorumla
1 yılHer yerde her kıyafet olmuyor be :) bazı mesleklerin bile kuralları var :)
00 YorumlaBence bikini ile gelsin iyice yoldan çıktınız erkek öğretmen de kısa şort giyip gelsin
00 Yorumla
1 yılGiyinemez öğrenciler giyiniyormu ders dinlemey geliyolar vücut fizik görmeye değil
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılSosyal medyada goruyorum, süper mini ve dar hatlar, bence okulda olmamali
00 Yorumla
1 yılarayışlar içine girmiş demektir okulda yapmayın bari yazık
00 YorumlaBenim özel dersanede ogretmen arkadasım var bi karış mini eteklerle gidiyor kurum nasıl karısmıyor anlamadım bu işi
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 556 cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum bence istediğini giyebilir
11 Yorumla
Soran1 yılBence de
1 yılYoo neden yanlış olsun ki
11 Yorumla
Soran1 yılDemi
Gizli Üye(18-24)1 yılBu karinin her yerde ifşaşi var mkkk hala okulda duruyor atmamişlr mi bu orspuyu şaka gibi
27 Yorumla- 1 yıl
Yuh ciddi misin sen
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 evet
- 1 yıl
Nerden görebilirim merak ettim
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 Telegram😂😂
- 1 yıl
Ben kullanmıyorum ki 😅😅 bir güzellik yapıp bana burdan şey etsen 🙂😊
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 öfff çok meraklisin Napican kariyi görüp hem ben var mi yok mu bilmiyorum sadece fotosunu gördüm
- 1 yıl
Hiç görmemiştim merak ettim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOkula bağlı, özel okullarda mini etek vs. giyiliyor, ama devlet okulunda imkansız hemen atarlar. Durum Devlette farklı kapalı olacaksın,
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÖzel okullarda böyle olabilir ama devlet okullarında böyle giyinen olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu ogretmen falan degil ki instagramda bunu pis pis sayfalarda paylasiyorlar. Terbiyesiz ahlaksiz pis bi insan
00 YorumlaYani hoca crop altına tayt giymediği sürece ben bir sıkıntı görmüyorum.
10 Yorumla
1 yılhemde çok yanlış örnek insanlar günlük ve özel hayatlarına dikkat etmeli heleki bunun adı öğretmen ise o şekilde ne öğretecekmiş ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSence doğru mu peki çocukların rüyalarına giriyor hep
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArtık herşeyin suyu çıkmış durumda. Eskiden yatak odasında böyle giyinmeye utanırlardi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet yanlış bir şey kimse kapalı giyinmeye zorlayamaz orası ayrı bir konu tabii.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDevlet disiplinine yakışmaz. Bütün memurlar giymemeli.
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne