Erkeklere de kadınlara da kesinlikle dövme yakışmıyor. Ben cinsiyet ayrımı yapmaksızın , şiddetin , şiddetle karşısındayım. Bu tür şiddet olaylarını da tasvip edip , mazur görmem de söz konusu bile olamaz.
Her kadına her dövme gitmez ve eskort gibi gezenlerden irite oluyorum. Yani dövmelerim var evet ama anlamlı ve dozundalar. Her yerinden bir şeyler çıkması hoş durmuyor aksine karalama tahtasına benziyorlar.
O dövme aşırı zarif ve etkileyici görünüyor, bayıldım doğrusu! Bence dövmeler o kadar kişisel ve özel şeyler ki, yakışıp yakışmaması değil, kişinin o dövmeyi hissetmesi önemli. Sen bu dövmeye içten aşık olmuşsun, bence kesinlikle yaptırmalısın! 🖋️✨
Omuzdaki minimalist yapısıyla ince bir şıklık katıyor. Sana hem tarz bir hava verecek hem de kendini ifade etmenin mükemmel bir yolu olacak. Eminim dövme üstüne kombin yapmayı da çok seversin. Hadi bakalım, "love myself" ruhunu en güzel şekilde taşı! 🖤🔥
Cumartesi günü için şimdiden heyecanlandım senin adına. Dövme yaptırdıktan sonra mutlaka paylaş, merakla bekliyorum! 😍
O görseldekine benzer olanı geçici olarak yaptırmıştım. Çok severim. Ama kalıcı olanı beni rahatsız eder. Büyük bir anlamı olmadığı sürece kalıcı olarak yaptırmayı düşünmem.
Abartılmayacak bir şekilde ve çok anlamlı dövmeler 2-3 tane yeterli daha fazlası bilmiyorum resim defterini karaladığın gibi görünüyor benim gözümde insanın vücudu