+1 yılAkp li kapalı hatunlar daha seksi daha flörtöz.
galeri2.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1z_309791.jpg
galeri.uludagsozluk.com/.../...-k%C4%B1z_37609.jpg
galeri2.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1z_309794.jpg
galeri12.uludagsozluk.com/.../...usmesi_683773.png68 Yorumla
Soran+1 yılher sakallıyı deden sanma
- +1 yıl
:) gayet seksiler. Daha var istersen?
Soran+1 yılyok ona demedim, akp li değilim zaten beni ilgilendirmez. yani bunlar akp li olmayabilirde diyorum
- +1 yıl
Olabilir tabii. Ama çok türbanlı geçti elimden sen yine de dikkat et onlardan biriyle evlenme ileride :)
- +1 yıl
asdfs
- +1 yıl
milletim istedi biz de yaptık dfgjkdfkg
@4llah-Diyen-Portakal - +1 yıl
Her türbanlı Akp'li değilmiş... İyi güldüm :) Saadet'liler de var karıştırma asadsfdsfsdfdsf
- +1 yıl
Komünist olsa ne yazar. Matkap derler bana jdfhgjdf
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılChp li olanlar genel olarak dinden uzak yaşayan insanlar
ve onların kızları da dinden uzak olduğu için seksi ve yarı çıplak giyiniyor malesef
Genelleme yapmıyorum olanlar var2821 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl- vermeyin doğruları konuşuyorum :)
- +1 yıl
Doğru.
Cevap sahibi+1 yıl@bayangoogle teşekkür ederim
Soran+1 yıl@BayanGoogle
- +1 yıl
Rica ederim.
Soran+1 yılikimizde gizli olduğumuz için olmuyo :d
Cevap sahibi+1 yıl@pitho1287 hanfendi öncelikle sakin olun
chpli insanların genel olarak dinden uzak olduğunu söyledim hala söylüyorum. ..
ama benim 2. Söylediğim cümle farklı dikkar ederseniz >>>>""seksi ve yarı çıplak giyiniyor malesef""" hah işte burada genelleme yapmıyorum
şimdi anladınız mı?
Cevap sahibi+1 yıl@pitho1287 tabiki herkes değildir ama % 85 ten fazlası öyle az çok şahidiz.. keşke olmasalar ama öyleler.. Parmağınızla kaç tane 5 vakit namazında allah yolunda ilerleyen bir chp li gösterirsiniz?
Chp liler malesef dinden uzak
Cevap sahibi+1 yıl@karamaski ben kimseyi savunmuyorum ona bakarsan benim annemde de türban yok ama 5 vakit namaz kılıyor
Kusura bakmayın ama ben ve çoğu kişi bunu biliyor chplilerin genelinin dinle arası pek iyi değil..
rahat bırakırsanız uyicam kavga etmemiz gerekmez
Ayrıca kaba olmana gerek yoktu @karamaski
@pitho1287 valla ışid gibi el kaide gibi örgütler varken ve bizim islam dünyası geri kafalı yaşarken kendimizi avrupalıya karşı rahat savunmamız zor bu konuda...
Cevap sahibi+1 yıl@karamaski konuyu nereye getirdin... Çocuğun sorduğu soruya cevap verdim soruyu ve cevabımı tekrar okurmusunuz lütfen
@pitho1287
bence şu an tamamen işi siyasete vurdunuz çocuğun sorusuyla benim cevabım birbirine örtüşüyor siz meseleyi kı. çınızdan anladınız kusura bakmayın ama sinirlendim ağzımı bozdum artik- +1 yıl
genel olarak demek , büyük bir çoğunluk demek , büyük bir çoğunluk demek yaklaşık 3/4 demek. bu da bazılarını tenzih etmek demek zaten. aslında Türkçe açısından yazımda bir hata yok. bilmemenizden kaynaklı bu garibim gizli kullanıcıya bu kdr yüklnmeniz.
haa konuya gelince ben aynı kanaatte değilim. chpdek büyük çoğunluk dinsiz ya da dinden uzak değil. içlerinde ezan dan rahatsız olan yok mu evet var. kuran istemeyen var mı evet var. ama bu hepsinde var. birtek chp de değil. bukalemun tipli insanlar heryerdeler. chp dekiler sadece daha demokratik , daha ılımlı islam sahibi insanlar. işte bunlar büyük bir çoğunluk oluşturuyor aslında. ayrıca giyim kkuşamlada olmuyor bu iş. kapalı olmakta yetmiyor hiçbirşey için.
aslında başlı başına soru yanlış. sorulmasına bile izin verilmemesi gerekirdi. konu açılalı 1 ay olmuş ama yeni gördüm. dayanamadım. ama tekrardan bir fitil ateşlemek değil. - +1 yıl
Senin burun deliklerinden içeri kezzap dökeyim emi
Cok sacma o kadar hakaret iceren mesaj varken biraz once ki arkadasin yorumunun silinmesi ne amacla yapildi acaba
24 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın, ben kimseye hakaret etmiyom, partide tutmuyom zaten
- +1 yıl
Ben de anlam veremedim
- +1 yıl
Vay yandaşlar :DD Aman bünye alisti artik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendilerine bakıyolar çağdaş ve modern oluyolar akpliler gibi yobaz örümcek kafalı kokarca olmuyolar...
126 Yorumla
Soran+1 yılyani akp nin hiç bir doğru tarafı yok mu
Cevap sahibi+1 yılben göremiyorum ayrıca konu akp degil akpli insanlar..
Soran+1 yılhepsini aynı çatıda sordum ben. yaptığın genelleme doğrumu? yani yüzde kaçı yobaz örümcek
Cevap sahibi+1 yılvalla geneli öyle oluyorr çağdaş modern bir akpli görmedim hepsinin ziyniyeti aynı.
- +1 yıl
senin için s2m açık gezicem asşdjkamıpkwqmodpqwkoqw
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sen olayı seks olarak ya da seks organlarınla algılıyor olabiliyorsun ama aslında sana çekici gelen şey modern dünyanın olması gereken kadını olmaları. Kadın olmaları aslında kadınlığı bastırılmış kişiler olmadığından doğası gereği dişiliklerini koruyup doğal yaşayanlar. En azından kadın gibi yaşayıp kadın gibi karar alanlar olduğundan. Diğerlerinin kararlarını erkekler verdirdiğinden çekici gelmiyordur sana. Bu arada seksi olmayan senin tabirinle kişiler emin ol yaratılışına aykırı kişilerdir sonuçta varlığı yaratan dişi diye ve dişilik hormonları ve anatomisiyle yaratmış istediğin kadar sakla o dişi
12 Yorumla
Soran+1 yıltabi canım bizde hayvanlar gibi kıçımızı açıp dolaşalım. senin tabiatın böyle sanırım. dişiliğini öne çıka yani
çünkü chp tabanı hep modern genç insanlar
aldığı oy yerleri Beşiktaş Nişantaşı şişli etiler bebek ortaköy kadıköy
İzmir Karşıyaka alsancak hep kızların güzel olduğu ilçeler bunlar
onun için ve iyi ki var bu kızlarda olmasa :D düşünceli kız bulamayacaz :D44 Yorumla
Soran+1 yılla seksi likle düşüncenin ne alakası var
Soran+1 yılhaklısın tabi sebebi bu ama inanç meselesi sanırım, inandığı gibi yaşıyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş açıkça kaşar diyememiş :P chpli teyzeler de sarı saçlı kırışık suratlı kırmızı ojeli ve meymenetsiz oluyor hiç yüzüne bakıp huzur veren nur yüzlü teyze var mı chp de? yok =)
92 Yorumla
Soran+1 yılkaşar demem. akp dede g*t kılı olan cahiller var. ama akp de yinede dediğin gibi nur yüzlü teyzelerde var ve chp de yok haklısın kısmen
- +1 yıl
Adı üstünde teyze yüzlerinin pürüssüzmü olmasını bekliyosun? Bide genelliyo Allah'ım ya.
Bir kısmı ateist, bu saatten sonra bir kısmı kemalist, bir kısmı da laik, çok azı dindar ya da muhafazakar diyelim. CHP'lilerin büyük çoğunluğunda açıklık var. Ama çok da önemsenmemeli, nihayetinde aynı coğrafyanın evlatlarıyız. Gereksiz yaftalara luzüm yok.
10 Yorumla
+1 yılCHP'liler kendilerine bakıyor ondandır belki.. Çünkü CHP'li erkekler de çok seksi, adonislerimi görmek ister misin :)
79 Yorumla- +1 yıl
Güldürdün ya :D hahahah
- +1 yıl
@pitho1287 İstisnalar kaideyi bozmaz kuru yanında yaş telaş yapmaz :)
- +1 yıl
@pitho1287 Cevabımın altında yazarken beni etiketlemene gerek yok :)
- +1 yıl
@pitho1287 Benim sayemde ufkun açılıyor :)
- +1 yıl
@pitho1287 Öyledir adf
- Moda & Stil konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılZeki kız kendine bakar ;) işini bilir oyunu ve ülkeyi datmaz
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılChpli kadınlar ve diğer partililer daha farklı düşünüyo. Chpli kadın kendine özen gösteriyo. Diğer partililer güzelliği dinle bağdaştırdığı için kendine bakmıyo. Açıkcası Chpli olup da aşırı dindar kadınlarda var ya da diğer partili olup ta açık saçık giyinen de.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbendesana sunu diyorum sekside olsa chpliler ne azindan namuslu ve namusuna duskun insanlardir bu arada asil dinsiz sensn boyle bir soraral kendini ve bunyei kücültüyorsun ve bence sen hem akpli hmemde kassarlara kos sana birseyler verirler belki vbird aha agzina CHPyi alirken dikkat et
33 Yorumla
Soran+1 yılkimse chp ye dinsiz demedi maykıl sakin ol. dinden uzak demek ile dinsiz demek aynı şey değil. yani dini hassasiyet az. yüzünü yıka kendine gel
Soran+1 yılben parti tutmam ayrıca
Cevap sahibi+1 yılne yaparsan yapbeni ilgilendirmez ama senin beynin yok bence g, it okuda sonra gel
+1 yılböyle bir genelleme yok.. hele bunu dinle bağdaştırıp cevap veren zihniyetlere acıyorum.. ne alakası var chp liler dinsiz mi size göre..
88 Yorumla
Soran+1 yıldinsiz değil, dini hassasiyet daha az. akp liler dinsiz genellemesi yapabilir bilemem ama ben öyle demiyom
- +1 yıl
akp li çok dindar ülkeyi soyuyo:)) neyse siyaset yapmıcam chp li de diilim ama bu tarz yorumlara çok karşıyım..
Soran+1 yılsoymakta dinsizlik değildir ama, hepsi soyuyo ayrıca :) ama chp lilerin geniş ve dinden uzak oluşu bir gerçek :)
- +1 yıl
hala direticeksen susayım ben:)
Soran+1 yılyo ben bişey diretmiyorum, aksine senin gibi düşünenler görünce hoşuma gitti :) yani chp mhp bdp akp herpartinin doğru yaptığı şeyler, ve yanlışları var. günümüz insanı duygusal olduğu için takım tutar gibi parti tutuyo. akp liler chp ye dinsz, chp liler akp ye hırsız ve g*t kılı diyor. ben buna karşıyım :) yorumun için teşekkürler :)
- +1 yıl
ben görüşüme uygun parti olmadığı için partizan diilim şu an ama bu akp iktidarının hatalarını görmemezlikten gelme anlamına gelmio.. her neyse rica ederim..
Soran+1 yılasla. kesinlikle. tam bir diktatör rte. neyse uzayıp gider şimdi :)
- 01 Yorumla
Akçılara kızlı erkekli ortam yasak seksiyse de sen görmüyorsundur:P
41 Yorumla
Soran+1 yılvalla gözlerim fıldır fıldır, abazanın biriyim zaten, ama iyi kalpli abazalardan :P
+1 yılSeks ve siyaset işlerini birbirinden ayırmalıyız :)
40 YorumlaBu site harammış. Akp li nineler de peygamber soyundan gelmiş zaten. Chp liler de kaşarmış. l*n ne saçma sapan insanlar var ya.
20 YorumlaKadin olarak kendimize saygimiz var ve bagimsiziz bunun icindir
80 Yorumla
+1 yılAbi chp yi bile bu poktan zihniyetinize alet ettiniz ua yuh artık !!
112 Yorumla
Soran+1 yılne alakası varki, yanlışsa yanlış de titret.
Açık saçıklıksa medeniyyet , desene hayvanlar bunlardan medeni
70 Yorumla
+1 yılÇünkü onlar batılı, çünkü onlar avrupalı, çünkü onlar medeni, çünkü onlar çağdaş, çünkü onlar... çünkü onlar...
O değil de bu nasıl genellemedir hjjs94 Yorumla
Soran+1 yılpeki eksi taraflarınıda söyleyebilirmisin
- +1 yıl
Bu söylediklerim eksi taraflarıydı.
Soran+1 yılvaybe ironi mi yaptın farketmedim bak
- +1 yıl
'Çünkü onlar' didim yahu.
Of öyleler işte. En azından doğru olan bu sanıyorlar. Ama doğal değil mi? CHP kızları çünkü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü Allah CHP'Lİ kızları özenerek yaratıyor değerli insanlar kalbinin temizliği yüzlerine inmiş !
113 Yorumla- +1 yıl
Güzel demiyor. Dikkatini çekeyim. Ayrıca saçmalamışsın.
Cevap sahibi+1 yılKes ya sen sapıksın sanane bizim chp li kızlardan sanane git ya yobaz şeriatçı git chp li kızları yedirmeyiz sana !
Cevap sahibi+1 yılha güzel ha seksi !
+1 yılDinsiz itler olduklari icin akpli hanim kizlrimizin aksine acilip sacilip bunada modernlik diyorlar. acilip sacilinca bizde onlari seksi buluyoruz. Ama obur dunyada bu dinsizler gorecekler zafer yine islamin olacak.
10 YorumlaCHP'liler başına türban takıp; kıçını açmıyor, ondandır.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloralarını buralarını açıyolarda ondan te allahımsankı bılmıomadama bak Herkesin hayatına kımse karışamaz ayrıca :Dd
20 Yorumla
+1 yılBizim okuldakiler koca gtlu sen orta dunyada mi ikamet ediyon nedir..
00 Yorumla
+1 yılAkpartililer kapalida ne oluyor güneş vurunca iciiçi dışı bir :D
00 Yorumla
+1 yılBir insanın güzel olmasıyla oy verdiği parti arasında nasıl bir ilişki olabilir sırf provokatörlük için saçma sapan başlıklar açıyorsunuz.
32 Yorumla
Soran+1 yılgüzellik değil, seksilik, adam gibi okusan anlarsın, size kalsa kutup ayılarıda provakatör
- +1 yıl
Klavye delikanlısı seni karşıma cik millete artislik yapma adam ol cik karşıma
Çünkü hepsi
Mustafa Kemal Atatürk ❤️❤️❤️❤️
Popiyiz biz62 Yorumla
Soran+1 yılkimin popisisin sen :dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeniş olduklarindan
101 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyor
+1 yılAkp'li kızlarıda görüyoruz stadyumlarda ağaçlık arazilerde orda burada :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇağdaşlar, modernler.
146 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl-5 verenler kim acaba :D
- +1 yıl
Biri benim.
Cevap sahibi+1 yılEline bişeymi geçti tatlım :D
- +1 yıl
Evet bir şey geçti.
Cevap sahibi+1 yıltaam.
Cevap sahibi+1 yılbir cisim yaklaşıyor efendim :D Ne geçti acaba eline :D
Din iman yok
111 Yorumla
Soran+1 yılkank sen sus :D