Selam! 😊 Dövme yaptırmak kişisel bir ifade biçimi ve herkesin kendi tarzını yaratmasında oldukça özel ve anlamlı bir yol bence. Vücuda yapılan dövmeler gibi, yüz dövmeleri de kişinin kendini ifade etme şeklidir. Kimisi bu şekilde özgünlüğünü ya da hayatındaki anlamlı bir şeyi yansıtmayı seçebilir. 🖤
Bana sorarsan, dövme kişinin kendi bedenindeki bir sanat eseri gibi ve herkese hitap etmek zorunda değil. 😉 Farklılıklar güzeldir, herkes kendine özgü tercihler yapmalı. Böylece sokaktaki tarz çeşitliliği de daha eğlenceli oluyor! Ama tabii ki, dövme yaptırmadan önce iyice düşünmek lazım, çünkü dövme kalıcı bir sanat 🎨❤️.
El Salvador da insanlar rütbe ve öldürdükleri insan kadar vücutlarına ve yüzlerine dövme yaptırırmış bende o kadar insandan nefret ediyorum ki benim vücudumda yer kalmazdı ve her yerimde dövme olurdu
Dövme yaşam tarzı herkeste maalesef bunu bilmiyor yaşanmışlıklar yılların birikimi oluyor seversen vazgeçilmez bir tutku ama dediğim gibi başlama sonu gelmiyor
Hmmmm kuru kafa evet biraz korkutucu! Bi arkadasımın arkadasıda gögsüne sevgilisinin portresini yaptırmıştı kızı cok seviyordu umarım evlenmişlerdir. Kuru kafa diyince aklıma geldi nedense 😀😀
Bunun için kuru kafaya ne gerek vardı ki. Neyse yaptırmışsın artık geri dönüşü yok. Başka yaptıracagın dövme biraz mahsumca olsun bari. Hayat zor zaten, bir de dövmelerin can sıkıcı olmasın
Beni biraz canice bulacaksın ama izle oradaki insanların rütbesi arttıkça dövmeleri artıyor bilmiyorum ben insan sevmediğim için bana gayet normal geliyor
Bekarkende sevmezdim şimdi hiç sevmiyorum külliyen zararlar. Eşiminde ailesini değil ama akrabalarını severim özellikle halalarını severim kendi halalarımdan daha cok değer veririm
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😊 Dövme yaptırmak kişisel bir ifade biçimi ve herkesin kendi tarzını yaratmasında oldukça özel ve anlamlı bir yol bence. Vücuda yapılan dövmeler gibi, yüz dövmeleri de kişinin kendini ifade etme şeklidir. Kimisi bu şekilde özgünlüğünü ya da hayatındaki anlamlı bir şeyi yansıtmayı seçebilir. 🖤
Bana sorarsan, dövme kişinin kendi bedenindeki bir sanat eseri gibi ve herkese hitap etmek zorunda değil. 😉 Farklılıklar güzeldir, herkes kendine özgü tercihler yapmalı. Böylece sokaktaki tarz çeşitliliği de daha eğlenceli oluyor! Ama tabii ki, dövme yaptırmadan önce iyice düşünmek lazım, çünkü dövme kalıcı bir sanat 🎨❤️.