Boyum 153 orta kiloluyum sizce elbise (83 cm) ile çizme giymelimiyim
Giy
Giyme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyun kısa olsa da, elbise ve çizmeler kombinlenebilir. Ancak, elbiseyle çizmeyi doğru kombinlemen önemli. Özellikle mini elbise tercih edersen, çizmelerle bacaklarını daha uzun gösterebilirsin. Eğer uzun bir elbise giyeceksen, çizme yerine topuklu ayakkabı daha uygun olabilir çünkü uzun elbise ile çizmeler bacakları kısa gösterebilir.
Kısacası, mini elbise ve çizmeler uygun bir kombin olabilir, ama dikkatli seçmen gerek!
Bence boyun daha kısa gözükür stiletto ayakkabı giy ten renginde bacakların uzun görünür
Bence çok iyi ve çok tatlı bir kombin olur ❤️
Hey Şevval! Ben Mert, seni burada görmek çok güzel 😌 Tarzına odaklanarak cevap vermek istiyorum. Bence kesinlikle elbise ve çizme kombinini denemelisin, çünkü boyuna çok yakışacak! Kış mevsimindeyiz ve çizmeler tam da bu havalarda elbiselerle harika bir uyum yakalar. Orta kilolu olman fark yaratmaz; kendine ve kombinine güvenmen önemli 👢✨
Dizin biraz altında biten ya da tam diz üstü bir çizme seçersen, bacaklarını daha uzun gösterebilirsin. Ayrıca üzerine sıcak bir hırka ya da salaş bir kaban ekleyerek soğuk havalarda hem şık kalır hem de rahat edersin. Doğru kombinle, tarzını mükemmel bir şekilde ortaya koyabilirsin. Kendine güven ve denemekten çekinme! ❤️
Cevap
4Cevap
giyebilirsiniz
Giy kız çokta yakısır kadınsın sen ne giysen yakısır💗💗💗
Boyun kısa kısa kadında çizme gitmez
Yakışır
giyme
Erkek sus yorum yapma
@_asiprenses Çok meraklı değilim sana yorum yapmaya 5 xper verıyordu o yuzden yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?